VIDEÓ TANFOLYAMOKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent!

Vidd haza a TUDÁST VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerankjljl
- 2020.11.29.

. . . . . . .

ECDL oldal


Az itt található tájékoztatóban néhány kisebb változás történt, amiről, és általában az ECDL-ről ez év tavaszán hosszabb hírlevél sorozatot kaptál, ha regisztrált tagunk vagy illetve voltál akkoriban is. (Az árak is kis mértékben változtak ill, változhatnak.)

Az oldal karbantartása, a kisebb módosítások átvezetése folyik, de az itt leírtak alapvetően érvényesek és alkalmasak annak eldöntésére, kívánsz-e vizsgát tenni, vagy csak kíváncsiságból, önteszt céljából, vagy gyakorlásra használod.

(Ez utóbbi is kitűnő cél lehet, az árak kedvezőek és később még a kedved is megjöhet. Ha sürgősen kényszerülsz ECDL-t tenni, kereshetsz addig engem!)<


Ha nem tudod, miről is szól ez az ECDL (nem szégyen és sosem késő), akkor MÁRIS IRÁNY A LENTI MELLÉKLET, ahol részletes, teljes videós kalauz vár mindenről, amit az ECDL-ről tudni kell.

De mindig nézzünk szembe 2 fontos ténnyel, amit nem győzünk hangsúlyozni:
 1. Ha valaha Európában (mi is itt vagyunk) állást akarsz pályázni, előbb-utóbb (jobb mielőbb) meg kell szerezned az ECDL-t, az Európai Számítógép használói Jogosítvány egész Európában érvényes hologramos bizonyítványát.

 2. NAGYON LÉNYEGES, hogy az ECDL felkészítők nem csak vizsgára, de "csak"gyakorlásra, tudásbővítésre is kiválóak. .

  Ha már tudod a lényeget, nézd meg ezt a képet!
  és megnézheted ezt a videót:is:
  :

  VIDEO TANFOLYAMAINK
  és csomagjaink 2 perces VIDEÓN:

  (Kattintás után picit várj, míg letöltődik!)

  A Full csomag és minden még mindig minimum áron!!

  Cégeknek is, akárhány felhasználós licenccel is ugyanennyi.

  width="520" height="400">

  Mit válassz? (Akár vizsgázni akarsz, akár bizonytalan vagy, akár "csak" gyakorlásnak és/vagy kíváncsiságból, öntesztelésre akarod.)

 3. Az ECDL felkészítők -ez újdonság- nem csak a FULL csomagban, hanem önállóan is megvásárolhatók (Ezt nyilván haladóknak javasoljuk, akik már rendelkeznek egy biztos alaptudással mindenből.)

 4. Azonban a legjobb választás mindenképpen a Full csomag, amiben a teljes "életművemet" megkapod, minden témában, benne természetesen az ECDL_lel is.De olyan csemegék várnak itt pluszban, mint az Access 3 felsőfokú adatbázis kezelés, ami a szoftverfejlesztés kapujáig visz, aztán a Képszerkesztés 1.2.3, amibe én annak idején beleszerettem és majdnem "függővé" váltam, stb.

  Hogyan rendelhetsz?

  Az "videótanfolyamok megrendelése" menüben mindent megtalálsz, jobbra fent vagy közvetlenül:
  irány a Videótanfolyamok megrendelése oldal, Katt!TOVÁBBI ECDL INFORMÁCIÓK

Tantárgyak (modulok) és a vizsgafelkészítők tartalma


ECDL Modulok (tantárgyak),

4 kötelező vizsga van,

A többi 3 pedig választható az alábbiak közül.
(A piros színűek vizsgafelkészítői vannak kész jelenleg.)

 1. Számítógépes alapismeretek,

 2. Szövegszerkesztés,

 3. Online alapismeretek,

 4. Táblázatkezelés

 1. Prezentáció.

 2. Adatbázis-kezelés,

 3. Képszerkesztés,

 4. IT biztonság

 5. E-hitelesség, e-aláírás.

 6. Webszerkesztés,Az ECDL felkészítők menüi és bemutató videói:

ecdl_1_menu>>Katt!
ecdl_2_menu>>Katt!
ecdl1_alt_ism>>Katt!
ecdl2_alt_ism>>Katt!Mit tartalmaznak a vizsga felkészítők?

Minden modul vizsgafelkészítőjében pontosan megtudod/megkapod:

 • hogyan zajlik a megérkezésedtől a távozásodig egy vizsga, mit kell ismertetnie a vizsgáztatónak vizsga előtt és mit nem (mi a vizsgaszabályzat lényege)

 • hogyan érdemes felkészülni oktatóvidóról (mit, milyen sorrendben érdemes tanulnod)

 • a tökéletes felkészüléshez szükséges feladattípusokból, nehézségi fok szerint növekvő feladatok teljes, részletes  megoldását,

 • a „cikis”, tehát nehezebb és/vagy nem egyértelmű (hibás! ilyen is van!) részfeladatok kigyűjtését a teljes példatár összes feladatából !!!!!!!!

 • egyéb szükséges tanulási segédleteket, tesztkérdések megoldásait

 • a teljes példatárat és a szükséges segédleteket, hogy ne kelljen külön megszerezned, letöltened, azonnal belekóstolhass, vagy rögtön belevághass!)

 • mire figyelj a felkészülésnél és mire vigyázz a vizsga 45 perce alatt. Hol úszhat el egy vizsga? (Még ha jól felkészültél, akkor is vannak ilyen buktatók. Tehát mire kell nagyon odafigyelni?)

 • Öszefoglalva, mindent, ami ahhoz kell, hogy nemcsak sikerüljön a vizsga (ez így végképp természetes), hanem meglepetések és különösebb izgalmak nélkül, biztonságosan, nyugodtan. Ahogy az már sokaknak sikerült.
Melléklet

1. videós kalauz a legelejétől (mi az ECDL) a legvégéig


Mit kell tudni?
Itt mindent megtudhatsz az ECDL-ről
,
akár akarsz vizsgázni, akár nem, ha bizonytalan vagy ebben, de akkor is, ha keveset vagy semmit nem tudsz az egészről.

És ha sose akarok vizsgázni?
Volt olyan 62 éves tanítványom, aki végigcsinálta, mondván, állja ő a versenyt a fiatalokkal, de ő kivétel. Egyszerűen egy halom érdekes, tanulságos feladathoz és megoldásihoz juthatsz hozzá. Így már más, nem?

És milyen tudás kell Európában? Nem vagy kíváncsi?2. Hogyan tudod egyénileg végigszervezni és letenni az ECDL vizsgáidat?

Ha nem iskolában vagy egyéb szervezett vizsgahelyen, hanem
egyénileg szánod rá magad az ECDL bizonyítvány megszerzésére:

 1. Keress a lakóhelyed esetleg munkahelyed közeledben egy vizsgaközpontot.
  (
  A www.ecdl.hu oldalon mindent megtalálsz, ezt a baloldali vizsgaközpontok meüben, szűkítsd, le a megyédre és biztosan lesz vagy a lakóhelyeden vagy a közelében.)

 2. Keresd meg telefonon a vizsgaközpontnál megjelölt ECDL-ért felelős személyt (a továbbiakban EFSZ). Mondd meg, hogy ECDL-t akarsz, vele fogod tartani a kapcsolatot! Ő feltehetően készséges és kedves lesz, már csak azért is, mert a a vizsgadíjak a vizsgaközpont bevételét képezik.
  Tőle mindig mindent megtudhatsz! Ő szervezi a vizsgákat,  ő fogja kijavítani a vizsgafeladatokat, stb.

 3. Tudd meg milyen programverziók vannak, ill. milyeneket lehet választani. Lehetőleg olyanon készülj fel!

 4. Ha elhatároztad, váltsd ki nyugodtan ott a vizsgaközpontban a vizsgakártyádat, ami 7500 Ft (diákoknak 5000), ez tehát 3 évig érvényes, nálad lesz, ebbe kell max. 3 éven belül bármely vizsgaközpontban az érvényes vizsgabejegyzéseket összegyűjteni. Aztán az utolsó vizsgán ezt le kell adnod és az EFSZ személy elküldi a NJSZT-nek, ahonnan általában postán kapod a bizonyítványt.

 5. Tervezd folyamatosan a felkészülésedet, mondjuk a videótanfolyamaimről, és ütemezd a vizsgákat a az EFSZ-szel egyeztetve.

 6. Vizsgázz le sorban sikeresen (esetleg néha ismételve), az utolsó vizsgán add le a vizsgakártyát és várhatod postán a bizonyítványodat!
Az ECDL felkészítők menüi és bemutató videói:ecdl_1_menu>>Katt!ecdl_2_menu>>Katt!ecdl1_alt_ism>>Katt!ecdl2_alt_ism>>Katt!