Belső világunk, az akinek születtünk, amiért megszülettünk...
belső gyermekünk segítségével megőrízhetjük kíváncsiságunkat, nyitottságunkat, mosolyunkat és őszinteségünket az élet iránt.


A gyermek elméje tele van kreatív képekkel. Ezek a képek próbára teszik a lelket, feltárják a fény és az árnyék hatalmát, és felszabadítják azt a törekvésünket, hogy megértsük a vágyat, a szeretetet és konfliktust. Az élet feladványait és bonyodalmait nem a szavak oldják meg, hanem az előrelátás, a tiszta látomás és a tapasztalás. ez a belső tudás megújítja a lélek életét. >>>A tanfolyamok rövid leírása:
kezdő tanfolyam a "program" gomboknál
2023. februrá 25-26-án indul


I. tanfolyam
Reinkarnáció élet-halál fogalma, ismerkedés meditációban. Miért és miért pont oda születtünk... Honnét érkeztünk és hogyan választottunk és milyen feladatokkal?
Az energiák és rezgések valamint a Szellemi törvények megismerése... hit, gondolatok.
>>>....hogy jól érezd magad a tanfolyamon:

Beszélgetések adott témához kapcsolódóan, azonban bármikor beleszólva, eszmecserévé válva mindenki saját véleményét tapasztalatát megoszthatja a társasággal.
DE! Nem kötelező kinyílvánítani véleményedet, elmondani a meditáció adta élményeket.
Itt: önmagadban utazol, és önmagaddal nézel szembe. Ha nem szeretnél, nem kell kimondva felvállani magadat....
>>>saját véleményem a tanfolyamról:

A tanfolyam segítséget nyújthat, hogy bizonyos dolgokról másképpen gondolkozzunk, másképpen álljuk hozzá, igy segíthet más "szemüvegen" keresztül nézni életünket.
Ha a dolgokhoz másképpen állunk hozzá, ami eddig tragédia volt most tanitásnak, leckének tudjuk felfogni, máris elengedtünk egy alacsony rezgést, fájó élményt.....
A tanfolyam segít emlékezni isteni önvalónkra, amiért jöttünk és akik vagyunk....
A tanfolyamon meditációban és kineziológiai oldásokkal szabadulunk meg a régi emlékektől, hogy helyet kaphassank az újak.....
Égi segíőinkkel, szellemi tanitóinkkal, védelmező Angyali lényekkel, Legfelsőbb Énünkkel, illetve a Forrással kapcsolódunk össze, igy folyamatos gyógyitásban, tanitásban lehet részünk.... akik más magasabb rezgésbe emelik földi lényünket.....
Szabó Andrea Krisztina a bgy.tanfolyam létrehozójaNéhány vélemény, akik már végigjárták tanfolyamainkat >>>Hírlevél feliratkozásnál ügyelelj a pontos kitöltésre!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotüzenetküldés: saját email címét írja be!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotSzóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot