Varázsolj velünk!
A varázslat mosolyt, boldog napokat hoz majd gyerekeknek!
Álmunk egy tanya, ahol vígan játszhat a gyerekek hada!

Egy Varázslatnak lehetsz a részese! Apró kézműves babák és  tárgyak… nem a Váci utcából valók, de sokkal, sokkal értékesebbek, mint bármely drága játékboltból vett holmi! Miért? Mert ezek szeretettel készülnek és önfeledt gyerekkort varázsolnak gyerekek számára.
Gyerekkor! A legfontosabb! Egy kis játék vagy az ajándéktárgyak, varázsolni képesek! Értelmet adnak a mindennapoknak, és végül nyaralássá, élménnyé válnak gyerekek számára, akiknek álmaikban szerepel csak ez a fogalom!
Célunk hogy a nagycsaládokban élő és hátrányos helyzetben élő gyerekeknek megadjuk az önfeledt boldog játszás örömét.
Hátrányos helyzetben élő gyerekek ingyenes, vagy nagyon alacsony költséggel való táboroztatása alapítványuk egyik tevékenysége. Ezekben a táborokba törekszünk arra, hogy minél több boldog órát és új élményt adjunk a gyerekeknek.
Te magad is segítesz, hogy mire újra eljön a nyár, legyen annyi pénz, hogy újra el tudjuk vinni a gyerekeket nyaralni! Ha minden sikerül, talán egy saját táborhelyet is meg tudunk vásárolni, és akkor egy állandó helyen tudjuk üdültetni a gyerekeket! Gyönyörű álom, és ehhez is kérjük a segítséged!

útra kész Webáruházunk

Az alábbi linkre kattintva a Fatima Ház webáruházába jutsz, ahol horgolt játékokat, ékszereket, táskákat más különleges festményeket és apró ajándékokat találsz.

Webáruház

Ha nálunk vásárolsz, akkor Te is teszel a környezetünk védelméért és az alapítvány programjainak megvalósulását is támogatod. Így duplán cselekszel jót. Termékeink nagy része újrahasznosított anyagból készül, mert nekünk is fontos a környezetünk védelme.

Miért válaszunk kézműves termék a tömegcikkek helyett?

Már tudjuk, hogy minden rezeg és minden rezgés tovább adódik. A tömegcikkeket hideg érzés nélküli gépek készítik. Milyen érzelmi rezgése van a gépek által előállított dolgoknak?

Ezzel szemben a kézműves tárgyakat emberek, alkotók készítik. Szépet alkotni csak jó érzéssel szeretettel lehet. A tárgyak készítésközben feltöltődnek szertettel, örömmel, jóérzéssel, amit később is kisugároznak. Ha sok kézműves termékkel töltjük meg a környezetünket akkor barátságosabbá, melegebbé válik. A szeretet érzése lebeg körül minket. Ilyen környezetben ki egyensúlyozottabbak, boldogabbak leszünk.

És ha ebben nem hiszel akkor is a kézműves termékeink egyediek. Olyan mint neked, másnak nem lesz. Hát néz be a Webáruházba az nem kerül pénzbe.

webáruház