Méhanya rendelés menete:


Méhanyák, anyabölcsők rendelhetők a Zimmer méhészetből

a +36(20)610 91 90-es telefonszámon és

a zimmermeheszet@gmail.com e-mail címen.


Felhívom a figyelmedet, hogy a párzott, petéző méhanyák iránti nagy kereslet miatt előjegyzést veszünk fel. Csak a visszaigazolt rendelés tekinthető előjegyzésnek!

A rendelést célszerű minél korábban megtenned, mert tapasztalataink alapján, a májusi időpontok néhány napon belül betelnek.

A megrendelt méhanyák átvételére személyesen és postai utánvéttel is van lehetőséged.

Az anyabölcsőket, a megfázás veszélye miatt nem tudjuk postázni, csak személyes átvétellel rendelhetők. Nagyobb megrendelés esetén (300 db felett) egyedi megegyezéssel személyesen is szállítunk. Ha azonos útvonalon több méhész együtt rendel nagyobb mennyiséget, a szállítás ugyanígy megoldható.

A méhészetünkből vásárolt anyabölcsőkről és méhanyákról minden esetben számlát állítunk ki, amelyek a támogatások igénybevételéhez felhasználhatók.

Megrendeléskor az alábbi adatokat add meg, kérlek:

  • számlázási név, cím
  • adószám (12345678-1-23 formátumú, ennek hiányában nem adható be a támogatási kérelem!)
  • postázási név, cím
  • telefonszám
  • e-mail cím
  • darabszám
  • szállítási időpont (munkatársunk telefonos egyeztetése után válik véglegessé)

Áraink (bruttó, /db):

Párzott, petéző méhanya: 5.000,- Ft,

Anyabölcső: 1.800,- Ft,

Párzatlan méhanya: 2.500,- Ft,

Prémium, párzott méhanya: 7.000,- Ft (260 g felett)


Bármilyen egyéb kérdésben, szívesen állunk rendelkezésede, a fenti elérhetőségeinken!

 

A postázás menete:

A postai szállítással megrendelt méhanyákat a Méhanyanevelők Egyesületének a Magyar Postával kötött szerződése keretében postai úton szállítjuk ki. A méhanyák postára adásának pontos napjáról minden esetben telefonon értesítjük vásárlóinkat.  A szerződés szerint a feladott méhanyák a feladást követő napon, utánvétes csomagként érkeznek, a vételárat és a postázási költséget a csomag megérkezésekor kell kiegyenlíteni (a postázási költség 5000-8000Ft körüli összeg, a méhanyák mennyiségétől függően). A kiállított számlát is ekkor, az anyazárkák alá csomagolva küldjük el. Felhívom figyelmedet, hogy a csomag és a méhanyák épségét ellenőrizd még a postai dolgozó jelenlétében, mert a szállításból eredő károk reklamációjára csak ebben az esetben van lehetőség, jegyzőkönyv felvételével.