English

 

 

„A jól bevált megoldások”


A VETCO Continental Hungary Kft. növényvédőszerek importálásával, exportálásával és belföldi nagykereskedelmével foglalkozó, több éves tapasztalattal rendelkező cég.

Fő tevékenységünk a külföldi és hazai növényvédőszerek exportálása, valamint belföldi kis- és nagykereskedelmi cégek részére történő értékesítése megfelelő szaktanácsadással támogatva.

Vállalkozásunk 2008 óta van jelen a növényvédőszer forgalmazók piacán, több külföldi termék esetén kizárólagos forgalmazóként végezzünk tevékenységünket, de jelentős szerepet vívtunk ki számos paralel és belföldi termék forgalmazását illetően is.

Működésünk során törekszünk olyan gyártókkal kapcsolatot kiépíteni, akik számára a folyamatos innováció és a környezettudatos fejlesztések egyaránt nagy hangsúlyt kapnak.

Jelmondatunk szellemében arra törekszünk, hogy kereskedelmi partnereinkkel szoros szakmai kapcsolatot ápoljunk, ennek keretében továbbítsuk feléjük a gyártóktól kapott legújabb szakmai ismereteket, fejlesztéseket, illetve integráljuk a termelők által a kereskedőkön keresztül megfogalmazott igényeket, tapasztalatokat, jól bevált megoldásokat és eljuttassuk azokat gyártókhoz.


Várjuk érdeklődésüket, esetleges kérdéseiket és megrendeléseiket!