Alkotóházunkban Te magad készítheted el a szeretteidnek szánt ajándékokat. Így mindig egyedi és különleges ajándékokat adhatsz!

Az kézzel szeretettel készült ajándékot sokkal nagyobb öröm adni és kapni is. Ha saját magad készítette ajándékot adsz az büszkeséggel tölt el. Aki kapja az érezheti a figyelmedet és a törődést is.

Persze az is nagy örömmel és büszkeséggel tölthet el, ha ruháidat díszíted. alakítod át vagy az otthonodat csinosítod a saját munkáddal. Hidd el a emberek ezt  észre veszik és értékesebb leszel a szemükben.

Alkotni jó. Ha az ember rászánja magát akkor kis kézügyességgel nagyon sok szép dolgot készíthet. Viszont annak, hogy valamit csinálj költségei vannak. Sok mindent kell beszerezni, hogy elkészíthesd a megálmodott művedet. Még az újra hasznosításhoz is kellenek dolgok. Lehet, hogy szükséged van ebből-abból egy kevésre, de vásárolni csak teljes kiszerelést lehet. Aztán ott marad fölöslegnek. De az is lehet, hogy olyan dolgot csinálnál, amit eddig még nem és elkelne egy-két jó tanács. Neked találtuk ki a Napsugaras Alkotóházat. Ahol megtalálod a készletet és a segítséget egyaránt.

Bontakoztasd ki a tehetséged! A kézimunka megnyugtat, kreatívvá tesz, eltereli a figyelmedet a gondokról és sikerélményt ad.

Gyere és alkoss velünk. Persze ez nálunk sem megy ingyen, de sokkal olcsóbb mint mindent beszerezni. Az árak attól függnek, hogy milyen és mennyi anyagot használsz fel. Géphasználat és tanácsadás 500Ft/óra.