Access Bars kezelés


Szabadulj fel a félelmeid, korlátaid alól!Access Bars és testkezelések

32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál.

Itt az alkalom, hogy elengedj mindent a teljes felszabadulás és tudatosságod tágítása jegyében.Access Bars facilitálással 16 000 Ft
5 alkalmas Bars bérlet 75 000 Ft
10 alkalmas Bars bérlet 100 000 Ft

Access testkezeléskombinációk facilitálással 18 000 Ft
5 alkalmas testkezelés bérlet facilitálással 80 000 Ft
10 alkalmas testkezelés bérlet facilitálással 115 00 Ft

Energetikai Facelift bioránctalanítás 20 000 Ft
5 alkalmas Energetikai Facelift bérlet 85 000 Ft
10 alkalmas Energetikai Facelift bérlet 120 000 Ft

SOP = Lehetőségek szimfóniája haladó testkezelés 30 000 Ft
SOP bérlet 3 alkalom 75000 Ft 4 hónapig felhasználható

ESSE - Kötőszöveti inspiráció a regeneráció és öngyógyulás beindítására. Ez egy energetikai és fizikai kezelés, amikor a jelenléten keresztül interaktív kapcsolatba kerülünk a kliens kötőszövetével, és inspiráljuk, segítjük, kísérjük abban, hogy regenerálja magát.
ESSE kezelés 25.000 Ft
3 alkalmas bérlet 75.000 Ft
5 alkalmas bérlet 110.000 FtIDŐPONTFOGLALÁSElérhetőségeim: Tel: 06-30-5599-665
e mail: szeretetrezges@gmail.com
Share |
Hangmasszázs


Élvezetes harmonia, elengedés, pihenés, egészség


Hangmasszázs ajándékutalvány

A kezelés fekvő helyzetben, csendes környezetben, a tálak aurában mozgatásával és testre helyezésével történik.

Hatására minden sejt folyadéktartalma a vízbe dobott kavicshoz hasonlóan továbbítja a hullámokat, valamint a harmónia és az ősbizalom információit.

Megmozdítja a fizikai illetve lelki sebeket is tehát fizikai és lelki méregtelenítés kezdődik el. Oldja a legtöbbször fájdalomként vagy félelemként jelentkező görcsöket, javítja a keringést, az emésztést, a kiválasztást. A stresszből fakadó nyugtalanság, gondolati vagy fizikai feszültségek elsimulnak. Segíti az egyén számára ideális egyensúly létrejöttét, a test – lélek - szellem harmonikus egységét.

Ahol a rezgés bármilyen szennyeződésbe (harmóniától és egyensúlytól eltérő állapotba) ütközik, ott a hang hallhatóan hamarabb elhalkul, majd leáll, mert az ellenállás akadályozza a rezgés továbbhaladását. A hangok kitartó módon feloldják, átalakítják az akadályokat, rugalmasabbá és tisztábbá válik a test, javul a működés és az érzékelés.

Fontos a napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztás, mely segít a mérgek felhígulásában és kiürülésében.

Egyéntől függően 8-10 kezelés heti gyakorisággal már rendszeres pozitív átprogramozásnak minősül, jelentős javulást eredményezhet a legkülönbözőbb fizikai problémák esetén is. Eközben a kezelés alatt a kezelt személy gyönyörű hangokat hallgat, melyek segítik az ellazulásban és az elengedésben.

Alkalmas az egyszerű pihenés, relaxálás, wellness elérésére. Kúraszerűen alkalmazva a szervezet öngyógyító folyamatait mobilizálja.
A hangok készségfejlesztésre, koncentráció javítására, hiperaktivitás, korlátozott képességű, vagy fogyatékos személyek foglalkoztatására is sikeresen használhatók. Műtétek után a hegtelenítésnek, a keringés helyreállításának szelíd módja lehet.
Egészséges vagy akár viselkedési problémás, szorongó, részképességzavaros stb., gyermekek fejlesztésére, feszültség-mentesítésre, hoszpisz tevékenységre, csoportos meditációkra, csapatépítésre stb. hatékonyan használható.


1 alkalom 16.000 Ft

5 alkalmas bérlet 75.000 Ft

10 alkalmas bérlet 110.000 Ft.

Gyermekeknek 30 perces kezelés elegendő, mely a 75 %-os árban is tükröződik.
Share |
Gyökeres oldás a Forrásenergiával


Hangmasszázs ajándékutalvány

Egyéni konzultáció:
90-120 perces forrás energiakezelés 28 000 Ft
3 alkalmas bérlet 75 000 Ft.Különböző fejlődési lépcsőkön, és edzéseken estem át annak az egyéni módszernek a kialakulásáig, melyben ötvöztem minden tanult és tapasztalt élményemet.

A szívemen keresztül tiszta csatornaként kapcsolódni tudok a Forrás energiájához. A jelenlétben dolgozom. Téged is inspirálni tudlak a Forrásodba való belépésre, így együtt dolgozunk a jelenlétben, hogy újra rátalálj önmagadra.

A kezelés pontosan addig tart, amennyit egyszerre képes vagy befogadni, feldolgozni és feloldani.

A résztvevő egy általa fontosnak ítélt témában akár komplex módon feloldhatja a tudatalatti, vagy más akadályokat. Egyszerűen egy tiszta fényes, feltétel nélküli szeretetenergiában a légzését követve figyeli a testi, érzelmi, vagy képi tapasztalásokat, melyek finoman elkísérik a problémája legmélyebb gyökeréhez. Útközben minden kapcsolódó akadály is feloldódik. Az illető megérti és elfogadja magát.
A tudatos lélegzettel feloldódnak az eredeti traumák és akár több egymást követő oldódás is történik, majd ismét visszatér a belső béke, a biztonság, a felszabadultság, a szabad energikus áramlás, az öröm és a harmónia érzése.

A befejezéskor mindig megjelenik a szeretet nyugodt áramlása, a jó közérzet. Egyeseknél olyan erős egységélmény jön létre, amiből otthon tovább tud merítkezni.

A módszer segíti visszatalálni önmagunkhoz, az eredeti erőnkhöz, bölcsességünkhöz.

Aki önállóan is szeretné ezt a módszert használni, annak segítek felszabadítani ezt a mélyen meglévő kapcsolatot a Forrással és a szívből élést a KAPCSOLÓDÁS A FORRÁSHOZ 3 napos tréning keretében. Ezt a képességét aztán mindenki arra használja, amit a szívéből érez.Share |
Életvezetési tanácsadás


ONLINE IS!

Beszélgetés a szívtérben a Forráshoz kapcsolódva a kliens által igényelt témákkal kapcsolatban.

16000 Ft / 60 perc
20 000 Ft / 90 perc
3 alkalmas bérlet 35.000 Ft/55.000 Ft


Elérhetőségeim: Tel: 06-30-5599-665
e mail: szeretetrezges@gmail.com


ESSE


ESSE - Kötőszöveti inspiráció a regeneráció és öngyógyulás beindítására. Ez egy energetikai és fizikai kezelés, amikor a jelenléten keresztül interaktív kapcsolatba kerülünk a kliens kötőszövetével, és inspiráljuk, segítjük, kísérjük abban, hogy regenerálja magát.
1 kezelés 25.000 Ft
3 alkalmas bérlet 70.000 Ft
5 alkalmas bérlet 100.000 Ft
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


1 hozzászólás

Vale Eva [ 2018-10-15 18:13 ]

Kesdves Eszter! Eva vagyok Erdelybol, elvegeztem az acces bars es facelift tanfolyamot, de segitsegedet szeretnem kerni parkapcsolati problemak, illetve a parkapcsolat hianya kerdesekben,azaz, hogy milyen blokkok, energiak , programok vannak bennem amivel tavoltartom az esetleges tarsakat illetve Tarsat.Volna-e valami megoldas tavkozultacio(facilitalas)-ra,es milyen arban vona lehetseges, azaz valtoztana-e egy ilyen beszelgetes,vagy legalabb ravezetes lenne a megoldasra? Halasan koszonom a valaszod, de ha lehetseges volna szivesebben telefonon is felhivnalak.Koszonettel Eva