A könyvet és a hangoskönyvet IDE KATTINTVA tudod megrendelni

 

A megrendelés menete:

  1. Ezen az oldalon ismerheted meg a kiadványt!
  2. IDE KATTINTVA tudod megrendelni. (új ablakban nyílik meg)
  3. A legördülő menüből válaszd ki a kívánt mennyiséget. Töltsd ki az adataidat és a MEGRENDELEM gombra kattintva véglegesítsd vásárlási szándékodat. Rendelésed rögzítjük rendszerünkben.

Dick Ruby, valószínűleg a magyar méhészek által legismertebb USA-beli méhész. Éppen 25 éve tartott előadást Pécsen, ahol nem a méhészeti technológiájáról beszélt, mondván, azt bárki megtanulhatja bárkitől könnyen, hanem a méhészeket körülvevő közgazdasági környezetről, a mézünk eladását befolyásoló, legtöbbször a méhészektől független tényezőkről, az idő, a saját időnk áráról, mai döntéseink jövőnket befolyásoló jelentőségéről és arról, hogy teljesen másképp kell gondolkoznunk, mint méhész-nagyapáink tették anno – azaz, az alkalmazkodásról. Az Észak-Dakotai óriás méhész előadása megelőzte korát.

Miért mesélem ezt el 25 évvel később? Mert itt tart Ön, kedves OLVASÓ Méhésztárs (és a jelzőt tekintse kitüntetőnek), egy remek könyvet a kezében, mely a fent felsorolt dolgokat veszi szép sorra – megelőzve korát. Megelőzve korát? Igen, mert ilyen témájú könyv még nem készült el eddig a hazai szakirodalomban. Nem, mert e könyvben leírtakra van igazán szüksége 2019 magyar méhészének, most van itt az ideje más, a méhcsaládok gyakorlati kezelésén túlmutató tudás megszerzésére, megismerésére. Köszönet a könyv szerzőinek a haladó gondolkodás átadásáért, köszönet Önnek OLVASÓ Méhésztárs, hogy időt szakít magára, mert tudja: az evolúcióban nem a legokosabbak, nem a legerősebbek, nem a legnagyobbak maradtak fent, hanem akik tudtak, képesek voltak alkalmazkodni! Ez a könyv nagyban segít ebben, olvasását ajánlom minden magyar méhésztársamnak!

Budapest, 2019. december 1.

Méhésztársi üdvözlettel: Bross Péter