Az alábbi linkre kattintva találják meg a Fatima Ház webáruházát, ahol horgolt ékszereket, horgolt játékokat, bevásárlótáskát és sok más terméket értékesítünk.
Vásárlásával az alapítvány programjainak megvalósulását támogatja:


WebáruházVarázsolj velünk!
A varázslat mosolyt, boldog napokat hoz majd gyerekeknek!
Álmunk egy tanya, ahol vígan játszhat a gyerekek hada!

Egy Varázslatnak lehetsz a részese! Apró kézműves babák és kézműves tárgyak… nem a Váci utcából valók, de sokkal, sokkal értékesebbek, mint bármely drága játékboltból vett holmi! Miért? Mert ezek önfeledt gyerekkort varázsolnak gyerekek számára.
Gyerekkor! A legfontosabb! Egy kis játék vagy az ajándéktárgyak, varázsolni képesek! Értelmet adnak a mindennapoknak, és végül nyaralássá, élménnyé válnak gyerekek számára, akiknek álmaikban szerepel csak ez a fogalom!
Célunk hogy a nagycsaládokban élő és hátrányos helyzetben élő gyerekekkel megosszuk az önfeledt boldog játszás örömét.
A hátrányos helyzetben élő gyerekek ingyenes, vagy nagyon alacsony költséggel való táboroztatása alapítványuk egyik fő célja!
Így Te magad is segítesz, hogy mire újra eljön a nyár, legyen annyi pénz, hogy újra el tudjuk vinni a gyerekeket nyaralni! Ha minden sikerül, talán egy saját táborhelyet is meg tudunk vásárolni, és akkor egy állandó helyen tudjuk üdültetni a gyerekeket! Gyönyörű álom, és ehhez is kérjük a segítséged!