A könyvet és a hangoskönyvet IDE KATTINTVA tudod megrendelni

A megrendelés menete:

  1. Ezen az oldalon ismerheted meg a kiadványt!
  2. IDE KATTINTVA a megrendelési űrlap nyílik meg. (új ablakban nyílik meg)
  3. A legördülő menüből válaszd ki a kívánt mennyiséget. Töltsd ki az adatait és a MEGRENDELEM gombra kattintva véglegesítsd vásárlási szándékát. Rendelésed rögzítjük rendszerünkben.


"A könyvben a 21. századi méhész vállalkozó a tavaszi méhcsaládok sikeres startolásához eszenciális naprakész, széleskörű iránymutatást, tudást és tanácsokat kap egyben.Ajánlom, minél több méhész olvassa és alkalmazza saját méhészetében a leírtakat, annál gazdagabb, tudatosabb, sikeresebb és boldogabb évnek néz elébe a méhekkel egységben.Ennek a könyvnek az olvasása rá fog ébreszteni, hogy ez a tudás neked szól.”

Horváth Zoltán méhanya nevelő, Okleveles adószakértő, Harkány


Zoli önfejlesztő hanganyagai már eddig is inspiráltak méhészetem fejlesztésében. A rendszerekben való gondolkodásom fejlesztésén túl, számos olyan hasznos ötletet, módszert is tanultam, melyeket alkalmazva növeltem a hatékonyságomat, időt és pénzt spóroltam meg, azaz már rövid távon is hasznot hozott a méhészetemben. Ez a könyv is tele van ilyen módszerrel, amit ha jól alkalmaz a méhész szinte azonnal "készpénzre tudja váltani" a saját méhészetében.
Török Hunor Négyes
A mai rohanó világban kevés olyan részletes - precíz - összeszedett írás  jelenik meg , ami helytálló a méhészeti szakkönyvek terén . Úgy gondolom , hogy tökéletesen kidolgozott apró részletekig kiterjedő, minden méhészetben alkalmazható gyors tavaszi méhcsalád fejlesztésről szóló könyv nem jelent még meg Magyarországon. Ajánlom olvasd el te is!
Márta Tamás Kimle
A magas hozam és a kiváló minőségű méhészet létrehozásához, nem elegendő csak a szakmai tudás - stratégia és komoly részletes tervezés szükségeltetik!! Ebben IS segít nekünk ez a könyv. Számtalan műhelytitkokkal és a jelen körülményinek megfelelő magas szakmai tudással fűszerezve.
Sereg Ferenc Dusnok
Méhészeti témájú írásaidat, oktató hanganyagaidat megelégedettséggel használom mindennapjaimban. Nem számítok másra a könyveddel kapcsolatban sem. Nagy öröm számomra, hogy megismerhettelek!

Ugrai Zsolt Dévaványa
Ez a könyv egy erősen réspiaci mű egy nagy gyakorlati tapasztalattal bíró méhésztársunk tollából.
Olyan fogásokra világít rá amely rendszertől, és keret mérettől függetlenül használható, és segít maximalizálni a méhészetünk hatékonyságát. Ezen fogások alkalmazásával, közepes erősségű családokból, még a jóknál is sokkal jobb családokat tudunk fejleszteni, elkerülve ezzel hogy óriási pénzeket hagyjunk az "asztalon".  Mindenkinek ajánlom aki családok jobb, optimálisabb fejlesztésében, profit termelő képességük maximálásában látják a jövőjüket.

Straub György méhanya nevelő