Referenciáink

Tekintse meg korábban beépített nyílászáróink egy részének gyűjteményét a teljesség igénye nélkül. Cégünk évente több száz panellakás, családi ház, ipari, és középület nyílászáró cserjéjét végzi el. Munkáinkról egy-egy rövid leírást készítettünk, melyekben ismertetjük az adott beszerelés jellegét. Ezek közül nehéz kiemelni azt a néhányat, amelyek hűen mutatnák be cégünket, így a teljesség igénye nélkül kérem, tekintsék meg az alábbi képeket:

Budapest III. ker., Kazal u. :

Ebbe, a Budapest III. kerületében lévő sorházba festett fa Schumacher bejárati ajtókat, festett fa Schumacher V4 típusú beltéri ajtókat, IGLO 5 műanyag ablakokat és műanyag redőnyöket szereltünk be.
A homlokzati és beltéri nyílászárókat is a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a teljes épület szigetelése.Budapest III. ker., Kunigunda u. :

Ebbe, a Budapest III. kerületében lévő ipari irodaépületbe IGLO 5 műanyag ablakokat szereltünk be a legfelső szintre.
Az ablakokat a régi műanyag ablakszerkezetek nem kibontott tokjába szereltük be, és ezután a régi ablaktokokat belülről teljesen eltakartuk.Gödöllő, Sas u. :

Ebbe, a Gödöllőn lévő családi házba Thermo-68 fa ablakokat és RAL szines alumínium redőnyöket szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a redőnyök felszerelése.Kistarcsa, Toldi Miklós u. :

Ebbe, a Kistarcsán lévő családi házba Schumacher bejárati ajtót és Schumacher T-68 festett fa ablakokat szereltünk be.
Az ajtót és a hozzá kapcsolódó FIX osztott üvegszerkezeteket a régi, fémből készült üvegportál kibontása után szereltük be, és ezután takaróléceztük.Budapest XVIII. ker., Tiszavirág u. :

Ebbe, a Budapesten lévő családi házba festett fa Schumacher T-68 ablakok, mozgatható lamellás zsalugáterek és rolós szúnyoghálók lettek beszerelve.
A homlokzati nyílászárók a régi fa nyílászárók kibontása után lettek beszerelve, a zsalugáterek és a rolós szúnyoghálók, mivel bontáskor a falkáva nem sérült, azonnal beépítésre kerültek.
Az ablakok belülről takaróléccel körbe lettek szegve, így tüntetve el a beépítés nyomait.Budapest IV. ker., Erdősor út :

Ebbe, a Budapest IV. kerületében lévő társasházba IGLO 5 műanyag ablakokat és műanyag redőnyöket szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a redőnyök felszerelése.Kistarcsa, Rozmaring u. :

Ebbe, a Kistarcsán lévő ikerházba IGLO 5 műanyag ablakokat és DELTA műanyag bejárati ajtókat szereltünk be.
A nyílászárókat, mivel a házat újonnan építették, előre kialakított nyílásba szereltük be.Iklad, Parti út :

Ebbe, az Ikladon lévő családi házba festett Schumacher T-68 fa ablakokat és RAL szines alumínium redőnyöket szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a redőnyök felszerelése.Dunaharaszti, Attila u. :

Ebbe, a Dunaharasztiban lévő családi házba IGLO 5műanyag ablakokat és műanyag redőnyöket szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a redőnyök felszerelése.Aszód, Falujárók útja :

Ebbe, az Aszódon lévő lakótelepi házba kívül-belül aranytölgy színű IGLO 5 műanyag ablakokat és RAL8004 szinű párkányokat és FIX szúnyoghálókat szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a szúnyoghálók felszerelése.
A tulajdonos ezután belülről faburkolattal látta el a lakás teljes belső falfelületét.Dunaharaszti, Dankó Pista u. :

Ebbe,a Dunaharasziban lévőcsaládi házba IGLO5 műanyag ablakokat szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek tokjába építettük be, és ezután belül, műanyag profilokkal, teljesen eltakartuk a régi fa tok teljes felületét.Kerepes, Alföldi u. :

Ebbe, a Kerepesen lévő családi házba Thermo-Lux68 fa ablakokat és Schumacher fa bejárati ajtókat szereltünk be.
A nyílászárókat, mivel a házat újonnan építették, előre kialakított nyílásba szereltük be.Szentendre, János u. :

Ebbe, a Szentendrén lévő családi házba Thermo-Lux68 fa ablakokat és belső fa párkányokat szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be.Budapest I. ker., Attila u. :

Ebbe, az I. kerületben lévő gyógyszertárba IGLO5 műanyag ablakokat szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek tokjába szereltük be, későbbiekben történik meg a régi redőnytok és a megmaradt régi szerkezet állagmegóvása és festése.Budapest XVI. ker., Akácfa u. :

Ebbe, a XVI. kerületben lévő családi házba IGLO5 műanyag ablakokat és műanyag redőnyöket szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a redőnyök felszerelése.Budapest III. ker., Margitliget u. :

Ebbe, a III. kerületben lévő lakótelepi házba IGLO5 műanyag ablakokat és Schumacher bejárati ajtót szereltünk be.
A bjárati ajtóra, a tulajdonos kérésére, visszaszereltük a régi, meglévő rácsot.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be, és ezután történt meg a redőnyök felszerelése.Budapest XXII. ker., Krajczár u. :

Ebbe, a XXII. kerületben lévő családi házba IGLO 5 műanyag ablakokat, DELTA műanyag bejárati ajtókat és műanyag redőnyöket,rolós szúnyoghálókat szereltünk be.
A nyílászárókat, mivel a házat újonnan építették, előre kialakított nyílásba szereltük be.Budapest III. ker., Gyűrű u. :

Ebbe, a III. kerületben lévő lakótelepi házba IGLO5 műanyag ablakokat szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be.
A külső párkányt úgy méreteztük, hogy a későbbiekben történő hőszigetelést is figyelembe vettük.Budapest II. ker., Tulipán u. :

Ebbe, a Budapest II. kerületében lévő társasházba fehér álosztásos IGLO 5 műanyag ablakokat szereltünk be.
A homlokzati nyílászárókat a régi szerkezetek kibontása után szereltük be.