Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány

Tégy egy lépést! Mindegy mekkorát!


Keresés a honlapon


belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Tisztítsuk meg az országot!
- 2021.04.06.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium " Tisztítsuk meg az országot!" akciójának lényege az illegális hulladéklerakók felszámolása. Alapítványunk sikeresen pályázott az akcióban való részvételre, így április hónapban nekiláthatunk az általunk vállalt területek megtisztításának.

tovább >>Terepen voltunk.
- 2015.09.11.

Látogatást tettünk egy önkéntesünknél, aki a városközpontban egy elhagyatott, kétes sorsú épületében lakik. A valaha szebb napokat megélt a városban élők által egy bizonyos színhez köthető épület egykor egészségügyi intézményként funkcionált.

tovább >>


Élményalapú oktatási anyagok felső tagozatosok számára, amik rendhagyó természettudományos órák alapjául szolgálnak: animált kisfilmeket és a téma eredményes és játékos feldolgozásához útmutatást nyújtó pedagógiai segédanyagot tartalmaznak.

Csomagjaink beépíthetőek a földrajz, biológia, kémia, fizika vagy az osztályfőnöki órák, illetve fakultációk vagy szakkörök menetébe is beilleszthetőek.

Térben és időben barangolva, közösen feldolgozva ismerhetik fel a gyerekek saját szerepüket, felelősségüket a rendszerben, amelynek minden eleme földrésztől és idősíktól függetlenül visszahat a másikra.
Még nincs szöveg...

Honlapkészítés