Polcrendszer & Displaycentrum e-drótvonal
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak?
... ... ... mert mi kosarat adunk... ... ... az UNIÓ-nak!

HOGYAN VÁSÁROLJAK?


Jelenleg egy gyártói honlapon navigálsz. Gondosan nézd át a termékeket, a kompatibilis elemek sokasága miatt számtalan variációs lehetőség alakítható így ki. Ha az összeállítással kapcsolatos kérdésed van, inkább hívd a
"forró e-drótvonalat" 07:00-tól 18:00-ig,
a
+36 70 285 2058 mobilt.

Előregyártott kész termékeink nincsenek, csak az azokat alkotó alkatrészekkel készülünk előre, minden állványt egyedileg rakunk össze. Tehát gyártóként veszünk részt a projektben, a Megrendelő dönti el a fakkok számát és méretét, befogadó képességét, a követési távolságát, a reklámfelület helyzetét, a termék színét (jelenleg 43 színből segítek választani), a szállítás módját. S mindezt, felár nélkül!!!


Kérlek, érdeklődj a szállítási lehetőségekről s a szállítási díjakról is!
A megrendelt terméket a
Tiszakécskén és Kecskeméten kialakított átvevőponton további költség nélkül a hét 7 napján átveheted, vagy választhatod a futárszolgálatot, ennek viszont a költsége Téged terhel, s termékenként jelentősen eltérő lehet, viszont a világ legkényelmesebb megoldása. Lerakja a küszöbödön 24 órán belül, és még be sem kell indítanod az autódat.
A GLS futárszolgálattal szerződtünk, amelyik kiemelkedően magas szintű csomagszállítást kínál. Megbízható átfutási idővel és kiemelkedően precíz csomagkezeléssel Európa egyik legnagyobb futárszolgálatává nőtte ki magát..

Ha 51 darabnál többet kívánsz vásárolni,
hívd a +36 70 285 2058 mobilt,
garantált a további árcsökkentés!


Polcrendszer & Displaycentrum e-drótvonal