Ha támogatni kívánod az oldalt és a közvetítéseket akkor itt teheted meg:
KUN ESZTER
GIRO: 10300002-50800467-11103284
IBAN: HU77 1030 0002 5080 0467 1110 3284
SWIFT KOD:MKKB HU HB

Vélemények Csodák útja fejlesztő örömtáborról:

Németh Teodóra [ 2014-05-12 09:37 ]

Kislányunk már 4 éve lelkes "vándora" a Csodák útja tábornak. Minden évben várja már az időpontot, hogy részt vehessen a programon. Eszter és segítői mellett felszabadul, sok-sok újat és olyan dolgokat, élményeket tanul és szerez, amit máshol nem kaphatna meg. Akár kicsi volt még, akár most, tinédzserként biztos vagyok benne, hogy páratlan élményekkel gazdagodik majd. És az én válogatós kislányom még az ételekkel is nagyon elégedett volt minden alkalommal! Nagyon élvezte a fürdőzést, a hangtálazást, és sok-sok képet is készítettek. Köszönet Eszternek, hogy vállalja a gyerekeket és ilyen magas színvonalú elfoglaltságot biztosít nekik!


Márkus Krisztina 13 éves [ 2014-04-13 18:47 ]

Nagyon ajánlom ezt a tábort minden gyereknek,mert itt igazi barátokra tehetsz szert. A programok is nagyon jók,nekem személy szerint a meditálás tetszett a legjobban,mert végre ellazulhattam kicsit. Emellett a festés is tetszett,mert azt festettél amit akartál és nem volt rossz vagy éppenséggel jó ,mindenki az érzéseit festette le. Ez a tábor sok mindenre megtanít ,legfőképpen arra ,hogy a barátok a legfontosabbak, mert nélkülük elveszett vagy.


Szegedi Csaba 11 éves srác [ 2013-08-02 17:38 ]

Üdv mindenkinek!
Én az egyik táborozó vagyok. Nagyon jó tapasztalataim vannak a táborral hogy miért ?
1. Nagyon jó közöségben vettem rész eddig
2. Nagyon jókat szórakozunk ebbe benne van a társas a beszélgetés a medencézés, a bohcokodás
3. Ételek: Ahova megyünk enni (étterem) nagyon jókat főznek.Mindenkire gondolnak pl: múltkor a káposztás tésztát lehetet választani hogy édesen vagy sósan eszed.
Hát nagyjából ennyi lenne minden esetre ajánlom mindenkinek. És ha csalódnak nem kell jővőre menni és készFehérvári Zsuzsanna [ 2012-07-16 13:05 ]


Eszter és a tábora a legjobb választás !
Mindenkinek ajánlom.
Tényleg csodás, nem csak a nevében !
Fiam nagyon jól érezte magát, idegen környezetben hamar feloldódott.
Jövőre is mennénk !Kovács Attila [ 2012-05-17 21:33 ]

kedves Szülők !

K.Attilának hívnak, leányom Bianka Május hóban töltötte be a nyolcadik életévét.
Tavaly nyáron három hetet töltött gyermekünk Eszter táborában.
Nagyon örülök, hogy megismertük Őt, és nevelési módszerét.
Azt gondolom, hogy a mai rohanó világban gyermekeinknek mindinkább szükségük van jótékony hatású, minőségi pihenésre, és kikapcsolódásra.
Bianka örömmel várja ismét a társaságot,és a programokat...
E visszajelzés tovább erősíti pozitív tapasztalatomat.
Ajánlom a lehetőséget minden szülő számára, kik a nyári szünetet tervezik.

Üdvözlettel:

Attila
Peter Hess féle tibeti hangmaszázsTovábbi információkért kattints ide!


Hangfürdő óriási gongokkalGyermek foglalkozások

Gyermek hangfürdő - hangterápiás játszóház


Nézd meg az alábbi videót!

Share |

A gyógyító hang tanfolyam - Shirlie Roden könyvéve

A gyógyító hang tanfolyamA hangterápia alapjai

Rezonancia - A hangterápia alapjai A hangokkal való kezelésnek régi hagyománya van. Az emberek kezdetektől használták saját hangjukat. Hangunk rezgése egyedi, nemcsak a testünkön belül indít el hullámokat, hanem a külső levegőt is megrezegteti.
A magzatnak és a csecsemőnek nem az számít, hogy az anyukája szépen énekel-e, hanem, hogy azt az ismerős, biztonságos, szeretetteljes rezgést érzékelje, mely megnyugtatja.
A mantrák éneklésével az ember saját rezgését is korrigálhatja, testének minden sejtje megmozdul és beindulnak az öngyógyító folyamatok. A közös éneklés, valamint a művészi (pl. operaénekesek) előadás szintén gyógyhatású a lélek számára.

Egyes hangszerek használatával pl. sámándob, különböző fúvós, ütős, és pengetős hangszerek el tudunk révülni, meditálni, vagy transzba esni. Bizonyos esetekben ezt tánccal kombinálták elődeink. Az ezekkel a rezgésekkel elérhető alfa állapotban jobban ellazulunk, a belső hang meghallására, a tudatalatti üzeneteinek megértésére és az érzékelésre.
Beindulnak az öngyógyító folyamatok. és ezek a rezgések fizikai, szellemi és lelki szinten is hatnak.

Sok nép, köztük a magyarok ősei, vagy az indiánok is használtak dobokat, az ausztrál őslakosok által gyógyításra is használt digeridoo nevű hangszer (A történészek szerint digeridoo kb. 40000 ezer éve létezhet) szintén olyan rezgéseket kibocsátó hangszer, mellyel pihentető, az alváshoz közeli, meditatív állapotot hoznak létre. Nem csak a buddhista gyógyító szerzetesek, de egyes szigetvilág természeti népei és az indiaiak is használtak fémtálakat.Rezonancia

Rezonancia - A hangterápia alapjai Az Univerzumban minden létező rezgés.
Van színe és hangja csak esetleg nem a számunkra érzékelhető tartományba esik. A tárgyaknak is van rezgésük, gondoljunk csak az ásványokkal való gyógyításra, vagy a színgyógyászatra, melyek pont ezt használják ki. A homeopátia hatása is a rezgésen alapul..

A rezonancia energiacserét jelent két vagy több energiarendszer között. Egyszerű példája ennek két húros hangszer, amelyeket ugyanannak a szobának a két sarkában helyezünk el. Ha megpendítjük az egyiknek a húrját, a másik hangszer ugyanazon húrja szintén vibrálni fog, anélkül, hogy bárki megérintette volna. Reagált a másik hangszerre, rezonanciába lépett a másik húrral. Ez a rezonancia nem csak a zenében fordulhat elő, hanem két ember között, vagy a zene, a természet látványa, vagy egy könyv és a szívem húrjai között is.

Az embereknek is van egyéni, de egészséges rezgésük, mely folyamatosan változik lelki és testi állapotuktól függően. Ez lehet harmonikus, de energetikai blokkok esetén az egyes testrészek, szervek, pl szívdobogás vagy az aura egyes rétegeinek rezgése megváltozik és eltér a harmonikus, egyensúlyi állapottól.


A rezonancia megfigyelhető az emberek közti kapcsolatban és a gondolkodásban is. Ez a vonzás törvénye, mely szerint olyan emberekkel kerülünk kapcsolatba, olyan helyzeteket vonzunk magunkhoz, melyek rezonálnak uralkodó gondolatainkra és érzelmeinkre.
Gondolataink sajátos formái az energiának, amelyek rezgési sebességét a gondolatot kísérő érzéseink mélysége határozza meg. Ha világosan látjuk, hogy mit akarunk, milyen emberekkel akarunk találkozni, ez önmagában is hozzánk vonzza a feltételeket és a kívánt társakat.