Tízmilliószoros Bőség Hétvége!


Az öröm és bőség választása és megteremtése


Tízmilliószoros Bőségprogram


Szeretnél gazdagabb lenni, mint most? Szeretnéd játékosan, élvezettel élni az életed, amiben jól érzed magad a bőrödben?

Mivel akadályozod a bőséges, boldogságos, könnyed életed megteremtését? Szeretnéd ezeket elsöpörni az útból?

Mennyire tudsz befogadni, elfogadni? Szeretnéd, hogy ez könnyen menjen neked?

Hány ítéleted, számításod, következtetésed van arról, hogy milyen a pénz, kinek lehet pénze?

Mennyi pénzt tolsz el magadtól, csak azért mert régen volt egy ilyen fogadalmad, választásod, ítéleted, esküd stb.? Szeretnéd ezeket feloldani és visszavonni?

Hány véleményed van a gazdagságról, szegénységről, emberekről? Mennyire korlátozóak a gondolataid arról, hogy honnan, vagy hogyan lehet pénzed?

Mi az, amiről eldöntötted, hogy nem tudod megváltoztatni?

Milyen véleményed van magadról, az érdemlegességedről, a tehetségedről, a kreativitásodról, a teremtőerődről, a realitásról, ami visszatart egy új valóság megteremtésétől?

Mennyire vagy tudatos a pénzügyeidről, a tudatalatti motivációidról, a képességeidről? Mennyire vagy jelen az életedben?
Mennyire köteleződtél el önmagad és a boldogságod mellett? Mit szeretnél teremteni?

November 10-én 18 -20 30-ig péntek este: A teremtést, a bőséget, jóllétet és az örömöt akadályozó fogadalmaink, ígéreteink, szerződéseink, vállalásaink, összekeveredett ítéleteink, hitrendszereink és választásaink eltörlése és hatásainak megsemmisítése.
(ONLINE is részt vehetsz ezen az esti programon. A belépő 10 ezer Ft)
Képes lennél ezt befogadni? Van türelmed nyitottan és bizalommal várni míg az Univerzum leszállítja neked a teremtésed gyümölcsét?

Bár minden napunk lehet akár Tízmilliószoros erejű, ha ezt választjuk, de azért ne hagyjuk ki ennek a napnak a hozzájárulását! Mennyire emelhet fel ez a hullám és milyen érzés lesz meglovagolni?
Lehet, hogy ez a nap megkönnyítheti a változást, amit választunk?
Hány emberre lehet ez még hatással, aki csak érzékeli a te változásod?

Öröm és varázslat várható!


Milyen bátran használhatod a képességeidet, ha felhagysz az akarással, csak engeded, hogy szárnyalj? Kun Eszter

Az adott napon, az energiák hatványozottan erősebben támogatják a teremtést. Ha velünk leszel a csoportban segítjük egymást a tudatosság és a szeretet erejével, hogy megvalósítsd, amiről eddig álmodni sem mertél.

Közös erővel az együttlétben elengedünk, átalakítunk és felemelünk, felszabadulunk, úgy hogy az Univerzum minden bölcsessége és gyógyító ereje segít bennünket. A létrejött egyensúlyt leföldeljük a valóságunkba.

Helyszín: 1027. Budapest Szász Károly u. 4.

Jelentkezési lap10 milliószoros napok 2017-ben:
Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak , sorrendben ez az első holdhó 15. , negyedik holdhó 15. , hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja. Ez alapján a 10 milliószoros napok
2017-ben:

2017. március 12. vasárnap
2017. június 9. péntek
2017. július 27. csütörtök
2017. november 10. péntek

TÍZMILLIÓSZOROS nap lesz, mely a gondolatok és az energiák erejét is megsokszorozza.

Kérlek használd ki ezt a napot tudatosan, szeretettel, hálával, bizalommal nagyrabecsüléssel
és más pozitív érzésekkel feltöltve, hogy életed, kapcsolataid és egészséged helyreálljon! Arra gondolj, amit teremteni szeretnél!
Hívd fel mások figyelmét is a pozitív gondolkodás lehetőségeire és a nap jelentőségére!

Ez a nap a tibetiek szerint csodás erővel bír.

Néhány gyakorlati tanács:

Az utóbbi hetek energiái segítenek felszínre hozni elavult viselkedésmintákat, kapcsolati konfliktusokat magunkkal és másokkal egyaránt. Meglepő érzések és indulatok bukkanhatnak fel a mélyből, de ezt segítségnek kell felfogni. Belső hangunk észleli elengedési, jobbulási szándékunkat s így megmutatja, tudatosítja mire nincs már szükség.

Hálával kell ezt a jelzést fogadni, és nem szabad visszanyomni, elfojtani.
Elég arra gondolni, hogy végre sokszoros erővel elengedhetem ezt a gondolatot, mintát, érzést, sértődöttséget, haragot és magamhoz ölelhetem azt a részemet, aki ennyire fél, vagy elkeseredett. Megbocsátok mindent amit eddig még nem sikerült mind magamnak, mind másoknak. Ez a szabadság útja.
Ilyenkor szeretettel öleld át minden részed, sejted, tulajdonságod. A legijesztőbbet a legnagyobb szeretettel!

Hidd el működik, és sokszorosan meghálálja neked, hogy végre elfogadod magad minden porcikáját.

Gyakorolhatod a feltétel nélküli szeretetet és elfogadást a környezeteddel szemben is. Ez a teljessé válás lehetősége.

Elképzelheted azt is, hogy olyan nagyítóba, vagy távcsőbe nézel bele, amely minden közeli és távoli nézőpontból megmutatja milyen vagy. Milyen vagy egészben és részleteidben egyaránt.
Megláthatod, hogy minden részecskéd, sejted, szöveted, szerved, az egész tested és minden kiterjedésed fényesen világít, mint a szikrázó drágakövek. Minden részleted kincseket nyújt számodra, képességeket, érzéseket csodákat stb.

Kérlek szánj néhány percet a Föld és az emberiség gyógyulásának , felvirágzásának vizualizálására is!