VIDEÓ TANFOLYAMOKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent!

Vidd haza a TUDÁST VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerankjljl
- 2020.11.29.

. . . . . . .

New Page 3 New Page 4 New Page 1 OKTATÓVIDEÓINK

VIDEÓ TANFOLYAMAINK
és CSOMAGJAIK

A lényeg tehát, hogy itt általában alaptól haladó szintig tartó komplett VIDEÓTANFOLYAMOKAT találsz.

Itt új szemléletű tananyaggal felépített, csak gyakorlati-, általában "élesben' is használható vagy használt feladatokon keresztül tanító
, rövid "oktatóvideós leckékből" álló,

beszédes menüvel, rendelkező, tehát át sok éves tapasztalattal, gyakorlati tanítás alapján készített, l állandóan fejlesztett "rendes", komplett TANFOLYAMOK és csomagjaik.

12 éve több mint 2000 vásárló, rengeteg spontán vélemény adja az erőt és hitet az állandó fejlesztésükhöz, gondozásukhoz.

Ezekkel nemcsak teljes új témákat tanulhatsz, de bármiben megalapozhatod tudásodat, betömheted "hiányfoltjaidat", bármikor ismételhetsz, felfrissítheted tudásodat, és


magabiztos, megalapozott, ha kell piacképes(ECDL is van) tudású, kreatív számítógép használóvá válhatsz!

(Csomagokban fajlagosan minden sokkal olcsóbb.)

Í

Óriási bónusz és lehetőség, hogy most nincs több felhasználós,céges licenc.

Magyarul egyetlen csomag árából teljes céged minden dolgozója, teljes családod, barátaid (nem tudjuk ellenőrizni) tanulhatnak, "kiképződhetnek".

Minden tantárgy külön DVD-ről tanulható, átadható vagy 1 db pendrive-on is rendelhető bármi, az egész csomagok is.

Minden idők legkedvezőbb áraival

itt a
"szinkronsuli!
2021-ben "tanuld meg/át végre"
akciója!
ápr. 30-án estig

A múlt és az akciók tapasztalatai alapján
belőttünk egy reálisnak tűnő árstruktúrát.

És ilyen még nem volt:
most a rendkívül tanulási helyzet miatt az eredeti árukat

67-76 %-kal csökkentettük:

Nézd meg a FULL csomagot és a lényeg világos lesz:
Aztán nézd át a többit is

Bemutatom őket másfél perces videón, minden világos lesz: Katt!

És egy kis biztatás fél percben: Katt!

Forgalmazási formák:

A kiválasztott tanfolyamot, vagy csomagot kaphatod:

 1. vagy csak DVD-(ke)n,

 2. vagy csak 1 db 32 GB-os pendrive-on,

 3. vagy a fenti mindkettőn kaphatod,

És hogy világos legyen:

A kiválasztott tanfolyamot, vagy csomagot kaphatod:

 1. vagy csak 1 db 32 GB-os pendrive-on,
  Ekkor a fenti listaár+ 1500 Ft a 32 GB-os pendrive ára, de úgy, hogy legalább 10 GB szabad helyed marad (a Full csomagnál ennyi, kisebb vásárlásnál, több.)

 2. vagy csak DVD-(ke)n,
  Ekkor a fenti listaár +200 Ft/ DVD áron kaphatod.

 3. vagy kaphatsz 2 példányt egyszerre, a fenti mindkettőn egy csomag áráért (+ csak az eszközök ára és 1 db posta költség)

A postaköltség minden esetben 900 Ft

Tehát a FULL csomag mindösszesen például:
FULL csomag 1 db pendrive-on
8900+ 1500+ 900=11300 Ft

9 db DVD-n:
89000+ (9x200=)1800+ 900= 11600 Ft
 

Mindkettőn(az egyik el is ajándékozható) 2 pld-ban:
8900+ 1500+1800+ 900=13100 Ft

EZ most egy kivételes a lehetőség,

NE APRÓZD EL,
most a FULL csomag, a MINDEN, a teljes videótanfolyamos
"ÉLETMŰVEM" -76%-on áll
(8900 Ft)

A pendrive-ot ismered, így néz ki DVD-ken:

A DVD bár már a "retro" kategória és sok gépen már nincs is beépítve, a használatuknak azért meg van a sajátos előnye. (Nem véletlen, hogy a komoly zeneszámok "nagylemezek" DVD-n jelennek meg manapság is.)

Minden tárgy külön DVD-n van( a FULL csomag 9 db DVD) És mivel a felhasználás KORLÁTLAN, nincs géphez, személyhez kötve, ha bármely családtagod vagy munkatársad igényli, tanulni akar vagy mint Főnök Te kötelezed rá, vagy felvételnél ellenőrizni akarod a jártasságát, csak felnyúlsz a polcra, leveszed a megfelelő tárgyú DVD-t (vagy persze a pendrive-ot) használhatod vagy átadhatod neki.

Ildikó már pár éve vette:


"..pár éve vettem akciósan egy teljes programcsomagot, és állítom, hogy fantasztikus.

Tényleg minden tanulható otthon, egyedül. Minden a legapróbb részletekig, a legegyszerűbben megfogalmazva áll a tanuló rendelkezésére. ... kiválóan magyarázol.
Szóval, a dolog működik! Nagyon!
Sz. Ildikó"

További bónuszok, amik szuperek:

 • Törzsvásárlóknál féláras kedvezmény!

 • Bárkinek díjmentesen minden vásárolt DVD címkéjére pluszban egyedi szöveget vagy akár képet is föltehetünk(Pld. "Gábortól szeretettel Ilinek névnapjára!", rózsaszállal). Ha igényled, írd be a rendelési oldal űrlapjának legalsó, "üzenet" rovatába, hogy "kérek", és egyszerűen lelevelezhetjük és/vagy megbeszélhetjük.)

  Hogy lesz egy pendrive-ból vagy DVD csomagból névnapi vagy akármilyen ajándék?
  A DVD-ket és/vagy a pebdrive-ot védett borítékban levélpostai küldeményként, teljesen átlátszó műanyag tasakokban kapod. Átkötheted selyemszalaggal vagy egyszerűen beteheted egy kis díszes ajándék szatyrocskába vagy dobozba őket.
   

Itt rendelhetsz vagy csak nézd meg:

Irány a VIDEÓTANFOLYAMOK megrendelése oldal!Katt!

Nyilván megnézheted rendelés nélkül is!
Ha rendelsz, semmi elkötelezettség,
visszaléphetsz, módosíthatsz,
mindent megbeszélünk, egyértelművé teszünk!
(Ha még nem akarsz rendelni,
akkor is
megtudhatod a részleteket, fizetési módokat
és a rendelés utáni eseményeket
Vagy írj e-mailt visszahívlak és telefonon is megbeszélhetünk mindent bármikor!


Részletesebben táblázatban is

a videótanfolyamok tudás-esszencia időtartamaival
és
a jobb szélső oszlopban bemutatókkal

Kezdőtől haladóig
videó tanfolyamok

DVD
db

Idő

Bruttó
Ár

Bemutatók

1-2 Alapcsomag

1. Alapismeretek és a számítógép felépítése és működése felhasználói szempontból, egyszerűen

2. A Windows (egyelőre 7, később 10 is) használata

3. Megoldott tesztek és gyakorló feladatok (testreszabott válogatás az ECDL-ből az 1-2-höz)
4. Hálózatok, és az Internet múködése, alapfogalmak

5. Levelezés, és Böngészés Outlook-kal bemutatva

6. Megoldott tesztek és gyakorló feladatok (testrestabott válogatás az ECDL-ből 4-5-höz)

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

9 ó 26p

2000 Ft

Alapok, Windows tartalom
5 perces videó

Szövegszerkesztés,
alaptól
felsőfokig: Word

1 DVD
vagy
1 pendriveon

8 ó 39p

5700 Ft
2500
Ft

Word bemutatóó
6 perces videó

4. Prezentációk készítése alaptól
felsőfokig: PowerPoint teljes

1 DVD
vagy
1 pendriveon

4 ó 47p

4700
1500
Ft

PowePointl bemutató
2 perces videó

5. Táblázatkezelés, alapfoktól
felsőfokig: MS
Excel teljes

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

9 ó 12p

7900 Ft
5000 Ft

Excel bemutató
5 perces videó

6. Adatbázis kezelés, alapfoktól
középfokig:
MS
Access 1-2

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

7 ó 41p

7900 Ft

4000 Ft

Access
1-2 tart.

3p videó


A szoftverfejlesztés kapujáig és tovább:
Access 3. rész

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

6 ó 07p

3000 Ft

Access 3 bemutató Access 3 menüje,

7. Képszerkesztés A nélkülözhetetlen tudásí!
A GIMP-pel, ami a Photoshop-pal egyenértékű és a GIMP-et is kapod, azonnal kezdhetsz!

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

5 ó 07p

7500 Ft

Képszerk. 1-2-ECDL tartalma,
a teljes menü

Képszerk. 1. rész bemutató 9 perces videó

Képszerk. 2. rész bemutató 12 percs videó

Ízelítő az ECDL feladatokból prezentáció

7. Képszerkesztés 2-3 rész
1 DVD-n
(Csak képszerk 1-gyel rendelkezőknek.)

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

9ó 03p

5000 Ft

7.2. Képszerkesztés 1-2-3 rész
1 DVD-n

1 DVD
vagy
1 pendrive-on

14 ó 04p

14900 5000 Ft

Videótanfolyam CSOMAGOK
Csomagban fajlagosan minden sokkal olcsóbb!!

1. Bővített alapcsomag
Alapcsomag,+Word, PowerPoint:
Teljesen kezdő szinttől felépített, kis lépéses, hézagmentes önálló tanulásra alkalmas tanfolyamcsomag!

3 DVD-n
vagy
1 pendrive-on

22 ó 51p

11800 Ft
39
00 Ft

2. Alapoktól Excelig csomag
A fenti Bővített alapcsomag (Alapcsomag, Word és a PowerPoint)
+Excel
tanfolyamcsomag:

4 DVD-n
vagy
1 pendrive-on

31 ó

5900 Ft

3. Office csomag
Word, Excel, (Access 1-2) kezdő-haladó tanfolyamok

4 DVD-n
vagy
1 pendrive-on

30 ó

5900 Ft

4. 2 Jó barát csomag
Excel, Access 1-2 + Access 3 felsőfok
Excel alapoktól felsőfokon át az adat báziskezelés 1-2-3 résszel egész a szoftverfejlesztés előszobájáig!

3 DVD-n
vagy
1 pendrive-on

23 ó

8000 Ft

5. Totál csomag,
A fenti Kezdőtől Excelig csomag (Alapcsomag, Word, PowerPoint, Excel) +adatbázis kezelés, Access 1-2 tanfolyam

4 DVD

39 ó

21000 Ft
69
00 Ft

6. FULL csomag: MINDEN
Teljes Életmű csomag:


Alapcsomag, Word, PPoint. Excel, + adatbázis k. Access 1-2

++ Access 3 felsőfok +Képszerkesztés 1-2-3 tanfolyamok+a teljes ECDL (7 modulos) felkészítő

9 DVD
vagy 1 pendrive

vagy mind kettőn

75ó
17p

39900

8900 /font> Ft

önállón is haladóknak::

7. A 2014-től megújult teljes 7 modulos ECDL felkészítők 1-2 rész

2 DVD

15 ó 16p

7700 Ft


Nézd meg:
VIDEÓTANFOLYAMOK megrendelése oldal: Katt!