Fény Háza Alternatív Egészségműhely

Tünetmentesen Az Egészséges Életért
Egészségműhely
Nyitvatartás
Dohányzás leszoktatás
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
EKCÉMA, EGYÉB
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Könyv/információs anyagok
Lelki/viselkedési problémák
Ajánlott készítmények

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


A KÖNYV az újdonság erejével hat!


ÖNGYÓGYÍTÁSRÓL - SPONTÁN GYÓGYULÁS megtapasztalásáról szól a BENNÜNK ÉLŐ ORVOS FELÉBRESZTÉSE című könyvem.

A könyv a visszanyert EGÉSZSÉGRŐL, a TESTTUDATOS életvezetésről szól, mely ŐSZINTÉN ír a relytélyes és krónikus valamint egyes autoimmun betegségek vizsgálati korlátairól, genetikai felépítésünkben kódolt betegséghajlamainkról, életünk első 7 évében rögzült lelki sérüléseinkről, melyek a későbbi életünkre nézve, kényszerítő erejű parancsként törekszik megvalósulásra.

Egy óriási HIÁNYT PÓTLÓ könyvről van szó, melyre most MINDENNÉL nagyobb szükség van mint bármikor.

A könyv tartalma érinti:
Saját történetemből adok ízelítőt, hogy miként lehetséges súlyos krónikus betegségekből, mai orvosi nézőpont szerint gyógyíthatatlan fibromyalgiából, lyme kórból, autoimmun bőrbetegségből, bèlgyulladásból, màj-epeköves elváltozás okozta anyagcsere zavarból, súlyos izületi panaszból, és nem utolsó sorban egy nőgyógyászati rákból kigyógyulni.

A szervezet milyen ÖNGYÓGYÍTÓ programmal képes helyreállítani a belső rendet, mely esélyt ad a spontán gyógyulás bekövetkeztére.

Megtudható, hogy egyes mikroorganizmusok milyen TÍPUSÚ krónikus és rejtélyes betegségek belobbantói melyre nem is gondol az allopátiás orvoslás, és mivel nem gondol rájuk, nem is keresik ŐKET.

Mi a teendő, ha a panaszoknak ellentmondó vizsgálati eredménnyel szembesülünk, illetve orvosi értelemben egészségesek vagyunk, de pocsékul érezzük magunkat a bőrünkbe?

Egyes szervek fájdalommal, nyomásérzettel különleges tünetekkel jeleznek: Példàul a máj epeútjaiba szorult zsíros epekövek 30 krónikus betegség okozója, köztük a koleszterin emelkedés, keringési zavarok, nem gyógyuló bőrpanaszok, èlelmiszer intolerancia, hisztamin érzèkenység es sok màs tünet.

A könyv megtanitja a vizuális diagnosztikán ( önmegfigyelésen) alapuló gócvizsgálatot.

A testi tünetek alapjàn be lehet azonosítani a gócterhelt szervet, amelyikhez kotődik a panaszunk.

Fizikai értelemben ABBÓL ÉPÜL FEL A TESTÜNK, amit megeszünk, és amennyit abból hasznosítunk:Az egészség visszaállítása elsődlegesen a test táplálásához fűződő egészséges mentalitáson, és a kitűzött célnak megfelelő étkezésen múlik,

A könyv segítséget nyújt a saját egyedi GENETIKAI ALKAT megismeréséhez.
Ez azért fontos, mert meghatározza, hogy milyen egészségügyi kihívásoknak nézünk elébe, milyen lelki beállítódásra és életmódra, táplálkozásra, anyagcserére, méreganyag felhalmozódásra hajlunk leginkább. (levegős-érzékelés típus, tüzes-mozgásorientált típus, föld-táplálkozás orientált típusú egyén)

Olvashatunk az abnormális-eltolódott emésztőrendszer mikroflóra rejtélyes tüneteket okozó hatásáról, mely külön-külön bevezet a szájmikroflóra felborulás okozta szájüregi panaszoktól kezdve, a nyelőcsőfelmaródás - refluxos tüneteken át, a gyomor, vékonybél, vastagbél mikrobiom sérülés okozta betegségtünetekig.

Mitől alakul ki ÉLELMI ÉRZÉKENYSÉG, és mi àllhat egy zsíranyagcsere, fehérje, szènhidràt anyagcsere zavar hàtterèben, milyen egészségügyi panaszokat okozhat ez a tipusú kombináció?

A könyv szerzője: Filip Erika alapítványi elnök

A KÖNYV FRISS SZENZÁCIÓ!

Nyomdai és E-book formában. A könyv megrendelhető: www.spontangyogyulas.hu, spontangyogyulas@gmail.com
fenyhazagyogyaszat@gmail.com


Honlapkészítés