Felújítási, helyreállítási munkák a süllyedések, repedések kijavítás után


Miután megállítottuk a süllyedést, összevarrtuk az elrepedt falakat azután gyakran jelentős felújítási munkákra, az eredeti állapot rendbehozására van szükség.
Ezeknek a munkáknak a nagysága gyakran meghaladja az aláalapozés és repedés varrás költségeit.

Természetesen vállaljuk ezeknek a befejező, szakipari munkáknak is az elkészítését, méghozzá magas szakmai színvonalon.

Eszerint elkészítjük a vakolási, homlokzatjavítási vagy hőszigetelési, a járda, lépcső készítési, a burkolási és festési munkákat, szigeteléseket, esetleg nyílászáró cserét és a kapcsolódó gépészeti és elektromos munkákat is.

Minden munkára részletes, kétoszlopos (anyag és díj) költségvetés készül, amelynek végösszege a munka végén ugyanannyi lesz, mint az ajánlat készítéskor, ha a megrendelt tartalom közben nem változik.
Nincsenek utólagos, kierőszakolt póttételek, rafinált vagy kezdetleges indoklású pótmunkák, meg hogy én nem úgy gondoltam főnök szövegek.
Ez egy mérnök által vezetett vállalkozás, s ennek megfelelő erkölcsi, etikai színvonal.
Reméljük, hogy csak az ilyen vállalkozásoknak lesz jövőjük és a kóklerek, csalók, kontárok kikopnak....

Néhány megvalósult példa, ahol a lakás felújítását is mi készítettük el.


1., Szennyvízcső törése okozta ennek a háznak a repedéseit a fürdő és szoba falán. A csőtörés helyét meghatároztam egy helyszíni statikai szakvélemény során, amelyet egy csőröntgennel meg is erősítettek. Szinte cm-re ott volt eltörve a régi azbesztcement lefolyócső, ahol a fal és padlórepedésekből következtetve meghatároztam.
A válaszfalat és a teljes padlószerkzetet fel kellett bontani, olyan mértékű volt már a süllyedés. Évek óta el lehetett törve a cső.2., Munka közben: a fürdő teljes felülete gipszkarton burkolatot és hőszigetelést kapott. Az új válaszfal is gipszkartonból készült a régi tégla helyett.3., Egy csúnya beázást szüntettünk meg Penetronos szigeteléssel. A Penetronról bővebben olvashat a
www.vasbetontervezes.hu homlapunkon.4., Ilyen lett a kész fürdőszoba. A Tulajdonos nagyon elégedett volt az eredménnyel... Érthető.