Szépkártyával történő fizetés!

A kártyák feltöltése megtörtént.

Kérek mindenkit aki szolgáltatást vett igénybe az SE-től és a Szabadidő számláról szeretné ezt kiegyenlíteni, aktiválja kártyáját és a nyilatkozatot kitöltés után juttassa el hozzám.

Nyilatkozat letölthető

Mindenkinek köszönöm!


A VITAMIN Pénztár szolgáltatásait részben felváltó SZÉP Kártya (melynek feltöltése  a Kafetéria keretből történik) várható működése az NKM Elektromos SE szolgáltatásainak területén:

2012-ben az OTP SZÉP kártya a következő alszámlák szolgáltatásaira használható fel:

1. Szálláshely alszámla (225.000 Ft adható): belföldi szálláshely-szolgáltatásra, belföldi utazásszervezésre (belföldi előre összeállított utazási csomagok értékesítése).

2. Vendéglátás alszámla (150.000 Ft adható): melegétkezés (éttermi és mozgó vendéglátás) igénybevételére.

3. Szabadidő alszámla ( 75.000 Ft adható): humán-egészségügyi ellátásra; előadó-művészetre; múzeumi tevékenységre; növény-, állatkert és természetvédelmi terület látogatására; vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység igénybevételére; máshová nem sorolt egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység igénybevételére; fizikai közérzetet javító szolgáltatásra; testedzési szolgáltatásra; egyéb sporttevékenységre (verseny- és lovaglóistállók tevékenysége);.


Az NKM Elektromos SE az alábbi internetes fizetési portált választotta:

- OTP Széchenyi Pihenőkártya Portál Fizetői Felület. Az OTP honlapján (www.otpszepkartya.hu) elérhető internetes fizetési alkalmazás, amely a fenti webshop-ot plusz ráfordítás nélkül teszi elérhetővé a kisebb forgalmú szolgáltatók számára. Ez egy interneten működő virtuális POS terminál. A szolgáltató saját jelszavával belép a rendszerbe, majd a szolgáltatás értékét és az OTP SZÉP kártya számát beírja és végrehajtja a fizetési tranzakciót. A tranzakcióról bizonylatot nyomtat két példányban: az egyik példány a kártyabirtokosé, a másik példány a kártyabirtokos aláírásával a szolgáltatónál marad.

A szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi Nyilatkozat kitöltése szükséges.