AKVARIUMSHOP.HU
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Vissza a Honlapra
A minőség nem luxus

ÁrkeresőAz AKVARIUMSHOP.HU üdvözli Önt!

A szállítási díjakról részletek a Szállítási díjak menüben találhatók.
További szállítási feltételek Üzletszabályzatunkban találhatók.
Személyes átvétel - megrendelés után - előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges címünkön.

Árgaranciát vállalunk. Amennyiben az általunk forgalmazott terméket az interneten más hazai oldalon olcsóbban látja, írja meg nekünk, ellenőrizzük és kedvezőbb áron (lehetőségeinkhez mérten) vásárolhatja meg nálunk. Árgarancia igényt a megrendelés leadása előtt fogadunk el.

Szeretne első osztályú akváriumot vagy akvarisztikai berendezést elérhető áron?
Akkor az AKVARIUMSHOP.HU webáruházban a legjobb helyen jár, mert nálunk mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő termékeket. Terméklistánk folyamatosan bővül. Válasszon kedvére széles kínálatunkból!

WEBÁRUHÁZunkban könnyen, gyorsan és kedvező feltételekkel vásárolhat otthonából, munkahelyéről. Az internetes vásárlással időt és pénzt takaríthat meg. Nem szükséges egy boltba utaznia, dugóban állnia és parkolnia. Természetesen termékeink igény esetén személyesen is átvehetők címünkön. Ilyenkor kizárólag előzetes időpont egyeztetéssel állunk vásárlóink rendelkezésére, így elkerülhető a sorbanállás és a megvárakoztatás.

Nagy múlttal rendelkező gyártók termékei közül választhat úgy, hogy mindegyik termék képét, leírását, vagy műszaki paramétereit megtekintheti.

Kérjük, olvassa el a "Hogyan vásároljak?" rovatot (felül). Üzletszabályzatunkat Honlapunkon találja meg. WEBÁRUHÁZunkból cégünk Honlapjára visszajutni jobb oldalon felül, a "Honlap" feliratra (felül) kattintva lehet.

WEBÁRUHÁZunkban a termékek valós bruttó áron szerepelnek.


Kellemes vásárlást kívánunk!

AKVARIUMSHOP.HU
info@akvariumshop.hu
Minden jog fenntartva 2005-2017 AKVARIUMSHOP.HU