Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány

Tégy egy lépést! Mindegy mekkorát!


Keresés a honlapon


belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Tisztítsuk meg az országot!
- 2021.04.06.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium " Tisztítsuk meg az országot!" akciójának lényege az illegális hulladéklerakók felszámolása. Alapítványunk sikeresen pályázott az akcióban való részvételre, így április hónapban nekiláthatunk az általunk vállalt területek megtisztításának.

tovább >>Terepen voltunk.
- 2015.09.11.

Látogatást tettünk egy önkéntesünknél, aki a városközpontban egy elhagyatott, kétes sorsú épületében lakik. A valaha szebb napokat megélt a városban élők által egy bizonyos színhez köthető épület egykor egészségügyi intézményként funkcionált.

tovább >>


Alapítványunk a környezettudatos élet népszerűsítésének jegyében jött létre.Célunk, hogy ráirányítsuk az emberek figyelmét arra, hogy a környezetterhelés milyen kritikus méreteket öltött napjainkra, melynek az egyén épp úgy részese, mint az ipari vállalatok. De nem elég felismerni a problémát, tenni is kell azért, hogy a folyamatot meg tudjuk állítani, hiszen nem kisebb a tét, mint bolygónk életben tartása a jövő nemzedék számára.

Olyan megoldásokat, viselkedésmintákat mutatunk be, melyek elsajátításával hozzájárulhatnak a fenntarthatóság megvalósításához.

Munkánk egyfajta tisztelgés a Földanya előtt. Annak a hálának a tettekbe öntött kivetülése, melyet érzünk, hogy otthont ad nekünk, jóllakat és nap, mint nap elhalmoz csodáival.

Akkor tekintjük sikeresnek munkánkat, ha ezt a hálát mások szívébe is át tudjuk csepegtetni, cselekvésre ösztönözve őket.


Our foundation is designed to promote environmental protection. Our aim is to raise the attention to the fact that environment pollution is at critical level. Not only industry, but also individuals are also responsible for this. It is not enough to recognize the problem, we have to do our best to stop this process, since no less is at stake than protecting our planet for the next generation.
We would like to introduce solutions which contribute to the sustainability.
Our work is a tribute to Mother Earth. We are grateful to Her who gives us shelter, food and stocks us with wonders. Our work is successful when we are able to urge others to act.Ökologistic Környezetvédelmi Alalpítvány

Székhely
5085 Rákóczifalva Rákóczi út 102.

adószám:
18595501-1-16

Bankszámla szám:
Magnet Közösségi Bank
16200151-18526080
Vészity Katalin

Kuratóriumi elnök

06-70-779-9183


Rólunk

MédiamegjelenéseinkKisfilmek az Ökologistic FilmgarázsbólHa szeretnél értesülni programjainkról iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Honlapkészítés