Access energetikai facelift


Kezelés és tanfolyamAccess energetikai facelift

Tudod, hogy tested mindig megjeleníti a választásaidat? Mit szeretnél választani a testeddel? hogy szeretnél kinézni? Hogy szeretnéd érezni magad a bőrödben?

Hányszor hitted el, hogy ami egyszer elromlott, azt már nem lehet visszacsinálni? Hány nézőpontod van arról, hogy ki a fiatal, meddig és mikortól számolhatod vissza a centit? Hány biológiai változást generálsz a testedben mert megtanultad, hogy az a korral jár és úgy normális?
Hány korlátot, ítéletet zártál a testedbe csak azért, hogy normális legyél? Hány külső nyoma és hány láthatatlan következménye van ennek pillanatnyilag a testedben? Tetszik ez így neked, vagy lehetne ez jobb?

Hányszor hasonlítgatod magad különböző ideálokhoz, vagy a régebbi énedhez? Mennyire vagy elégedett magaddal, és hányszor vagy kérdésben azzal, hogy hogy lehet ez még ennél is jobb?

Mennyire lenne ezért hálás a tested? Mennyire gondoskodó és kedves ajándék ez az egész szervezetednek?

2017. február 26-án 10-17-ig! Budapest Szász Károly u. 4.
2017. március 3-án Győr Jereváni út 42.

Vajon mennyire tündökölhetsz egy ilyen tanfolyam után, ahol 2 kezelést kapsz és kettőt adsz? Mire lesz jó utána? Kiket kezelhetsz akár pénzért? A tanfolyamon videó bemutató után, jegyzetet, képes segédanyagot, oklevelet kapsz. Csak írásos bejelentkezéssel!
A befektetés teljes ára 38000 Ft. Szülővel érkező 15 éves gyermeknek ingyenes, ismétlőknek és 16-18 éves korig féláron.
#faceliftkuneszter
További információkhoz kattints ide:Csodák a szépségen túl, amire nem is gondolnálAKTUÁLIS TANFOLYAMOK ELÉRÉSÉHEZ KATTINTS IDE!