KAPCSOLAT
Békési Annamária
roszkosa@gmail.com
+36/20-586-5229
Kedves Zumbások!

2019. április 15-én (hétfőn) 17:00-22:00 óráig
aerobik maratont tartanak az egyetemistáknak a Sportközpontban, ezért az aznapi óránk a MÁV Kollégiumban lesz.

Április 19-én, pénteken illetve 22-én, húsvét hétfőn a Zumba® szünetel.

Csodaszép tavaszi napokat kívánok!

Üdv:
Békési Annamária
SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM - ZUMBA® KURZUS

Kedves Egyetemisták!

Először is soxeretettel köszöntelek Benneteket a Zumbázók táborában! :) (Remélem, nem bánjátok a tegeződő viszonyt ;) )

Akinek ebben a félévben (2019/II.) nem sikerült NEPTUN-on keresztül felvennie a kurzust, ne csüggedjen, hiszen ha az első héten ott volt személyesen a Sportközpontban és feliratkozott a jelenléti ívre az óra előtt (után), akkor soron kívül fel fogjuk venni a kurzusra a Neptun-kódja segítségével, amit a neve mellé írt.

Ha valaki nem tudott személyesen ott lenni és a Neptunon sem sikerült felvennie a kurzust, annak sajnos már csak a következő szemeszterben lesz lehetősége Zumbára járni. Elnézést a kellemetlenségért, de valahol muszáj volt meghúzni a határt a létszámot illetően, mert nagyon nagy a túljelentkezés és már így is több mint 100-an vagytok.

Az órák időpontja:
HÉTFŐ 19:30-20:30 &
SZERDA 20:00-21:00.
Hetente csak 1 órát kell teljesíteni, tehát elegendő vagy csak hétfőn vagy csak szerdán részt venni a Zumbán.

A teljesítendő óraszám egy szemeszterben: 12 alkalom.

Ha valaki vizsga, betegség vagy egyéb okokból nem tud részt venni valamelyik órán, akkor a héten rendelkezésre álló másik Zumbán is tud pótolni. (Tehát ha valaki pl. hétfőnként szokott járni, de valamiért nem tud ott lenni, jöhet helyette szerdán is - és vice versa.)
Ha valaki nagyon lelkes, és minden héten mindkét napon ott van, akkor akár 6 hét alatt is teljesítheti a kurzust, így március végére le is tudhatja a tesit. Betegség esetén elfogadjuk a felmentést, de nem tudjuk igazoltnak tekinteni a részvételt, a kihagyott órát (betegség esetén is) pótolni kell.

Annak érdekében, hogy a részvételeteket adminisztrálni tudjuk, minden alkalommal alá kell írni a jelenléti ívet (regisztert), amit a terem előtti kis aulában (előtérben) találtok minden alkalommal. Ha nem írjátok alá, akkor sajnos úgy fog tűnni, hogy nem is voltatok az órán, tehát ne feledkezzetek meg róla! :) Utólag sajnos erre már nem lesz lehetőség (pl. két héttel később). Arra is kérlek Benneteket, hogy legyünk fair játékosok: barátnőtök vagy csoporttársatok nevében, kérlek, ne írjátok alá a jelenléti ívet, ha Ő nem tud ott lenni, mert nem szép dolog :/ Ha valakit rajta kapok, "NEM TELJESÍTETT"-nek fog minősülni a tesi kurzusa, még akkor is, ha már majdnem minden órát letudott, ami kellett volna a félévéhez. Ne játszunk ezzel, mert nem játék :D (Én sem megyek el óra közben máshova - ígérem - hanem megtartom Nektek a Zumbát.) ;)

Ha van még kérdésetek, keressetek bátran (elérhetőségek a "KAPCSOLAT" menüpontban).

Üdv:
Békési Annamária