KAPCSOLAT
Békési Annamária
roszkosa@gmail.com
+36/20-586-5229
Kedves Vendégeim!

A nyaralásból visszatérvén 120%-osan készen állok rá, hogy élvezzem még Veletek augusztus utolsó Zumba óráit, ami azt jelenti, hogy augusztus 22-től 28-ig még minden órámat megtartom, de 29-én a Szegi Fitnessben már újra Flórával találkozhattok.

30-án, a MÁV Koleszban elmarad az óra!

Szeptember 2-től, hétfőtől - reményeim szerint továbbra is - a számomra legkedvesebb és véleményem szerint legrátermettebb oktatók fogják átvenni a helyemet (amíg új térdet nem kapok - kb. 6 hét). Kérlek, fogadjátok Őket soXeretettel és lelkesedéssel!!!
A helyettesítésekkel kapcsolatos pontos részleteket igyekszem minél hamarabb közzétenni és frissíteni minden létező csatornán (személyesen az órákon, FaceBook-on és itt, a zumbaszeged.hu honlapon). Kérlek, kövessétek figyelemmel a bejegyzéseimet, hogy mindig naprakészek legyetek!

Meglepetésképpen egy-két órára váratlanul be fogok toppanni, hogy lássam, még mindig ugyanolyan ügyesen jártok Zumbára ;)

Ezúton szeretném megköszönni szuper-woman kolléganőim - Bata Flóra, Dobos Anna, Katona Nóra és Makó-Kriskó Gabriella - eddigi és jövőbeni segítségét is <3
Ők mindannyian nagyon közel állnak a szívemhez, és boldog vagyok, hogy számíthatok Rájuk! Nem utolsó sorban pedig profi Zumba Oktatók!!!

Megértéseteket köszönöm!
Üdvözlettel:
Békési Annamária

2019-08-22
OFFICIAL ZUMBA® WEBSITES

FIND ME ON FACEBOOK


ZUMBA® SZEGED A FACEBOOKON