A nyomdánkat nem pályázatból valósítjuk meg, saját erőforrásainkat használjuk fel. Az évek során magunk megsegítésére gyűjtött gépek és tapasztalatok. Önkéntesünk több mint 20 éves nyomdai tapasztalata. Közfoglalkoztatott és megváltozott munkaképességű munkatársaink szorgalma és tanulni, fejlődni akarása. Erős elhatározottságunk és kitartásunk. Szóval ez az életünk.

Nyomdácskánk honlapja

Nettó árasok vagyunk, mert még kicsik vagyunk, és nem fizetünk ÁFÁ-t

 

Mivel tudunk nektek segíteni?

 

Emblémázott bögrék kulacsok.

Ha ajándékot akartok adni, valakinek akkor is érdemes olyan képpel, logóval ellátott ajándékra gondolni, ami népszerűsíti a munkátokat.  Biztosan van egy jó kép a tarsolyban, ami jellemzi a tevékenységeteket, vagy a céljaitokra mutat. Párosítsuk a kellemest a hasznossal, egy ajándékban.

 

Névjegyek, kártyák

Vannak helyzetek, amikor fontos, hogy legyen nálatok névjegykártya. Egyszerűen szükséges, de van úgy, hogy kicsi a büdzsé és csak addig tudunk nyújtózni, amíg a takaró ér. Ebben tudunk nektek segíteni.

Névjegy méretű kártyát még ezer dologra tudsz használni. Pl: mi ilyen kártyákon köszönjük meg támogatóinknak a segítséget, tájékoztatónak használjuk az általános elérhetőségeinkkel.

 

Füzetek

Tűzött füzetekben nagyon jó tájékoztatást adhatsz a szervezeted tevékenységeiről, egy-egy nagyobb programodról, vagy kiadhatsz benne verseket, novellákat, történeteket. Esetleg környezetvédelmi vagy életmód tanácsokat gyűjthetsz csokorba. Szóval számos felhasználási móddal tudjuk segíteni vele a céljaitok megvalósítását.

Ára a benne foglalt lapoktól függően változik.

 

Laminált lapok

Projektek tömörített anyagát vagy oktatási anyagokat szoktunk laminálni. Olyan fontos anyagokat, amiket sűrűn forgat a használója, így védjük meg a gyors kopástól, gyűrődéstől, és könnyebb is megtalálni. De üzeneteket és könyvjelzőket is laminálhatunk.

 

Tornazsákok

Képzeld el, hogy minden srác a városban a Ti tornazsákotokat hordja a hátán. Igazi két lábon járó reklámtáblák.! Rólatok beszél a környék. Kell ennél jobb egy civilszervezetnek?

Nem ez a legolcsóbb reklámhordozó, de nagyon jó és hasznos, mert a srácok imádják az ütős tornazsákokat. Már igazi trendi lett.

 

Szitanyomott pólók

Igaz kevés darabszámnál nem olcsó, de legalább hosszan használható. Néhány mosás nem kopik ki, nem pöndörödik a felírat. Ha spórolni akartok az emblémázott pólókkal akkor ilyet rendeltek.

 

Szórólapok, plakátok

Kell még egyáltalán, vagy csak a környezetet szennyezzük vele? Az a tapasztalatunk, hogy néha még is az emberek kezébe kell nyomni. Postaládába dobálni szerintünk is pénz kidobás, de ha az emberek kezébe adod és fontos számukra az üzenet, akkor nem dobják a szemétbe. Tehát kevesebb jó szórólapból, ha személyesen adjátok át, akkor több lesz, vagy is több eredményt hoz. Ugyan ez a helyzet a plakátokkal is. Fontos, hogy az üzenet áttekinthető és érthető legyen, valamint  hogy jó helyre tedd ki. Így a kevesebb több lesz.

 

Spirálozott füzetek

Ez a végtelen lehetőségek tárháza. Kiválóan alkalmazható program népszerűsítésre, és ajándéknak is. Bár melyik támogatótok szeretettel gondol rátok, ha kap egy logóval ellátott jegyzetfüzetet. Sőt másoknak is meg tudja mutatni, hogy ő titeket támogat és ezért kapta. Ez a gesztus új támogatókat hozhat. Tehát érdemes bele fektetni. Az emberek büszkék arra, ha másoknak segítenek.

 

Naptárak

Igazi nagymenő ajándék a támogatóknak. Egy civilszervezet naptárát minden forprofit cég központi helyre teszi, hogy mások is lássák a jótékony munkásságát.

Nagy támogatónak adjatok személyes naptárat.

 

 

CD, DVD

Néha egy- egy pályázat beszámolójához szükség van, arra, hogy a projekt arculatára formázzuk, a beszámolóhoz, programhoz tartozó CD-t, DVD-t. De adhatsz ki rajta hangos könyveket, verseket, írott és megfilmesített műveket. egyik legolcsóbb módja a terjesztésnek. Mi megírjuk és megnyomjuk Nektek a lemezeket, hogy egyediek legyenek, sőt még borítót is készítünk hozzá.

Nézd meg a honlapunkat is!