"Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!"

Addig is vásárolj adományboltunkból! Szerezz magadnak örömet egy szép darabbal az árával pedig segíthetsz másokon.

A behozott adományok kb.1% -át kiválogatjuk az adomány boltnak. Jó minőségű árút némi ellenértékért adjuk a segíteni vágyóknak. A bevételből élelmiszer adományokat vásárolunk vagy kézműves foglalkozáshoz anyagot, a napsugaras ház fenntartására fordítjuk, nyáron gyerek táborunkat támogatjuk

Természetesen ezután is lesznek ingyenes ruha és más használati cikk.A behozott adományok 99%-át ÉRTÉK nélkül átadjuk rászoruló csoportoknak. A behozott adományokból támogatunk óvodákat, sérült gyerekeket, idősek otthonát, fogyatékkal élők intézetét, kórházakat. családokat és magány személyeket.Adománybolt

Ugye szerinted is fontos, hogy feleslegessé vált holmik, olyan gazdára találjanak akiknek örömet szerez.
Ha szeretnél segíteni és van olyan holmid, ami már neked nem kell de másnak még jó lehet, akkor hozd el hozzánk. Fontos, hogy tiszta és használható legyen.
Te sem örülnél és ne is hozd be: az elromlott játékokat, lyukas cipőket, piszkos és szakadt ruhákat, törött poharat. Ezek mind az alapítványnál felhalmozódó szemét részévé válnak, amit súlyos pénzekért mi szállítunk a szemét telepre. Kérlek ne okozz kárt nekünk, ami szemét azt dob a kukába!

Szívesen fogadunk:
- edények, poharak, evőeszközök
- háztartási és barkács gépeket, eszközök
- lakástextil, szőnyeg, lámpa, díszek,
- ruhát, cipőt,
. kézművességhez anyagokat,
- iskolai szerek,
- játékok..
Ha olyan bútorod van ami már nem kell, de még jó állapotba van, akkor fényképezd le és küld el nekünk. Mi keresünk neki gazdát.
A képek jöhetnek a facebookon és e-mail-on: fatimahaz.alapitvany@gmail.com


Nyitva tartás: Szeged Csaba utca 34-be hétköznapokon 7-17 óra között.


Elérhetőségek:

Marosvölgyi Annamária: 0620-2548-904
Kiss Erzsébet:0670-417-4444Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


6 hozzászólás

varga zoltan [ 2019-09-14 15:01 ]


JONAPOT!!ERDEKLODNEK HOGY KOZZZUZEMI SZAMAL FIZETESEBEN TUDNAK E SEGITENI? VILLANYSZAMLA 7000 FT VIZ ELMARADT 6 EZER FT))TV TELEFON NET 13 EZER FT 16 NAPIG VOLTAM KORHAZBA HEREN FOLYAMATOS MAGS CUKOR MIATT TALYOG ALAKULT KI ARRA MUTOTTEK 17 EN ENGEDTEK HAZA ,,CSALAD JART BE NAPONTA UTAZAS 2500 FT VOLT ...JELENLEG KAZINCBARCIKARA ILL... MISKOLCRA JAROK KOTOZESRE VARGA ZOLTAN VADNA SZABADSAG TER 15 VAGY VARGANE SZUCS CSILLA ERSTE BANK 116 00006 00000000 2576 6862 ha lehet kuldjenek mar PRONTOSAN SEBFERTOTLENITO GELT 70 5189043 van egy sipoly lagyreszen ahol a het db dren volt

lagyreszt peniszt herezacskot mutottek TALYOG VOLT A CUKORBETEGSEG MIATT ILL.. NEHEZ FIZIKAI MUNKA MIATT EMELEs

tüzelö segitség kérés ha lehet fabian lajos sajovelezd fatelep20 9585852

vagy török péter sajokaza 20 324 3966

Nagy János [ 2018-10-25 18:09 ]


Többször kerestem Önöket sok ruhával, és egyebekkel, de a megadott címen sajnos senki sincsen. Nem átverés ez az egésze ugye?ági [ 2013-12-18 19:40 ]

üdvözlöm
érdeklődnék hogy az árboc utcában van-e most jelenleg az adománybolt.a nyitvatartás az csak szerdai napon van?
köszönöm
ágiNagyné Mátrai Lejla [ 2012-10-04 18:42 ]

Kedves segítők.
2 gyermekes anyuka vagyok, van egy 16hónapos fiam, és egy 10 éves lányom.
Férjem közmunkás 47000ft én gyes 25000ft a jövedelmünk, meg a családipótlék. Lakáshitelt fizetünk aminek nagyon megemelkedett a havi törlesztője. A rezsi és egyebek igen csak veszélyeztetik a létünket. Kérnék élelmiszert elsősorba, hogy a gyerekeknek legyen mit enni.
LejlaPalovitz Józsefné [ 2012-10-04 18:38 ]

Tisztelt Cím
Súlyos mozgásszervi fogyatékos vagyok, és a férjem munkanélküli. Nekem 43600ft, a férjemnek pedig 22000ft a jövedelem. Nincs közgyógyunk sem mert elvették. A havi gyógyszer 15000ft, Nem nagyon marad a hitel, a rezsi, és gyogyszer mellet sok, az étkezésre. Alapvető élelmiszerre lenne szükségünk, de mivel Olaszliszkai vagyok és rokkan, így nem tudom csak postán fogadni. Ha van lehetőség kérem segítsenek, mert kilátástalan a helyzetünk.
Köszönöm előre is Palovitz JózsefnéKovács Ildikó [ 2012-08-29 23:31 ]

Tisztelt adomány bolt,avval a kéréssel fordulok önökhöz,9 hónapos kisfiammal párommal élünk párom nagy mamájánál rossz körülmények között,sajnos házunkat idén márciusban elárverezték,párom tartós beteg így munkát nem igen tud vállalni én még nem tudok a pici melett munkába menni,nagyon szépen megkérem önöket ha tudnak segítsenek élelmiszer adományban liszt cukor olaj konzerv mivel sajnos rossz az anyagi körülményünk hónap végén gondban vagyok hogy mit tegyek le eléjük!!nagyon szépen kérem segítsenke,telefonunk nincs,így meg adom címem?kovács ildikó botykapeterd rákóczi u 30 internet közelben ritkán vagyok,így itt nem igazán tudnak elérni!!Várom válaszukat péntekig mivel addig édesanyámnál vagyok igy tudok internetezni!Tisztelettel ildikó és szeretnék egy szatyor kis ruhát adományozni de posta költségte nem tudok fizetni.