Termék újdonság: Simple Red
2019.02.03.

A Weyergans High Care® Cosmetics bemutatja a SIMLY RED termékét, az otthon használatos anticellulit készítmények új generációját, amelyet helyi zsírbontásra fejlesztettek ki. A zsírfelhalmozódás (helyi elhízás), a has, lábak, fenék területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása.....
Termék újdonság: URBAN CARE termékcsalád
2019.02.03.

Valami igazán különleges született – Urban Care – a védelmező anti-pollution termékcsalád

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.....
Kezelési Újdonság: Dermio Care Plusz
2018.05.02.

Már üzletünkben is elérhető a High Care legújabb fejlesztése a Fényterápiás Oxigénbúra, amely komplex kezelés a gyógyászatban is alkalmazott fényterápiát kombinálja a jól bevált oxigénion terápiával .......
Kezelési Újdonság: Szempilla Lifting
2017.12.04.

A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül.....
Kezelési Újdonság: POPO Tuning
2017.05.01.

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: POPO tuning vákuummasszázzsal, feszesítés szike és szilikon nélkül .....
Kezelési Újdonság: Ajakfeltöltés
2016.08.30.

A High Care® egyedülálló kezelésével csodálatosan ápolt, telt és hidratált ajkakat "varázsolunk". Ismerje meg legújabb kezelésünk részleteit .....

Valentin Napi Különleges Ajánlat a High Care-től 20-50 % kedvezménnyel


Szeretettel hívunk, várunk februárban termékújdonsággal, akciókkal üzletünkbe. Csodás kezeléseket vehetsz igénybe az év legnagyobb 50 %-os kedvezményével és választhatsz 10-féle akciós termékünkből, melyeket 20 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg a hónap során.

Ha még nincs időpontod, már most hívj minket, mert ezt az ajánlatot nem lehet kihagyni!

Arc-, testkezelések 50 %-os kedvezménnyel:

• Komplett mezoterápia lifting elektrostimulációval
, mely kezelés során először erős peelingezést végzünk a Multitalent + C-vitamin erejével. Ezután felhelyezzük a 6 elektrodával összekapcsolt tappancsokat az arc megfelelő részeire, mellyel az arcbőr mélyebb izmait is stimuláljuk a feszesebb működésre. Mezoterápiával a bőrtípusnak megfelelő meso-ampullát viszünk a bőrbe, mely hidratálja, maximálisan felerősíti a lifting hatást. A kezelést az Urban maszkkal fejezzük be. Most 21.000,- Ft helyett 10.500.- Ft

• 5 alkalmas Detox Body Styler kezelés a test méregtelenítésére: Oxigénkezeléssel savtalanítási folyamatot indítunk el a szervezetben és a teljes testfelületen. Az úgy nevezett Electrolyt-géllel kezelt bőr úgy vonzza az oxigénionokat, mint a mágnes, a bőrlégzés folyamatával jut el a kötőszövet sejtjeihez, ahol elvégzi a nagytakarítást. Leköti a savakat, s ennek jótékony hatása az, hogy a kollagén termelés fokozódik. A combon, hason, csípőn lerakódott zsírpárnácskák által képződő narancsbőrös hepehupák elsimulnak. A kezelés sorozat az egész testen végez nyiroktisztítást. A kúra hatásos önmagában is, de az eredményt még erőteljesebbé teheti a Vacustyler vagy az SPM kézi vákuummasszázs alkalmazásával. Most 32.500.- Ft helyett 16.250.- Ft.

Lakossági termékek 20 %-os kedvezménnyel:

Valentin Napi Akciós lakossági termékekKiemelt arckezelések Február hónapban: 20 %-os kedvezménnyel!


• Szemránc kezelés Aloe Pads-el: melyben külön a szem környékét is frissítjük az arc és a nyak bőre mellett. Alapos tisztítás után elmaradhatatlan peelingezést végzünk az egész arcon és nyakon. Ezután a szem érzékeny bőrét az őssejt ampullával vidítjuk, majd a teljes arcot a Top Head dús oxigénjében, plusz a fényterápiában fürdetjük, közben a szemre kollagénnel dúsított pad kerül. Igazi pihenés szemnek – léleknek. Most 17.500- Ft helyett 14.000- Ft.

• Feel Good kezelés, melyben az élesztő tartalmú Revivál + C-vitaminos peelinggel tesszük tisztává az arcot. A mikrodermabrázió kristályaival átcsiszoljuk az arcot, majd a bőrnek megfelelő Med Line ampullát 1 ml Collagénnel kiegészítve ultrahangozunk a bőr mélyébe, amit Led -Top Head Oxigénion terápia és az Aqua maszk erejével fixáljuk a bevitt hatóanyagokat. A teljes kényeztetést a Feel Good arc és dekoltázsmasszázs adja meg. 30.900.-Ft helyett 24.700.- Ft.

• Kollagén feltöltés és méregtelenítés egyben kezelés alatt bőrünk extra kollagénhez juttatása a cél, ami egyenletesebb bőrképet, feszesebb, tisztább arcot eredményez. Letisztítás után a Multitalent méregtelenítő krémpakolását hagyjuk hatni. mely vérbőséget okoz, ezáltal már a kezelés elején fokozza a méreganyagok távozását. Ezután egy teljes arc és dekoltázs vákuum masszázs következik, mellyel teljesen tehermentesítjük bőrünket. Ezt követően 2 ml tiszta kollagént teszünk az arcra, a szem köré egy-egy Kollagén pad kerül, a teljes arcot pedig a Kollagén kristály maszkkal borítjuk be. Ezt a maszkon keresztül ultrahangozzuk be a bőrbe. Ezután Oxigén és fényfürdőben részesítjük a bőrt. A teljes kényeztetés koronáját az Urban Care nappali krémmel végzett masszázs adja meg. Most 33.000,- Ft helyett 26.400,- FtAHA Gyümölcssavas hámlasztás Most 30-35 %-os kedvezménnyel:


Szeretne éveket fiatalodni! A megoldás a Növényi őssejt szérummal kombinált AHA Gyümölcssavas hámlasztás Oxigén-ion terápiával.

A kezelés menete:
Arctisztítás, Soft peeling, 55 %-os AHA gyümölcssav bevitele ultrahanggal, Nővényi őssejt szérum bevitele ultrahanggal, visszatápláló krémpakolás Oxigén-ion terápiával kombinálva. Egy-egy kezelés időtartama 60-70 perc

A természetes alapanyagokból, az ideális hatás elérése érdekében 6 féle gyümölcssav kombinációjából a High Care laboratóriumában kifejlesztett 55 %-os komplexen alapuló AHA gyümölcssavas hámlasztás egyedülálló a kozmetikai piacon. Az eljárás lényege, hogy a kezelés keretén belül beultrahangozzuk az AHA gyümölcssavat a bőrbe. Ettől az elhalt kiszáradt, megvastagodott réteg leválik, magával koptatva az arcot elcsúfító elváltozásokat. 10-15 perc eltelte után a nyitott megtisztított pórusokon keresztül megsokszorozódik a bőr hatóanyag felvevő képessége. Ezt kihasználva a második ultrahangozással kerül az antiaging hatású Növényi őssejt szérum bejuttatásra a bőrbe. A nagyon ritka Svájci almafajtából nyert növényi őssejt szérum innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítmény. Hatására a bőrben található idős őssejtek visszanyerik sejtképző képességüket, a bőr eddig soha nem látott módon megfiatalodik. A kúra zárásaként pedig jöhet a bőrtípusnak megfelelő visszatápláló krémpakolás a bőrfiatalító Oxigén-ion terápiával kombinálva.

A kezelés eredményeképpen felgyorsul a sejtképződés, javul a bőr állapota. A pórusok összehúzódnak, a kis ráncok eltűnnek és a mélyebb ráncok finomodnak. Megváltozik a bőr színe, a pigment foltok halványodnak az aknés tünetek csökkennek, az arc üde és fiatalabb lesz.

Az optimális hatás érdekében 3-4 alkalmas kúra és a kúrát megelőző arctisztító nagykezelés, valamint a High Care otthoni ápolásra kifejlesztett termékeinek használata javasolt.

A kezelés ára : 24.500 Ft / alkalom.

3 alkalmas bérlet 30 %-os kedvezménnyel 51.450 Ft-ért,
4 alkalmas bérlet 35 %-os kedvezménnyel 63.700 Ft-ért.A mezoterápia új generációja a MesoFill-R:Most 10-15%-os kedvezménnyel

„Arcplasztika vágás nélkül” A mezoterápia új generációja a MesoFill-R.: Most 10-15 %-os kedvezménnyel!

A MesoFill-R a legújabb irányvonalat képviseli a kozmetikai célú mezoterápia terén. A mezopen készülék fájdalommentes, gyors és kedvező áru arcfiatalító beavatkozásokat tesz lehetővé; - a speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhv ány héten belül igen látványos eredmény érhető el – sebészkés nélkül!

Arckezelésünk február hónapban 10 %-os kedvezménnyel 18.200,-Ft-ért 3 alkalmas bérlet esetén 15 %-os kedvezménnyel 51.500,-Ft-ért vásárolható meg.


A mezopen a mikro-tűs mezoterápia legújabb vívmánya, sokkal precízebb és kíméletesebb, mint a tűhenger, módfelett hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé, új szintre emelve a mezoterápia lehetőségeit a bőrfiatalításban

A MesoFill-R anti-aging beavatkozással jelentősen javíthatóak a

• megereszkedett bőr
• petyhüdt bőr
• szarkalábak
• pigment foltok

A mezopen készülék kifinomult, speciális kialakítása, a steril mikro-tűk, valamint a felszíni érzéstelenítés révén a kezelés 100%-ban biztonságos és fájdalommentes.

A kezelés menete:

A mezopen mikro-tűs moduljának segítségével az arcbőr felső rétegében olyan apró csatornákat hozunk létre, amelynek beindítják a gyógyulási, bőrmegújulási folyamatot az egész arcon.

A mezoterápia a kötőszövetben található fibroblaszt sejtek kollagén termelő képességén alapszik: a szúrás hatására a sejtek kollagént kezdenek termelni, aminek hatására a bőr tömörebbé, feszesebbé válik. A kezelés közben a mezopen segítségével értékes feltöltő, feszesítő hatóanyagokat juttathatók a bőrbe a szúrt mikro-csatornákon keresztül, tovább fokozva a folyamat hatékonyságát.

A kezelési idő: 60 perc Javasolt kúraszerűen 4-5 alkalommal végezni, az egyes kezelések között 2-4 hetes regenerálódási időszakot kell kihagyni.Megújult SPM / SPM + csomagok. 20-30 %-os kedvezménnyel!


A High Care SPM vákuummasszázs kezelése tulajdonképpen a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában, a legújabb orvosi és kozmetikai felfedezések továbbfejlesztéseként, masszázzsal kombinálva.

A vendég tapasztalataink alapján a testtájéki (csípő, has, comb, popsi) problémák (narancsbőr, helyi zsírpárnák kezelése, bőrtónus javítása) kezelésére összeállított hatásos 5-10 alkalmas SPM testkezelési csomagjainkat február hónapban 20-30 %-os kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Az SPM csomag tartalma:


• 5 db Vacustyler vákuumos nyirokmasszázs + 5 db 30 perces SPM kézi vákuum masszázs, alkalmanként 1 óra, 20 % kedvezménnyel 34.000 Ft-ért
• 10 db Vacustyler vákuumos nyirokmasszázs 10 db 30 perces SPM kézi vákuum masszázs, alkalmanként 1 óra, 30 % kedvezménnyel 59.500 Ft-ért

SPM + csomag:

Az SPM + kezeléscsomagot azok számára javasoljuk, akik az általános cellulit probléma mellett egy testtájékukkal különösen elégedetlenek. Tapasztalataink alapján, ha az 5 illetve 10 alkalmas SPM kúra mellett a vendég által legproblémásabbnak ítélt testtájékot további SPM kézi vákuummasszázzsal kezeljük, így ezen területen a kezelés hatékonyságát a duplájára emeljük.

Az SPM + csomag tartalma:


• 5 db Vacustyler vákuumos nyirokmasszázs + 5 db 30 perces SPM kézi vákuum masszázs, alkalmanként 1 óra, plusz külön időpontban 5 db testtájéki SPM kézi vákuum masszázs, alkalmanként 15 perc, 20 % kedvezménnyel 46.500 Ft-ért
• 10 db Vacustyler vákuumos nyirokmasszázs + 10 db 30 perces SPM kézi vákuum masszázs, alkalmanként 1 óra, plusz külön időpontban 10 db testtájéki SPM kézi vákuum masszázs, alkalmanként 15 perc, 30 % kedvezménnyel 84.500 Ft-ért

A kúrák során alkalmazott kezelésekről részletes információkat talál honlapunkon a testkezelések menüpont alatt, vagy szívesen segítünk kérdései megválaszolását illetően személyesen a Pécs Líceum utca 3. sz alatti üzletünkben vagy a 72-222-283-as telefonszámon.

A fenti akció más futó kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze.Haskezelés SPM kézi vákuummasszázzsal: 20-30 %-os kedvezménnyel!

A High Care SPM vákuummasszázs kezelése tulajdonképpen a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában, a legújabb orvosi és kozmetikai felfedezések továbbfejlesztéseként, masszázzsal kombinálva

Általában azoknak ajánljuk, akik feszesebb, laposabb hasat szeretnének, vagy erről a területről szeretnének megszabadulni pár centimétertől. A kívánt eredmény elérése érdekében az alkalmanként 15 perces intenzív haskezelést mindenképpen kúraszerűen ajánljuk vendégeink részére, amit akár heti 4-5 alkalommal is végezhetünk.

A kezelés hatására:


• Csökken a kezelt zsírpárna kerülete
• Feszesedik a bőr
• Csökken a narancsbőr
• Enyhülnek vagy megelőzhetőek a striák, terhességi csíkok

SPM Haskezelés:

• 5 db SPM kézi vákuummasszázs hastájékon, alkalmanként 15 perc, 20% kedvezménnyel 14.000 Ft
• 10 db SPM kézi vákuummasszázs hastájékon, alkalmanként 15 perc, 20% kedvezménnyel 28.000 Ft
• 15 db SPM kézi vákuummasszázs hastájékon, alkalmanként 15 perc, 25% kedvezménnyel 39.300 Ft
• 20 db SPM kézi vákuummasszázs hastájékon, alkalmanként 15 perc, 30% kedvezménnyel 49.000 FtLASH LIFT szempilla lifting: Most 20 %-os kedvezménnyel!


A külföldön már nagy sikert aratott LASH LIFT technika egy olyan egyedülálló eljárás, amellyel pilláinkat dúsabbá, íveltebbé, látványosabbá varázsolhatjuk műszempilla hatás nélkül. A lifting során alkalmazott anyagok korszerűek, nem károsítják a pillákat és veszélytelenek a szemre. Az eljárás során kis szilikon padok segítségével a pillákat tőtől emeljük és finoman felfelé íveljük. Az eredmény azonnal látható és 4 - 6 hétig élvezhető köztes kezelések nélkül. A pillák teljesen természetesek maradnak és ugyanolyan selymesek lesznek, mint a lifting előtt.

Azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem szeretnek műszempillát használni, lehetősége van ezzel a technikával kiemelni a tekintetet. A kezelés tökéletesen alkalmazható a lelógó szemhéj okozta zárt tekintet optikai nyitásához is. A szempilla liftinggel megemelt pillák festhetőek es spirálozhatóak is.

Ne tévesszük össze ezt az új technikát a régi szempilla daueréval, a két eljárás teljesen más végeredményt biztosít. Míg a szempilladauer után a pillák göndörnek, kurtának és rövidnek tűnnek, addig a lifting hatására a pillák hosszúvá, íveltté és frissen spirálozottá válnak.

Mire vigyázzunk a lifting után?

• Az első 48 órában nem érheti a pillákat víz, vagy gőz!
• Szemünket dörzsölni és festeni sem szabad!
• 2 nap elteltével a pillák ugyanúgy sminkelhetők, spirálozhatók és lemoshatók lesznek, mint a lifting előtt.

A szempilla lifting kezelés ideje 1 óra, ára 10.000 FtDERMIO CARE® PLUS - FÉNYTERÁPIA ÉS OXIGÉNTERÁPIA EGYBEN: Most -25-30 %


Kezelési újdonság: DERMIO CARE® PLUS - FÉNYTERÁPIA ÉS OXIGÉNTERÁPIA EGYBEN: Most 25-30 %-os kedvezménnyel!

A Dermio Care® Plus kezelés a kvantumfizika ismeretein alapul, szabadalmi oltalommal rendelkezik. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítjuk elő. Az energiát a speciális anyagú Top Head-be juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával, – a vörös, kék vagy zöld fényt alkalmazzuk, a kezelendő problémától függően. Az ionok áthatolnak a bőrön, ahol stimulálják a sejtek anyagcseréjét. Ezzel egy időben a páciens belélegzi az energiát a szájon vagy orron keresztül, így az kihat az egész szervezetre, különös tekintettel az agyra.

Az eljárás egyidejűleg két célt valósít meg: látható bőrfiatalítás és teljes pihenés/stressz oldás.

A fényterápia a gyógyászatban is alkalmazott, Nobel-díjjal elismert eljárás. Alkalmazási területe nagyon széles:

• a vörös fény segíti a heg/sebgyógyulást, javítja a kollagén szintézist, anti aging hatása van, fokozza a vérkeringést.
• a zöld fény méregtelenít, stressz oldó hatása van, erősíti az immunrendszert, regenerál.
• a kék fény erősíti az immunrendszert, kiváló depresszió ellen, nyugtatja az idegrendszert, pórus összehúzó, gyulladáscsökkentő hatása van, csökkenti a faggyú termelést így kiváló akne kezelésre.

Próbálja ki világújdonságunkat, bevezető áron:

• 4 alkalmas bérlet 25 % kedvezménnyel 26.400 Ft-ért
• 6 alkalmas bérlet 30 % kedvezménnyel 36.960 Ft-ért

Dermio Care Plus kezelés ideje 30 perc, ára 8.800 Ft / alkalomPOPO TUNING vákuummasszázzsal: Most 20-25 % kedvezménnyel!


Felmérések igazolják, hogy a hölgyek legnagyobb alakproblémája a fenék és a bricsesz körüli terület. A ma már egyre népszerűbb plasztikai műtéteket nem csak az ismert sztárok (Jenifer Lopez, Beyonce, Kim Kordashian) végeztetik el, de jóval többen vannak olyanok, akik elkerülve a műtéttel járó kellemetlenségeket, inkább a természetes megoldások (kozmetika, sport) hívei.

A 2017-es év nagy szenzációjának számító non invazív kozmetikai eljárás, melyet a High Care ® Cosmetics cég fejlesztett ki, szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új SPM Bottom módszer egyediségét egy olyan készülék szavatolja, ami ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást. A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra (a nagy farizomra). Az új “fenék kezelés” fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a kezelt felület feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, – olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 45 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása, feszessé válik a popó! A tartós eredmény elérése érdekében a szakemberek természetesen kúrát javasolnak.

Gyakori kérdések:

Hogyan zajlik a kezelés?

A kozmetikus első lépésben a test nyirokcsomóinak „átpumpálását” végzi el a nyakon, hason, lágyék részen és a térdhajlatban. Második lépésben az oly népszerű vákuummasszázzsal fokozza a kezelt terület vérbőségét. Harmadik lépésben pedig egy speciális applikátort helyez fel a testre, mellyel 30 percig történik a kezelés. A kezelés hatását a testfelületre felvitt AE Stick zsírégető géllel fokozzuk.

Kellemetlen-e, fájdalmas-e a kezelés?

Ellenkezőleg! Nagyon jó érzés. Általában elmondható, hogy sokat ülünk, vagy állunk a nap folyamán, vagy épp alszunk. A fenék izmainak tréningezése nem egyszerű. Sokat kell ahhoz lépcsőzni, futni, biciklizni vagy kondizni, hogy ezzel is teljesen elégedettek legyünk. Ez a kezelés 45 percen keresztül célirányosan erre a testrészünkre irányul. Kellemes, jó érzés, – az eredmény pedig nagyon meggyőző!

Hány kezelés szükséges?

Már egy kezelésnek is van eredménye, de a tartós hatás 5-10 alkalom után érhető el.

Milyen eredményre számíthatunk?

Csökken a cellulit, feszesebbé válik a bőr, megemelkedik, formásabbá válik a fenék.

Van-e olyan eset, amikor nem ajánlják a módszert?

Minden egészséges hölgynek kortól függetlenül nagyon ajánljuk.

SPM Digital POPO kezelés: 6.000 Ft/alkalom

5 alkalmas bérlet 20 % kedvezménnyel 24.000 Ft-ért
10 alkalmas bérlet 25 % kedvezménnyel 45.000 Ft-ért


A fenti akció más futó kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze.Hyaluronsavas ajakfeltöltés: 5-6 alkalmas bérlet 20-25 % kedvezménnyel


Szeretett volna valaha teltebb ajkakat, de nem szívesen engedné, hogy injekcióval juttassanak be hatóanyagot? Manapság ez a két igény már összeegyeztethető! A hyaluronsavas ajakfeltöltés az Ön számára is a legjobb választás, hiszen fájdalommentesen, 10 perces kezelésekkel lesznek teltebb ajkai, és megszabadulhat az ajak feletti ráncoktól is! Mindezt 100%- ban természetes hatóanyaggal, a hyaluronsavval, és a Weyergans High Care nevével fémjelzett minőségben!

A High Care ajakfeltöltés eljárása hyaluronsavas, UV lámpát alkalmazó módszer: az alap tisztítás után a hyaluronsavat hidegfényű UV lámpával juttatjuk be az ajkak és környezetének bőrébe. Így az ajakfeltöltés garantáltan tűmentes marad! A bőrfeszesítő hatás fokozása érdekében a kezelést alga pakolással zárjuk. Egy kezelés időtartama 10 perc, így az ideje is megmarad!

A hyaluronsavas ajakfeltöltést kúraszerűen (egy kúra rendszerint 5-6 alkalomból áll) javasoljuk vendégeink számára, az eredmény azonban már egy kezelés után is látványos. Általános tanácsunk az, hogy az ajakfeltöltő kezelést heti legalább kettő, de inkább három alkalommal vegyük igénybe. A javasolt öt-hat alkalmas kúra így két- három hét alatt megy végbe.

Hyaluronsavas ajakfeltöltés alga pakolással : 6.600 Ft/alkalom

5 alkalmas bérlet 20 % kedvezménnyel 26.400 Ft-ért
6 alkalmas bérlet 25 % kedvezménnyel 29.700 Ft-ért


A fenti akció más futó kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze.Paraffinos kézápolás: 5+1 Akció


A kéz bőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kéz bőrét és a körmöket kiszárítják, repedezetté teszik. A száraz kézbőr hamar öregszik, veszít rugalmasságából és puhaságából.

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kézbőre hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan" működnek. A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revitalizálása. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik.

A paraffinos kézápolás a kéz bőrének fertőtlenítésével kezdődik. Majd az elhalt hámréteget gyógynövény-kivonatokban gazdag bőrradírral távolítjuk el. Így a hatóanyagok könnyebben szívódnak fel. A bőrtápláló, mélyhidratáló pakolás, vitamin, ásványi anyag tartalmának köszönhetően a legszárazabb kezet is puhává varázsolja. Ezután a folyékony paraffin kerül a kezekre, majd műanyag és frottír kesztyűbe bujtatjuk. A paraffin rendkívüli hőtároló képességgel rendelkezik, kitágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal könnyebbé teszi hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Kb. 20 perc elteltével a kesztyűt a szilárd paraffinnal együtt lehúzzuk a kézről. Befejezésképp egy hidratáló és revitalizáló krémet használunk, melytől a bőr selymes tapintású lesz.

Paraffinos kézápolás: 3.000 Ft/alkalom.

5 alkalmas bérlet vásárlása esetén a hatodik kezelést ajándékba kapja!High Care Kozmetika Pécs


Egy hely ahol vigyázhatok egészségemre, felfrissülhetek egy nehéz nap után és közben még szépülhetek is.

A High Care több mint egyszerű kozmetika…

A német Weyergans AG által kifejlesztett, mára közel 40 országban jelenlévő, nemzetközileg is elismert High Care üzleti koncepció mögött, olyan modern kozmetikai készülékekkel és különleges, szabadalmaztatott eljárásokkal találkozhat, amelyekkel az alakformálás, az arc és testfiatalítás, a cellulit kezelés és a méregtelenítés területén még a legegyedibb problémákat is képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan kezelni!

Hogy miért több, mint egyszerű kozmetika: mert számos medical kozmetikai kezelésünk azon túl, hogy megszépíti, fiatalítja bőrét, karcsúsítja, feszesíti alakját, egyben jótékony hatással van a teljes szervezete egészségére a méregtelenítő és revitalizáló hatásán keresztül. A különböző arc és testkezelések mellett üzletünkben megvásárolható az otthoni szépségápolást biztosító professzionális High Care kozmetikai termékek teljes palettája.

Pécsett kizárólag a High Care szépségszalonban érhető el vendégeink részére az Oxigénion terápia, valamint a mágnesterápiával kombinált vákuumos nyirokmasszázs (Vacustyler).

Szolgáltatásaink magas színvonalának minőségi garanciái:


* Német minőségi követelményeknek megfelelő professzionális készülékeink
* Innovatív kozmetikai eljárások és termékek
* Kezelésekhez felhasznált egyedi összetételű hatóanyagaink
* Közel 30 év High Care tapasztalatából építkező magasan képzett kozmetikusaink

Várjuk hangulatos szépségszalonunkban, hogy részese lehessen annak a törődésnek és kényeztetésnek amit nyújtani tudunk Önnek.


Magyarországon egyedülállóan, már több mint 25 éve áll a bizonyított minőséget képviselő innovatív kozmetikai kezelésekkel, termékekkel a High Care, a szépülni vágyó hölgyek, urak rendelkezésére és tapasztalataink szerint a legnagyobb megelégedésére.

Az idei év során is rengeteg meglepetéssel, akcióval és újdonsággal készülünk vendégeink részére.

Figyelje folyamatosan honlapunkat, facebook oldalunkat, kérje hírlevelünket, hogy mielőbb értesüljön a kedvező lehetőségekről.Iratkozzon fel Hírlevelünkre és így folyamatosan tudjuk tájékoztatni legfrissebb híreinkről, akcióinkról, továbbá kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak szóló exclusive kedvezményekről. Mindezeken felül megajándékozzuk egy ajándék kuponnal is! Személyes adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy az adatait a BLG Consulting Kft. (7635 Pécs, Kisdeindol-hegyhát dűlő 11.), mint a High Care Kozmetika Pécs üzlet üzemeltetője kapcsolattartás, információ- és ajánlatküldés céljából kezelje. Az adatszolgáltatás mindenkor önkéntes. Lehetősége van tájékoztatást kérni az adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, korlátozását illetve törlését, hiszen hozzájárulását bármikor visszavonhatja indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a BLG Consulting Kft. fentebb megjelölt címére történő levélben, az Ön neve és e-mail címe megjelölésével, illetve e-mailben az highcarepecs@gmail.com címen történhet.

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotCímünk:
7621 Pécs Líceum utca 3.

Bejelentkezés kezelésre:
Tel: +36-72-222-283

Nyitva tartás:
H-P: 09.00-18.00
Sz: 08.00-12.00

E-mail:
highcarepecs@gmail.com
Keresés a honlapon