Varró és Király Ker. és Szolg. Bt.


HÍREK
Címváltozás
- 2016.12.13.

Irodánk új címre költözött: 2721 Pilis, Zrínyi Miklós utca 20.
Napközben 10-14 óra között állunk szíves rendelkezésükre.
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 30 2334765

továbbWebáruház, új akciók
- 2013.06.06.

Elindult www.kemenyfembolt.hu webáruház
Termékeinket folyamatosan bővítjük, várjuk észrevételeiket.


Hamarosan webáruház
- 2013.01.29.

Dolgozunk rajta! Hamarosan indítjuk keményfém webáruházunkat, melyben gyorsabban és könnyebben jutnak információkhoz a termékeinkről, azokat kosárba téve meg is rendelhetik. Dolgozunk rajta.

Köszönjük!
- 2009.05.28.

Kedves Régi és Új Partnereinknek köszönjük látogatásukat, dicsérő és elismerő szavaikkal bebizonyították számunkra, hogy érdemes volt megjelennünk a szakmai kiállításon. Reméljük, hogy újdonságaink elősegítik munkáikat és igyekszünk továbbra is a legjobb minőséget és kiszolgálást biztosítani Önöknek.
Köszönjük a GTE és a Hungexpo szakembereinek fáradalmas munkájukat, melyben elismerésre méltatták pályázatunkat és tevékenységünket.


Ott leszünk! Mach-Tech 2009.
- 2009.04.27.

Ezúton szeretettel meghívjuk cégünk első szakmai megjelenésére, a Mach-Tech Nemzetközi Szakkiállításra.

Várjuk újdonságokkal, érdekességekkel és innovatív megoldásokkal, kedvező akciókkal a vásár ideje alatt.

Keressen minket az "A" épület, 310/E standján.


Megjelent az új Ihle katalógus
- 2006.04.05.

Megjelent az új 2006/2007 katalógusunk, bővített tartalommal. Immár a Cki12 szubmikronos anyagminőség is elérhető. Katalógusigényléshez kérem, küldjön egy e-mailt, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

free counters
További információk a webáruházunkban, ahol a választékot, méretet és azonnali vásárlási lehetőséget is kínálunk.

Továbbjutáshoz használja a kosár gombot.
Képre kattintva megtekinthető a felíratozás lényegét.

Üdvözüljünk Önt a 2009-ben a Mach-Tech Nemzetközi Kiállításon is elismert Elismerő Oklevélben részesített IHLE keményfémek termékeit bemutató oldalon.

Cégünk 2005-ben kezdte hivatalosan is képviselni és forgalmazni az IHLE keményfém alapanyagokat és előgyártmányokat.

Szeretnénk felhasználóinknak egyedülálló szolgáltatásokkal megjelenni ezért olyan mint a feliratozott alapanyagok szolgáltatása igen kedvezően jelent meg a piacon.

Nincs többé selejt gyártás alapanyagokból adódóan, mert a kiszállított 100%-ban mért és mérési sorszámot kap. Az alábbi pontos információkkal látjuk el a felhasználóinkat:
Alapanyag típusa, minősége, Hűtőcsatorna típusa, csavarási szöge, osztóköre, furat átmérő, névleges méret, tényleges méret, egyenessége. Szóval mindazok a legfontosabb információk, melyre a szerszámgyártónak szüksége van.

Új szolgáltatásaink: Megrendelőinknek közvetlen kiszállítást, előgyártmányok köszörülését (akár egyedi szerszámgyártáshoz is) és alakítását, pontos nyomon követést kínálunk.

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, olyan előgyártmányok szállítására is lesz lehetőség, hogy Önnek csak a horony és homlok,. és egyéb geometriailag szükséges köszörülésekkel szükséges foglalkoznia. Természetesen mit sem ér gyorsaság nélkül, de igyekszünk ezen lehetőségeket is akár 3-4 (!) napon belül is biztosítani.

A Mach-Tech kiállításon hallottak alapján, köszönjük a bizalmat és a sok dicsérő szavakat a minőséggel kapcsolatosan, és beigazolódott cégünk mottója, hogy: A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették. Ennek ellenére továbbra is igyekszünk és megpróbáljuk a legjobb ár/érték arányt biztosítani.

Töltse le az aktuális katalógusunkat
innen
Ihle Keményfémek
Darabológépek
Köszörülés és szikraforgácsolástechnika


RövidenEurópa egyik legnagyobb keményfém alapanyag raktára mostantól az Ön rendelkezésére áll.


Harmincéves tapasztalat alapján a legszélesebb körben kínáljuk a keményfém alapanyagokat a közvetlen gyártáshoz.

keményfém keményfémek hartmetall keményfém VHM keményfémek hartmetall keményfém keményfémek VHM hartmetall


200.000 darabos raktárkészlet 3000 méretben

Versenyképes és egyedülálló termékek: kész keményfémek több mint 3000 méretben, különböző minőségben raktárról (németországi bázisraktárból)

Azonnali raktárkészletek:
>> Tömör hasábok
>> Központ hűtőcsatornás hasábok
>> 2 párhuzamos hűtőcsatornás hasábok
>> 2 illetve 3 furatos hűtőcsatornás hasábok 30° és 40° csavarással
>> Lapos és nyégyszög hasábok
>> Gravírmarók

Az összes típusok köszörülési ráhagyással illetve a h5 türéssel rendelhetőek. Igény alapján: egyedi hossz, köztes méret, tetszés szerinti mérettel is rendelhetőek.

Megrendelését on-line követheti, az általunk megadott azonosító alapján. Így pontosan tudja, hogy a gyártást mikorra ütemezheti be. Szállítás minden héten, Sűrgös esetekben kérem egyeztessen velünk.

keményfém keményfémek hartmetall keményfém VHM keményfémek hartmetall keményfém keményfémek VHM hartmetall maró fúró dörzsár maró fúró dörzsár keményfém maró keményfémek fúróEgyedi alapanyagra van szüksége?

Egyedi keményfémek az Ön rajza alapján, akár tűrt méretekkel gyors szállítási határidővel.


Gyártson a leggyorsabban és a legpontosabban

Bízzon képességeinkben!

Rendeljen előgyártmányokat és ne adjon lehetőséget a véletlenszerű selejt gyártásnak. Köszörülési technikánkkal Önnek h5 tűrésre készen szállítjuk a kért alapanyagokat. Ezáltal nem kis költséget takarít meg.

keményfém keményfémek hartmetall keményfém VHM keményfémek hartmetall keményfém keményfémek VHM hartmetall maró fúró dörzsár maró fúró dörzsár keményfém maró keményfémek fúróMennyire fontos Önnek a gyorsaság?

Elsőként Európában teljes mérettartományban az összes DIN/ISO szabványnak megfelelően raktárról kináljuk maró előgyártmányainkat a mielőbbi készregyártás érdekében

keményfém keményfémek hartmetall keményfém VHM keményfémek hartmetall keményfém keményfémek VHM hartmetall maró fúró dörzsár maró fúró dörzsár keményfém maró keményfémek fúróMegkönnyíthetjük a dolgát szolgáltatásainkkal

A raktáron meglévő keményfémeket gyorsan, rugalmasan az Ön igénye szerint megmunkáljuk. A következő megmunkálási folyamatokból kináljuk gyors és megbízható szolgáltatásainkat:

>> Darabolás
>> Alakítás
>> Síkköszörülés
>> Palástköszörülés
>> Hűtőfurat szikrázás
>> Menetszikrázás


keményfém keményfémek hartmetall keményfém VHM keményfémek hartmetall keményfém keményfémek VHM hartmetall maró fúró dörzsár maró fúró dörzsár keményfém maró keményfémek fúró
Daraboló gépek keményfémekhez és gyorsacélokhoz

IB1

Kézi vezérlésű, kis mennyiségekre és egyedi darabszámokra. Automatikus befogás, hosszbeállítóval és külső hűtésmegvezetéssel. Gyémánt vagy CBN tárcsával. 1,1 KW (Siemens) motor az optimális vágóteljesítményért.

Méretek: 1350x850x1320
Hálózat: 400 V/50 Hz
Tárcsa átmérő: 200 mm
Hűtés: 8 bar
Vágási tartomány: 3-40 mmIB2

Automata darabológép, hydro- pneumatikus tárcsa szenzoros előtolással. Állitható hosszbeállítóval Gyémánt vagy CBN tárcsával. 3,0 KW (Siemens) motor az optimális vágóteljesítményért.

Méretek: 1350x850x1320
Hálózat: 400 V/50 Hz
Tárcsa átmérő: 200 mm
Hűtés: 8 bar
Vágási tartomány: 3-40 mmIB3

Teljesen automatizált vezérlésű darabológép. Vágási sebesség: vc min = 13,1 m/s-tól vc max = 34,5 m/s-ig. 3,0 KW (Siemens) motor az optimális vágóteljesítményért. Gyémánt vagy CBN tárcsával.
Méretek: 1570x2500x950
Hálózat: 400 V/50 Hz
Tárcsa átmérő: 200 mm
Hűtés: 8 bar
Vágási tartomány: 3-40 mmIB4

Teljesen automata vezérlésű darabológép kiegészitett alapanyag adagolóval. Vágási sebesség: vc min = 13,1 m/s-tól vc max = 34,5 m/s-ig. 3,0 KW (Siemens) motor az optimális vágóteljesítményért. Gyémánt vagy CBN tárcsával.Méretek: 1570x2500x950
Hálózat: 400 V/50 Hz
Tárcsa átmérő: 200 mm
Hűtés: 8 bar
Vágási tartomány: 3-40 mm
Adagoló tartomány: 3-32 mm