TUDATOS JELENLÉT


Gyakorlati alapkurzusTudatos jelenlét tanfolyam

Tudtad, hogy mindennek az alapja a jelenléted? Mennyire vagy jelen és mennyire köteleződtél el önmagad és az életed mellett?
Lehet, hogy vágyott biztonságod és a leghatékonyabb működésed itt találod meg?

Kíváncsi vagy milyen lehetne az életed, amikor jelen vagy benne? Tudod mi mindenre vagy képes, amikor Önmagad vagy? Tudod mennyire könnyű teremteni az életed, használni a képességeidet ilyenkor, hiszen ez a természetes állapotod?

Tudtad, hogy rengeteg egyszerű lehetőség van arra, hogy kipróbáld, milyen érzés? Szeretnéd ezt megtapasztalni, és újra találkozni magaddal? Szeretnéd ezt később a mindennapjaidban is rendszeresen élni? Ez egy igazán gyakorlati képzés, aminek minden eszközét otthon is fogod tudni alkalmazni.

Csatlakozz hozzánk egy egész napos, élvezetes, örömteli gyakorló programban, amiben sokféle eszközt bevetünk és játszi könnyedséggel jutsz ahhoz az egységélményhez, amiből otthon is újra inspirációt meríthetsz, és megszokhatod, milyen élvezetes újra jelen lenni, vállalni önmagad.
Szeretnéd átélni azt az élményt, hogy ismét lelkesedsz és minden lélegzeteddel életkedvet és örömteli eseményeket vonzol magadhoz? Szeretnél kiteljesedni? Szeretnéd végre élvezni a bölcsességedet az érzékelésedet és magad lábára állni?

Tudatos jelenlét tanfolyam a tudatos, tiszta kommunikációs és teremtő program első része.

Legközelebbi időpontok és helyszínek

Győr október 8-án
Budapesten október 15-én
Zalaegerszeg október 21-én
Szombathely november 4-én


További programjaim:
Győrben október 6-án 13 órától kezdődik a :

Transzformációs játék 4 fővel 13-18-ig
október 6-án Győrben a - Hotel Konferencia, 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.
Befektetés 15000 Ft/fő


Bőséget akadályozó fogadalmak, gátak tisztítása október 6-án Győrben a - Hotel Konferencia, 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3. 18 30-20 30-ig ONLINE IS ELÉRHETŐ!
Befektetés 10000 Ft/fő

ACCESS BARS tanfolyam október 7-én 9 -17-ig
Információk a tanfolyamról
Visszajelzések

Befektetés 54000 Ft/fő teljes áron, 16-18 éves korig és ismétlőknek féláron, szülővel érkező, érdeklődő gyermeknek 15 éves korig ingyenes.

Tudatos jelenlét október 8-án Győrben a - Hotel Konferencia, 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3 9-17-ig
Díja 39000 Ft/fő


Jelentkezési és befizetési határidő október 6 reggelig.
Számlaszám a honlap bal szélén található. Számla átadása a tanfolyamonShare |