Méhészetitermékek árazása CD

Ha vásárolni szeretnél a CD-ből kattints IDE

Biztosan Te is izgatottan készülsz az első méhcsalád vizsgálatra. Vajon hogyan teleltek a méhcsaládok, mikor kezdődik az igazi tavasz, lesz-e fagykár, elegendő csapadék? – mind fontos kérdések.

Mint ahogy az is fontos kérdés, hogy el tudjuk-e adni a termésünket tisztességes áron?!

Ez részben rajtunk múlik, másrészt viszont a piaci körülményeken. Ha ismersz, tudod, hogy semmit nem akarok a véletlenre bízni, főleg nem a termés értékesítését. Azért, hogy Te is tudatosabban gondolkodj értékesítésről, termékről és árakról, készítettem egy új hanganyagot, ami A méhészeti termékek árazása címet kapta.

 

A méhészeti termékek árazása c. kiadványt az elsők között volt alkalmam meghallgatni és kipróbálni. Zoli most is kitett magáért, és mind külalakban, mind beltartalomban egy végletekig igényes és hasznos infóterméket hozott létre. Három hanglemezen át, részletesen és tabuk nélkül adja át a méhészeti termékek árazásával kapcsolatos tudását, állításait a való életből vett tapasztalatokkal, konkrét esettanulmányokkal támasztja alá. A CD-k hallgatása során számos aha élményem volt, a két legfontosabb ezek közül: 1. Ha üvegezve értékesítesz mézet, akkor az ezzel kapcsolatos kiadásaidat ne a teljes eladási árra vizsgáld, hanem a hordós mézár és az üvegezett termék eladási ára közti különbséget vedd alapul. Ha így teszel, rögtön rájössz, miért nem éri meg 1 800 Ft-ért adni az akác mézedet; 2, Az árképzés során előre nem látható kiadásokkal is számolnod kell. Ha ezt előre beépíted az eladási áradba, akkor jó eséllyel pozitívban marad az eladási mérleged, történjen bármi. Ezen kívül még rengeteg hasznos információ hangzik el, és nem utolsó sorban, a kiadványhoz egy előre programozott Excel táblázat is jár, amely néhány egyszerű adat kitöltése után automatikusan segít termékeid helyes árazásának kialakításában és nem kell hozzá Excel gurunak lenned. A kiadvány ára elsőre kissé borsosnak tűnhet, de ha csak egy-két tanácsot megfogadsz és ezáltal megfelelőbben alakítod ki áraidat, néhány üveg eladott méz profitjából fedezni tudod a befektetésedet. A többi pedig már a Te zsebedet gyarapítja majd...


Mezei Ádám,
Hosszúhetény

A CD ára: bruttó 8000.- Ft

AKCIÓ!
Az első 100 vásárló most CSAK 5990.- Ft-ért juthat hozzá
Rendeld meg a hanganyagot, hogy szilárd alapokra építsd
méhészetedet!