Az oldás, azaz a munka alatt a kliens egy relaxált, állapotban hívjuk elő idézzük fel a régmúlt történeteinek érzelmi reakcióit.

Én is képekben látom amit ő átélt, illetve égi segítők további képekben mutatják meg, időnként közlik hogyan segítsem, mit modjak, merre haladjunk a gyógyulás útján.

Energiákat közvetítenek amelyek az aurájára, különböző energia szintjeire, fizikai testére, de a fenti szellemére is hatnak.

Csak annyi és az történik amit a kliens beenged,megenged...
Mindig van választásod!!!
Spirituális=lelkiatya, lelki vezető, papneveleő intézet lelki felügyelője, szellemi, értelmi, lelki

spirituálitás: szellemiség, lelkiség

Spirtualizál: átszellemit, anyagi jellegétől elvonatkoztat

spiritualizmus: a világ szellemi őselvét valló felfogás

"spiritus sanctus" -SzentlélekFelemelkedett Mesterekkel, a Teremtő Isteni energiával de legtöbbet és a leghatékonyabban a Jézusi gyógyító energiákkal segítek.
Csodálatos lénye avatott fel, tette kezembe az ő energiáit, azóta gyorsabban és hatékonyabban dolgozom, segítek.Sokan azt hiszik én vagyok különleges :) Pedig azok a lények akik hozzám fordulnak ő maguk különlegesek, és mivel nyitottak a segítség a pozitív életminőség elfogadásában lehetséges az azonnal gyógyulás.... persze... azok a fénylények akik segítenek, közvetítésüket átadom, és: a Teremtő fény kegyelmi fénye teszi teljessé az átalakulást

Örök hála bizalmuknak!