VIDEÓ TANFOLYAMOKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent!

Vidd haza a TUDÁST VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerankjljl
- 2020.11.29.

. . . . . . .

Oktatóvideók nézegetése, ingyen letöltése

Figyelem!
Sajnos (Szerver) KÖLTÖZÉS miatt a videók nézegetése és letöltése néhány napig szünetelt, most szerkesztjük az új oldalt!
Elnézést kérünk, ha a költözés lezajlik és minden helyreáll értesítünk!
Folyamatosan alakul tehát az oldal, semmi nem végleges, de amit tudsz máris megnézhetsz.Bemutatók

Bemutatók

Köszöntelek, a kalandjaid során egy bemutató sorozathoz érkeztél, ahol  oktató videó csomagokból ízelítőt kaphatsz.

Az anyagok címe alatt ott a teljes menü, ami alapján tanulhatsz, de a videók onnan nem indulnak. Az első videó pedig mindig az anyag teljes bemutatója a menü alapján. Vele érdemes kezdeni!

Indítható, letölthető videókat itt találsz a táblázatban ízelítőnek.
A bal szélső oszlopban egy kattintással indíthatók, jobb gomb, "cél/hivatkozás mentése másként"-tel le is tölthetők. A videók indításkor is letöltődnek, a
hosszabbaknál várj egy kicsit türelemmel!

Mindenekelőtt: nagyon kezdőknek (nem árt haladóbbaknak sem) egy kis bevezető:

Hogyan videózzunk?

A videózás alapja: a "Teljes képernyő" nézetre állítás: KATT 2p20
Fejlődjünk a videós tanulásban:. a kezelőpanel használata: KATT 2p33

 

Alapok és a Windows 7 videó-tanfolyam
Itt a teljes anyag menüje: Menü KATT!
(Innen videók nem indulnak, de a nagyon részletes, gazdag tartalom áttekinthető.)

Bemutató, tartalom

5p23

 

A Windows 7 oktató videó csomag tartalma összefoglalva a menü alapján.

06_2_
A Win. 7 újdonságai

5p44

 

snap=pattintás, többablakos betekintő, shake=rázás. az asztal megjelenítése Próbáljuk ki őket!

23  gyakorló feladat

2p07

 

Snap-es árhúzással megoldjuk a gyakorló feladatot újra, profi módon.

30
Tömörítés

4p54

 

Egy vagy több fájlt vagy mappát egyetlen fájlba tömörítünk (zip, rar),

31
Letöltés

3p08

 

Letöltünk egy zip fájlt  Itt a letöltés helyét kell kitallózni.

32
Kicsomagolás

3p14

 

A letöltött zip fájlt kicsomagoljuk. (A 6.2-ben nem tudatosan csináltuk már).

33
 Menté
s 1.

  5p24

 

Megtanuljuk az első mentést (a "hanyagok módszerével") amikor is 3 adatot kell megadni vagy jóváhagyni (Fájlnév, kiterjesztés és a mentés helye).

34 
Mentés 2.

  3p30

 

Első mentés a "gondosak módszerével". Kalapot rajzolok és lementem.

35
Mentés 3.

3p27

 

Első mentés és nem első mentés, bezárás a "hanyagok" és a "gondosak" módszerével. Jegyzettömb.

36_Mentés összefoglaló

6p12

 

Mi történik az első mentéskor? Szemléletes bemutató egy prezentációban.

 

Word 2007/2010 kezdő-haladó  videó-tanfolyam
Itt a teljes anyag menüje:Menü KATT!
(Innen videók nem indulnak, de a nagyon részletes, gazdag tartalom áttekinthető.)

Bemutató, tartalom

6p25

 

A Word 2007 és 20010 oktató videó csomag tartalma összefoglalva a menü alapján

01.01

2p48

A MENÜ 3 jellegzetessége: szalag csoportokkal, Office gomb, Gyorselérési eszköztár

01.04

1p26

3 jó trükk, a képernyő kihasználás javítására

szelektiv beillesztés

4p04

 

A Word 2010-es újítása a Word 2007-hez képest is: a szelektív beillesztés, ami különösen formázott szövegek beillesztésénél hasznos!

tab_3

3p47

 

"Áraink" újra, most normál stílusban. Vajon ha  az előre beállított nagyobb térközzel dolgozunk, mit nyerünk és mit veszítünk a tabulátoroknál?

Bev.

3p59

 

A táblázat készítés módjai az Office-ban. Mikor melyiket használjuk? Mikor Word táblázatot?

ud_7

2p03

 

És egy kis "gyöngyszem" feladat táblázatos megoldással, pedig nem is látszik annak.

újd.htm

 

 

Nem közvetlen videó, egy oldal nyílik meg, rajta a Word 2007-2010 újdonságai, plusz lehetőségei tömören összefoglalva és kisebb kiegészítések. Végül  meg- tudhatod 4 videóról, mi az a minipult,  élőminta, formázás törlése, szövegkiemelő szín!

 

Excel 2007/2010 kezdő-haladó  videó-tanfolyam
Itt a teljes anyag menüje:Menü KATT!
(Innen videók nem indulnak, de a nagyon részletes, gazdag tartalom áttekinthető.)

 Bemutató, tartalom

5p39

 

  A tananyag TARTALMA röviden összefoglalva a MENÜ alapján

3. SZUM trükkös

0p54

Trükkös összeadás, amit főleg kezdők saját érdekükben egyelőre jobb ha nem szoknak meg.

8.2 Összeadás
2 módon

2p41

Rájövünk a SZUM kiváló nagy számoszlopok, számsorok összeadásánál, de pld. egy 2 tagú összegnél (ráadásul, ha ki sem találja) erőltetett. Jöhet összeadásra is a hagyományos képlet.

9. A második
félév csodája

7p14

 

Az Excel alapvető számolási tulajdonsága és hasonló táblázatok újbóli kialakítása: HATALMAS TRÜKKÖKET tanulunk!

3. A vendégek lázadása

3p44

Panzió:
Fellázadtak a vendégek, megszüntetjük a kötelező étkezést. Persze tanulságokkal!

22. Normázás 1.rész

6p05

 

22. Normázás pld. egy autószervizben: Nem csak osztályozásra jó az FKERES,Itt más, eddig tanult dolgok is előjönnek. Érdemes megnézni!

Útnyilvántartás 1. rész

8p44

 

Megtett út: Index függvénybe 2 db Hol van függvényt ágyazunk másik munkalapon levő segédtáblázatból, szimbolikus tartomány nevek használatával! Nem semmi!
OKTATÓVIDEÓKBAN gazdagok vagyunk,
 

így, ha feliratkozol.

SOKAT INGYEN ADUNK!

Lehet, hogy ez Neked elég? Akkor is szívesen adjuk, íme:

2 teljes oktatóvideós tanfolyam
és még mi minden: INGYEN!

Próbáld ki, iratkozz fel és máris belenézhetsz, sőt azonnal tanulhatsz is a netről, vagy le is töltheted!

Ha feliratkozol, azonnal nevet és jelszót kapsz e-mailben, és máris a Tied:

  • Ingyenes kezdőtől felépített adatbázis kezelés (ACCESS 2010) alaptanfolyam 22000 Ft hagyományos tanfolyami értékben:

  • Ingyenes, kezdőtől induló általános alaptanfolyam Alapok és a Windows 7 változatban kezdőknek, álkezdőknek, igényes, alapozásra vágyó haladóknak!

  • Beléphetsz a Tudástárunkba, ahol sok más ingyenes, hasznos oktatóvideó megnézhető, letölthető kezdőknek, álkezdőknek, haladóknak minden témában, de haladóknak pld. Excel, Access különlegességek és egyéb igazi csemegék is) és rendszeresen frissülő egyéb izgalmas információ vár!

  • És részt vehetsz állandóan folyó feladvány nyereményjátékainkban, és akcióinkban.

Ennyi minden ingyen, elkötelezettség semmi!
Ez egy új lehetőség, próbáld ki:


Név:
Email: