VIDEÓ TANFOLYAMOKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent!

Vidd haza a TUDÁST VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerankjljl
- 2020.11.29.

. . . . . . .
Feladvány-nyeremény játék oldal


Itt izgalmas, érdekes, életszerű feladványokat, feladatokat és megoldásokat találsz (Excel, Word, stb),

Ha kezdő vagy és/vagy nehéz a feladat okulj, tanulj a részletes megoldás-videókból! Vagy talán most jön meg a kedved...

Figyelem, az aktuális feladványok megfejtését bárki beküldheti, de a nyeremény sorsoláson csak feliratkozott (regisztrált) látogatóink vesznek részt. Ha még nem vagy regisztrálva megteheted pld. a főoldalon! A beküldési határidő lejárta előtt ne felejtsd el és akkor már Te is nyerhetsz!

2011 óta tart ez a rendszeresen (1-2) hetente megújuló) nagy sikerű feladvány játék, amivel értékes oktatóvideó vásárlási utalványokat nyerhetsz!

Van aki már nyert, van aki sokat nyert és van aki már mindent megnyert, de a feladatok érdekesek, akkor is sokat tanulhatsz belőlük, ha nem küldöd be csak próbálkozol, vagy csak a megoldásokat figyeled, amik oktatóvideók formájában mindig meg jelennek itt is és a hírlevelekben is!

A videókat egy kattintással megnézheted
Ha hosszabb a videó és nem túl gyors az Interneted, a kattintás után várj egy kis időt türelmesen, amíg elindul! (Biztonsági okokból nem beágyazott, hanem letöltődő videók vannak!)

A legújabb:

Mindhárom feladványra:

Beküldési határidő: 03.11. vasárnap 12 óra

 

 

Először:
Ú
j, könnyed, jelölős teszt-feladvány az
"IT biztonság"
-folytatása, 2. forduló

 

A többit megtudod itt: Katt!

 

 

Másodszor:

Excel próba vizsga minden Excelt kicsit vagy nagyon tudónak:

 

A feladatok nagy részénél egy kész táblázatot kell megnyitnod (nyilván megmondják honnan és azon kell működnöd, azaz a feladatlap részfeladatait meg csinálni és a sikerhez, 32 ponttból 24-et kell elérni. Neked is itt a feladványban.

 

Ki fogom javítani és megtudod a pontszámodat is.

 

A 7-es feladatot oldd meg tehát teljesen: A 7-es feladat lapja képen Katt


Nálunk ezt kell megnyitni és ezen dolgozni: M4-7.xlsx Katt

 

Hogy zajlik a vizsga, nézd meg ezt előtte: Indulás Katt


Most a nyomtatással most nem kell foglalkozni, megkapod a pontot rá.  .
És nem muszáj a videóban mondott néven, csak egyszerűen egy megoldott 7. xlsx fájl és egy 7.htm fájlt kell beküldeni

 

Harmadszor egyetlen nehéz feladat ínyenceknek::
Itt a 22-es feladatból csak a 10-est kell megoldani a feladványhoz:
(Ez úgy kezdődik, hogy: "Írjon az Á25 cellába képletet...")
Persze megoldhatod az egészet, ha kedved van. Ne feledd, csak 24 pont a minimum.

Ime: A 22-es feladat képen Katt

 

Ezt kell megnyitni és ezen dolgozni: M4-22.xlsx Katt

 

 

Korábbiak:

2018.január 24.
Mindkét feladvány:

beküldési határideje: január 31. szerda 20 óra


1. feladvány:

ECDL 1. fejezet:
Mi is ez az ECDL, kiknek, mire lehet jó?
(ECDL-es feladványsorozatunk 1. része)

 

Ez egy 6+1 kérdéses jelölős feladvány, amihez meg kellene nézned ezt a videót (Lesz egy kérdés, amihez talán kénytelen leszel megnézned.):

 

 

ECDL 1. rész Mi ez és mire jó? 3 perces videó Katt!

 

És itt találod a beküldendő egyszerű, jelölős feladványt:

2018_1._feladvány Katt!

Beküldési határidő: január 31. szerda 20 óra

 

A +1 kérdés és az indoklás nem számít, csak felmérés, megköszönöm, ha segítesz és kitöltöd.


Az első 6-ból a legalább 5 jó választ beküldők közt
2 kisorsolt nyertes lesz.

 

A 2 nyertes választhat 1-1 db tetszőleges Totál csomagbeli videótanfolyamaot (Alapcsomag vagy, Word vagy PowePoint vagy Excel vagy Access, 1 DVD-s videótanfolyamot)

 

 

2018.január 24.

2. feladvány:
Ami a tananyagból kimaradt: Excel védelmek.

 

Megcsináltam, de mindig kifelejtettem a tananyagunkból, most újra megkérdezte valaki, most már beleteszem, de most feladványnak is jó.
(Van benne egy szokatlan fogás.)


Hogyan lehet, munkafüzetet, munkalapot, és


MUNKALAPON BELÜLI
CELLATARTOMÁNYT JELSZÓVAL LEVÉDENI.

 

Nos, aki ez utóbbit tudja, az mindent tud, így elég lesz beküldeni egyetlen cella védelmét. Majd a megoldásvideóban kitárgyalunk mindent.

 

Itt a feladvány videón:

2018_2._feladványa 1 perces videó Katt!

 

Beküldési határidő: január 31. szerda 20 óra

 

A helyes megoldást beküldők közt 1 nyertes lesz,
Kisorsolunk közöttük 1 db Access 1-2, 1 DVD-s videótanfolyamot sorsolunk ki,
vagy átváltható árbeszámítással másra is.Régebbi feladványok
Tedd próbára Excel tudásodat az ECDL-ben
és egy pillekönnyű jelölős feladványban
és különdíjas kérdések is

Aki a 3 feladatból legalább egyet helyesen megold, azok között kisorsolunk 2 db 5000 Ft-os oktatóvideó vásárlási utalványt! (a szokásos Exceles véletlenszámos sorsolásunkksl, amit majd videón is megnézhetsz!

 

 1. Egy átlagfeladat bemelegítésként kompletten, küldd be a megoldott feladatot! (32-ből csak 24 pontot kell elérni, mint a vizsgán! A nyomtatást és a html-be mentést most kihagyhatod)
  Ezt kell először megnyitni és ezen a fékész feladaton kell megcsinálni:
  M4-7.xlsx letöltése
  Ezeket a feladatokat:
  7f.gif letöltése

 2. A Világ "legéletszerűtlenebb feladata" ennek a 33-asnak a 3. részfeladata, Ilyen verseny a világon nincs, de 2 módszerrel is megoldható. Próbáld meg, tehát csak a 3. részfeladatot belőle.
  Ezt kell először megnyitni és ezen a fékész feladaton kell megcsinálni:
  M4-33.xlsx letöltése
  Ezt a feladatot:
  33_03.JPG letöltése (Itt  a teljes, de tehát csak a 3. részfeladatot oldd meg, de gyakorlásként megoldhatod az egészet!)

 3. 6 kérdéses jelölős feladvány lustáknak(is)! Küldd be!>>Katt!

  Figyelem! Aki több mint 1 feladatot megold, annyi példányban lesz rajta a véletlen számos sorsolási listán, ahány jó feladata lesz, tehát 2 jó feladatnál dupla, 3 jó feladatnál tripla esélye lesz a nyerésre!

   

  Ez már nem a feladvány, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! (Azért a nekem megírt frappáns válaszoknál kinéz egy különdíj!
  Ugye hogy nem feleslegesek a külön vizsgafelkészítők?)

  • Mit szóltok a 25-ös feladat 8.as részfeladatához?
   Meg tudnátok oldani? Mit csináltok, ha a vizsga közepén beleszaladtok?
   M4-25.xlsx letöltése
   25.JPG letöltése

  • És ugyanitt az 1,2 szükséges megoldása után mit szóltok a 9 és 11-es részfeladathoz?

   

Az előző legutóbbi feladvány
Beküldési határidő: július 19. vasárnap déli 12 óra

Most 1 videó és 1 totó van,
de óriási lesz, mert most komfortossá tesszük a büfé-nyilvántartásunkat Excelben és előkészítjük ugyanennek az Access (adatbázis kezelés)-ben történő nyilvántartását.

 

Most először nézd meg ezt a videót, hogy képben legyél:
Büfé alakítás még Excelben, innen jönnek a kérdések>>Katt!

Most töltsd ki ezt a kis jelölős feladványt:

A 4 kérdéses feladvány, Excel, de megvillan az adatbázis is! >>Katt!

Nyugi, ha 2 kérdésre jó a válaszod már rajta vagy a sorsolási listán.

Összesen egyébként 1 sorsolás lesz, de 2 nyertessel a  nyertes 1-1 db 7500 Ft-os oktatóvideó vásárlási utalványt nyer!

 


A legutóbbi feladványok megoldásai

3 feladvány volt, egy jelölős 2 kérdéses, egy nehezebb képletes és egy egyetlen szó beküldés.

Mindháromra egy videóban itt az érdekes, tanulságos válasz:

Mindhárom legutóbbi feladvány megoldása.>>Katt!

És a sorsolás a 2 nyertessel:

Sorsolás, a 2 nyertessel, és néhány érdekes megoldás tanulsága>>Katt!

Még korábbi  feladványok megoldásai

1-2. legutóbbi feladvány megoldása: (Hogyan működik Pirike üzemi büféje?)

Ebből a két részből mindkét legutóbbi feladvány megoldása kiderül  (tehát a jelölős feladvány megoldását is megtudod). Nézd meg, érdemes!

Milyen képlet és függvény kell és hogyan működik az a  nagyon fontos függvény? 1. rész >>Katt!

 

Mi volt a nagyon tanulságos hiba? 2. rész >>Katt!

 

A sorsolás és a nyertes! >>Katt!


A korábbi feladványok megoldásai
(A határidő 2015.06.07 volt)

 

1. feladvány megoldása és kiértékelése:
a jelölős feladvány és felmérés ürügyén
egy őszinte beszámoló arról, miért hiányzik az oktatóvideós kínálatomból a web szerkesztés témája:

2 Hol maradt a webszerkesztés? >>Katt!

2. feladvány megoldása:
Két nagyon egyszerű Exceles, de érdekes kérdés. (Egy menü és egy Igen/nem)

2 egyszerű Excel kérdés a sorsolásunkkal kapcsolatban megoldása! >>Katt!

3. legutóbbi feladvány megoldása:
ez nem könnyű, írtam, bár nem is nehéz, ha nem törődünk a részletekkel és az eredmény bizonyíthatóságával:

Véletlen sorrendű rendezés megoldása az Excelben! 1. rész >>Katt!

Igen, de a fenti megoldásnak van egy szépséghibája. Ennek kiküszöbölésére viszont 2 nagyon tanulságos, máshol is gyakran hasznosítható variációt mutatok:

Véletlen sorrendű rendezés megoldása az Excelben, 2 nagyon tanulságos kiegészítéssel, 2.  rész >>Katt!

 

Sorsolás és a 2  nyertes! >>Katt!

 

 

A korábbi feladványok megoldásai

6. pótfeladvány megoldása és kiértékelése:

Néhány kérdés kiértékelése, megoldása a biztonságról! >>Katt!

1. legutóbbi feladvány megoldása, egyszerű, nagyszerű. hasznos!

Szakdolgozat vagy vagy akármi fedőlapja egy villantással megoldása!>>Katt!

2. legutóbbi feladvány megoldása

Anyáknapi "szívek" trükkösen megoldása!" >>Katt!

3-4. legutóbbi feladvány megoldása, nagyon fontos gyakorlati kérdések Excelben. NYOMTATÁS ELŐKÉSZÍTÉS nagyobb táblázatoknál

1. rész megoldása: Nyomtatás előkészítés Excelben zsugorítással, címmel >>Katt!

2. rész megoldása: IZGALMAS, mert kissé beugratós: Minden oldalon fejléc automatikusan!>>Katt!

 

 

5. feladvány megoldása

A garanciajegyben milyen tabulátorokat használjunk? Itt is van egy kis talány és tanulság >>Katt!


 

 

Végül a
sorsolás és a 4 boldog nyertes! >>Katt!

 

 

 

Még korábbi feladványok megoldásai

1. 4+1-es, jelölős feladvány kiértékelése Ennyi kártevő egy kupacban! Fujj!

1. legutóbbi feladvány kiértékelése >>Katt!

 

2. feladvány megoldása, a sok Excel után egy kis Word táblázat.

Tanulságos húzások vannak itt és ígértem egy 2 húzásos meglepetést, amit csak én ismertem, de "kaptam a fejemre" még egy másik ilyet is, ami viszont nekem elkerülte a figyelmemet. Azért sok megoldás van, nyugi. Csak szélesedett a látókörünk.

2. Legutóbbi feladvány megoldása,
Word táblázatos izgalmak és tanulságok, a 2 mp-es feladat új megoldásával is! >>Katt!

3. feladvány megoldása, vissza az Excelhez:
Összesen tehát 3 feladat volt (22.1, 22.8, 22.10), az elsőre büszke voltam, hogy ilyet is tudok, aztán "kaptam a fejemre" egy még egyszerűbbet.
Azért sok megoldás van, nyugi. Csak szélesedett a látókörünk.

3.1. Az oszlopcserés Excel feladat, ahol újat is kaptunk! >>Katt!

3.2. A 2 mp-es egyforma oszlop állítás, amit viszont így nem tudtatok! >>Katt!

3.3. Három függvény egymásba ágyazása, nem semmi, sőt! >>Katt!

 

Végül a sorsolás a 2 boldog nyertessel: (Van egy "Boldog" nevű állandó pályázónk, nagyon drukkolok neki, hogy a duplán boldog poénomat elsüssem, de most sem Ő nyert, sajnálom, István.)

Sorsolás és a 2 boldog nyertes! >>Katt!

 

Régebbi feladványok megoldási

1.  feladvány megoldása,
egy furcsa feladat, de a megoldás mégis nagyon tanulságos, sőt 2 megoldás is volt:

1.  feladvány megoldása: ilyen gerelydobó verseny azért nincs, de tanulságos!  perces videó >>Katt!

 

2. feladvány megoldása,
marad a sport, ilyen viszont van, létezik ilyen sportág, ahol így pontoznak. Az utolsó pillanatban vettem észre, hogy S. Zoltán azt írta, testépítő versenyeken látott ilyen pontozást. Mondtam én, hogy van ilyen, csak nem emlékszem hol, egyébként a feladat nemcsak izom, hanem Excel szempontból is érdekes

2.  feladvány megoldása: izgalmas, életszerű pontozás egy (testépítő?) versenyen!  perces videó >>Katt!

3. legutóbbi feladvány megoldása és kiértékelése sok tanulsággal, érdekességgel: (Függvényekkel foglalkoztunk, egy perces jelölős totó. A 3 kérdésből, elég volt 2-t jól bejelölni!)

3.egyperces jelölős feladvány megoldása és kiértékelése!  perces videó>>Katt!

És itt a 2 sorsolás:
2 sorsolás, 2 boldog nyertes 1 perces videón>>Katt!

Még régebbi feladványok megoldásai:

1. feladvány megoldása: egy Excel függvény felfedezése és továbbfejlesztése!  >>Katt!

Ugye érdekes és nagyszerű a keresési lehetőség az Interneten?
De vajon mi van a háttérben? Mennyit kell vagy érdemes ebből ismernünk?
Hogy van robbanómotor, meg villanymotor, azt eddig is tudtad. De "keresőmotor"? Hát az mi a bánat? Most megtudhatod!

2. Az Internetes jelölős feladvány megoldása és érdekes kiértékelése >>Katt!

A sorsolás és a 2 boldog nyertes! >>Katt!

Még régebbi feladványok megoldásai:

Aki ezt az 1. feladatot megoldja, az megtanul mindig jó diagramot készíteni.

1. feladvány megoldása: a diagramkészítés aranyszabálya egyetlen kivétellel>>Katt!

Jönnek az UFO-k, de csak diagramon, ám képet is kellene belőle csinálni, bár nem kötelező:

2. feladvány megoldása: UFO-s diagram! >>Katt!

3. feladvány megoldása: a jelölős feladvány kiértékelése >>Katt!

1 sorsolás, 2 nyerővel >>Katt!

Még régebbi feladványok

A legutóbbi 1. feladvány megoldása és egyben a "bekezdés műveletek" összefoglalása. Nem semmi!

1. feladvány megoldása, egy ECDL feladat és bekezdés műveletek! >>Katt!

A legutóbbi  2. feladvány megoldása, egy szövegszerkesztés beugratós, jelölős feladvány tanulságos kiértékelése

2. feladvány megoldása, 2 beugratós kérdés tanulságos kiértékelése! >>Katt!

A legutóbbi 3. feladvány megoldása, egy izgalmas REJTVÉNY jellegű feladat:

3. feladvány megoldása egy retélyes feladat! >>Katt!

Sorsolás:
3 sorsolás, 3 nyertes, gratulálunk! >>Katt!