VIDEÓ TANFOLYAMOKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent!

Vidd haza a TUDÁST VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerankjljl
- 2020.11.29.

. . . . . . .

VIDEÓTANFOLYAMOK és CSOMAGJAIK
MEGRENDELÉSE

Itt még egyszer megnézhetsz mindent, de most kivételes a lehetőség, NE APRÓZD EL, most a FULL csomag, a MINDEN, a teljes videótanfolyamos ÉLETMŰ-vem -76%-on áll (8900)

És hogy világos legyen:
 • vagy csak 1 db 32 GB-os pendrive-on kéred(10 GB szabad hellyel)
  a listaár+1500 Ft
 • vagy csak DVD-n/ken, a fenti listaár+ 200 Ft/DVD
 • vagy a fenti mindkettőn kaphatod,
  ekkor a listaár + fenti két eszközár összege

  Íme:


  Ha rendelsz, vagyis itt a rendelés űrlapot végig kitöltve a legvégén megnyomod a "Küldés" gombot, megkapjuk rendelésedet, regisztráljuk és azonnal megnyugtatunk, hogy elküldted és itt más teendőd nincs. Várhatod az e-mailes visszaigazolást..
  ..
 • E-mailban is megköszönjük tehát a bizalmadat és visszaigazoljuk a rendelést, a visszaigazolásban minden lényeges össze lesz foglalva.

 • A visszaigazolás még semmire nem kötelez, vissza is léphetsz, javíthatjuk vagy újat adhatsz fel.

 • Feleslegesen nem zavarunk, de ha pontosítás szükséges, megírjuk e-mailban vagy felhívunk telefonon, egyértelművé teszünk mindent!

 • Ha a rendelés előtt vagy után bármi gondod van, megerősítés, pontosítás szükséges azonnal vagy bármikor hívhatsz a 30-2283074-en.

 • A legfontosabb, hogy az a-mail címed pontos legyenmert csak ez alapján tudunk kapcslatba lépni Veled. (A többi utólag javítható vagy kiegészíthető.)

 • A legvégén a pendrive vagy DVD kiválasztás után fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot, nézz rá még, az e-mail címed, jó-e, és küldd el azt a redelést bátran! (Rögtön meg is köszönjük, meglátod.) • RENDELÉSI ŰRLAP

  Itt most elöl vannak a VIDEÓTANFOLYAM CSOMAGOK, a legnagyobbtól a FULL (-75%)-tól indulva, aztán az egyenkénti tanfolyamok

  MEGRENDELEM
  a következő
  videótanfolyam
  CSOMAGOKAT:
  FULL, "ÉLETMŰ" CSOMAG. MINDEN
  9 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  -76%:8900 Ft

  Totál csomag
  5 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  6900 Ft
  Alapoktól EXCEL-ig csomag
  4 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  5900 Ft
  Bővített alapcsomag
  3 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  3900 Ft
  OFFICE csomag
  4 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  5900 Ft
  2 Jóbarát csomag
  3 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  8000 Ft
  Képszerkesztés 1-2-3 csomag
  1 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  7500 Ft
  ECDL felkészítők 1-2.r. (teljes 7 modulos) csomag
  2 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  7700 Ft
  _______________________
  MEGRENDELEM
  a következő videótanfolyamokat:
  1. Alapok 1-2
  1.Alapism., a sz.gép működése, Windows-ok, 2.Hálózatok, Internet
  1 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  2000 Ft
  2. WORD szöv.szerk.
  Alaptól haladóig videotanfolyam
  1 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  2500 Ft
  3. PowerPoint prezentáció k.
  Alaptól haladóig videotanfolyam
  1 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  1500 Ft
  4. EXCEL táblázat kez.
  Alaptól haladóig videotanfolyam
  1 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  5000 Ft
  5. ACCESS adatbáziskezelés
  Alaptól haladóig videotanfolyam
  1 DVD-n vagy/és 1 pendrive-on
  4000 Ft
  6. ACCESS 3. adatbázisk. felsőfokon
  A szoftverfejlesztés előszobája
  1 DVD-n vagy /és1 pendrive-on
  3000 Ft
  E-mail címem:
  Telefonszámom:
  Fizetési mód: Átutalás vagy bankszámlánkra befizetés:
  Átutalom vagy befizetem a megrendelés után kapott visszaigazolás szerinti össz. fizetendőt benne a plusz 900 Ft postázási költséggel a Szinkron Kkt bankszámlájára (Erste Bank 11993001-02312352-00000000 sz.számlájára)
  Csekkes befizetés
  Rózsaszín posta utalványon elküldöm a megrendelés után kapott visszaigazolás szerinti össz. fizetendőt benne a plusz 900 Ft postázási költséggel
  Nagy Ferenc 4026 Debrecen Bethlen u 36-38 5/25 címére.
  Postacímem:
  Számlázási címem (csak ha nem azonos a postacímmel): vállalkozásoknak adószám is mindenképpen
  Megjegyzés, üzenet (Ha előre kéred a számlamásolatát vagy díjbekérőt, ITT JELEZD!, egyedi DVD címke igény, stb.):
  ITT FONTOS MÉG,: EZT VÁLASZD KI! csak 1 db 32 GB-os pendrive-on kérem
  Ekkor a listaár +1500 Ft-os kedvezményes pendrive áron úgy, hogy a pendrve-on legalább 10 GB szabad hely marad Nekem
  csak DVD-(ke)n kérem, a listaár+200 Ft/DVD áron
  a fenti mindkettőn(pendrive-on is, DVD-ken is) kérem,
  ekkor összesen a fenti listaár +a fenti eszközárakon
  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
  Ha rendelsz, vagyis itt a rendelés űrlap kitöltése után megnyomod az "A megrendelés elküldése" gombot, megkapjuk rendelésedet, regisztráljuk és visszaigazoljuk. Pontosítjuk a teendőket, de tudd, hogy ez semmire nem kötelez. Bármikor visszaléphetsz, és működik a garancia. Itt pedig részletesen elolvashatod mi is fog történni.a következő fog történni:

  1. E-mailban is megköszönjük a bizalmat és visszaigazoljuk a rendelést, feleslegesen nem zavarunk, de ha pontosítás szükséges, megírjuk e-mailban vagy felhívunk telefonon, egyértelművé teszünk mindent!
  2. Ha postai utánvéttel kéred, akkor a postaköltség, jelentősen megdrágult és a mindenkori csomag súlyáról és értékétől függ, a visszaigazolásban megírjuk. Azonnal, de legrosszabb esetben 1-2 napon belül postázzuk az árut, a visszaigazolásban benne lesz.

  3. Ha átutalást vagy befizetést választottál, amikor a pénz a számlánkon megjelenik, (Szinkron Kkt Debrecen 11993001-02312352 Erste Bank) vagy ha rózsszín posta utalványon való elküldés mellett döntessz (erre a címre: 4026 Nagy Ferenc 4026 Debrecen Bethlen u 36-38. 5/25) és a pénz megérkezik: azonnal postázzuk az árut. Minden postázásról és várható érkezésről e-mail-ben értesítünk.

  4. A számlát az áruval együtt kapod meg, kivéve ha átutalás (céges) történik és átutalni csak úgy tudsz, hogy tudnod kell előre mi számlánk számát vagy előre kell a teljes számlánk másolata, (vagy díjbekérő). Írd meg ezt a rendelés űrlap alján az üzenet ablakban (vagy e-mailban) és elintézzük!

  5. Ha személyesen jönnél be, mert Debrecenben, vagy a környéken laksz vagy jársz, akkor is jobb, ha átutalsz vagy befizetsz (személyes elérhetőségünk nehézkes), kárpótlásul ha debreceni vagy ekkor a postaköltséget mi fizetjük