Varró és Király Ker. és Szolg. Bt.


HÍREK
Címváltozás
- 2016.12.13.

Irodánk új címre költözött: 2721 Pilis, Zrínyi Miklós utca 20.
Napközben 10-14 óra között állunk szíves rendelkezésükre.
Telefonos ügyfélszolgálat: +36 30 2334765

továbbWebáruház, új akciók
- 2013.06.06.

Elindult www.kemenyfembolt.hu webáruház
Termékeinket folyamatosan bővítjük, várjuk észrevételeiket.


Hamarosan webáruház
- 2013.01.29.

Dolgozunk rajta! Hamarosan indítjuk keményfém webáruházunkat, melyben gyorsabban és könnyebben jutnak információkhoz a termékeinkről, azokat kosárba téve meg is rendelhetik. Dolgozunk rajta.

Köszönjük!
- 2009.05.28.

Kedves Régi és Új Partnereinknek köszönjük látogatásukat, dicsérő és elismerő szavaikkal bebizonyították számunkra, hogy érdemes volt megjelennünk a szakmai kiállításon. Reméljük, hogy újdonságaink elősegítik munkáikat és igyekszünk továbbra is a legjobb minőséget és kiszolgálást biztosítani Önöknek.
Köszönjük a GTE és a Hungexpo szakembereinek fáradalmas munkájukat, melyben elismerésre méltatták pályázatunkat és tevékenységünket.


Ott leszünk! Mach-Tech 2009.
- 2009.04.27.

Ezúton szeretettel meghívjuk cégünk első szakmai megjelenésére, a Mach-Tech Nemzetközi Szakkiállításra.

Várjuk újdonságokkal, érdekességekkel és innovatív megoldásokkal, kedvező akciókkal a vásár ideje alatt.

Keressen minket az "A" épület, 310/E standján.


Megjelent az új Ihle katalógus
- 2006.04.05.

Megjelent az új 2006/2007 katalógusunk, bővített tartalommal. Immár a Cki12 szubmikronos anyagminőség is elérhető. Katalógusigényléshez kérem, küldjön egy e-mailt, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

free counters
Rólunk

A Varró és Király Bt. 2001-ben alapított vállalkozás, mely alapvető feladatául tűzte ki elsősorban a fémmegmunkálás területén aktív cégek komplex szerszámellátását.
Mottónk alapján figyelmünket minden változóra igyekszünk kiterjeszteni, segítve ezzel a felhasználókat annak érdekében, hogy minden igénynek megfelelő, költség-hatékony szerszámokat kínáljunk.
Vállalkozunk megegyezés alapján a kiválasztott szerszámok szállítására és igény szerint az elhasználódott, de felújítható eszközök újra élezésére, felületkezelésére is.
Munkánk fontos részét képezi a kereskedelmi és cégképviseleti tevékenység, a forgalmazott termékek és az általunk képviselt cégek vevőkörének folyamatos gondozása.
Vállalkozásunk profilját igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a szakemberek által támasztott legmagasabb követelményeknek is meg tudjunk felelni.
Széles választékú raktárkészletet alakítottunk ki a magas minőségű olasz M & V cég tömör keményfém alapanyagú forgácsolószerszámaiból.
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Ugyancsak széles a választékunk a német Ihle cég minden igényt kielégítő tömör keményfém szerszám alapanyagából is.
Eredményesen együttműködünk a forgácsolószerszám gyártásban nagy tapasztalattal rendelkező hazai szakemberekkel, valamint az általunk képviselt, szintén nagy múlttal és szakmai tudással rendelkező olasz szakemberekkel. Ezáltal szolgáltatásunk részeként szerepel egyedi tervezésű forgácsolószerszámok kivitelezése gyors szállítási határidővel.