MOTTÓ

"Ha csoda történik, belülről történik - isteni részed által. Akik igénylik önnön benső isteniségüket, azok megteremtik saját valóságukat!"
KRYON


Egyéni kezelések


Access Bars és testkezelések


Traumák és problémák gyökeres oldása


Peter Hess féle Tibeti hangmasszázs


Életvezetési tanácsadás


HANGFÜRDŐ a szív terébenKun Eszter segítő, tanácsadó

Telefon: 06-30-5599-665

e mail:
szeretetrezges@gmail.com


Képzettségek

A saját utad - önismeret

A csodák útja az, ahogyan a születésünktől az öntudatlanságból elindulunk a tudatosodás és a megvilágosodás felé. Apró megvilágosodásokat egy- egy témában akár naponta el lehet érni, és a fejlődés szándékával tett sok apró lépés a megfelelő irányba visz. Az elkülönültségből az egység felé.
Az emberek nagy része a csodákat kívülről várja, pedig a csodákat mindenki maga hozza létre önismerettel, önelfogadással, önbizalommal, intuícióval, öngyógyítással, hittel, szeretettel, tudatos teremtéssel, örömmel, lelkesedéssel.
Mindenki rendelkezik teremtőerővel, és a teremtményei azt tükrözik vissza, hogy a gondolatait a szeretet segítségével tudatosan arra irányítja amire vágyik, vagy öntudatlanul hagyja a félelmei és a mások elvárásai szerint csapongani.
Környezetünk és körülményeink a mi teremtményeink, segítenek meglátni, hogy tudat alatt miben hiszünk, és mennyire szeretjük és fogadjuk el magunkat.

Szerencsére mindig képesek vagyunk a változásra, és mindezt meg lehet tanulni.( Kun Eszter )Amennyiben kérdése van vagy véleményét megosztaná velem az olvasottakról, várom üzenetét.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot