Fény Háza Alternatív Egészségműhely

Tünetmentesen Az Egészséges Életért
Egészségműhely
Nyitvatartás
Dohányzás leszoktatás
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
EKCÉMA, EGYÉB
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Könyv/információs anyagok
Lelki/viselkedési problémák
Ajánlott készítmények

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Szolgáltatások/kezelések

Biorezonanciás egészségállapot mérés (egész test)

VEGA TEST - góc kutatás ellenállás méréssel:


A hagyományos KÍNAI és NYUGATI orvoslás ötvöződéséből keletkező sokoldalú diagnosztikai eljárás a ma rövidített elnevezésű VEGA teszt. Ennek az eljárásnak a segítségével fájdalommentesen lehet gyors következtetéseket levonni a szervezetet terhelő élő és élettelen anyagok jelenlétéről, illetve az esetleges funkcionális zavar okairól. A VOLL doktor elvén működő SALVIA mérőműszer, megbízható segítséget nyújt a terapeutának, hogy a tenyér egy vegetatív pontján a bőr ellenállása alapján meghatározzon a szervezet számára terhelő anyagokat, szervi működés zavart, esetlegesen megbúvó régi fertőzések maradványát (gócait), toxinok káros jelenlétét.
Az eljárás a vegetatív idegrendszer megbízhatóságát hívja segítségül, ugyanis úgy viselkedik, mint egy nagy tároló lemez. Irányít minden élettani funkciót, ellenőrzése alatt tartja, és természetesen tárolja a „merevlemezen” lévő adatokat. Egyszerűen szemléltetve, általa lehívhatóak azok az adatok, melyek nagy segítségére lehetnek a páciensnek a problémája felderítésében. (A tenyér egy vegetatív akupresszúrás pontján történik a mérés, amely azonnali megbízható információt közöl a 100%-os értékhez viszonyítva)

A TESZTELÉSkOR kapott értékekek a betegségmegelőzést szolgáló figyelemfelhívásra épülnek! NEM ORVOSI DIAGNÓZIS, így azt nem helyettesíti.

AZ ÚJ JOGORVOSLATI RENDSZER "törvényi" rendelkezése szerint TEVÉKENYSÉGÜNK nem orvosi-orvos természetgyógyászati eljárás.A tesztelést követően kiválaszthatóak azok a készítmények, táplálék kiegészítők, gyógynövénycseppek, melyek támogatják a szervezet irányított salaktalanítását, immunerősítését, stabilizálását.

Konzultációval egybekötött mérés díja: 18 000Ft
Időtartam: kb. 1 óra


Bejelentkezés:

Filip Erika Bella
06-20/455-7072
Szolgáltatások/kezelések

Dohányzás leszoktatás biorezonanciával

Dohányzás leszoktató program A mágnesterápiás program menetében a cél megvalósulásához a dohányzó szervezetének saját rezgéseit, valamint a dohány okozta károsodás mértékének megfelelő terápiát használjuk,
minden esetben egyedileg, egyénre szabottan.

A készülék a szervezet egészséges működésére jellemző rezgéseket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, támogatva, erősítve ezzel a saját megújító, önregenerációs folyamatát.

A gép által kódolt dohány információja a készüléken áthaladva, fordított (inverz), tükörkép formában jut vissza a szervezetbe, ahol a hullámtan törvényszerűségének megfelelően a két hullám találkozásakor kioltja egymást, szinte azonnal megszüntetve a nikotin utáni vágyat.

Az eljárás veszélytelen, káros hatásoktól mentes, mivel a szervezetben a terhelő diszharmonikus jelek kioltódnak, a harmonikus rezgések pedig felerősödnek. Eredményessége nem függ a dohányzással töltött évek számától, ugyanolyan
hatásos az akár több évtizede fennálló függőség megszüntetésében.

A módszer behozhatatlan előnye, hogy semmilyen kényelmetlenséggel nem jár, nem igényel testen belüli beavatkozást, alkalmazása kellemes körülmények között zajlik.

1.alkalom 15 000Ft

Biorezonancia 2 héten belül történő megismétlése/utógondozás: 13 000Ft
Két Fő esetében 4000FT kedvezmény!

Időtartam: kb. 30 perc

Az erős dohányzásról való leszokás-nem merül ki 1 alkalmas biorezonanciás kezelésből. Minél nagyobb a károsodás legfőképp az idegrendszer,-érrendszer,-légúti rendszer területén, annál fontosabb az UTÓKEZELÉS esetükben. A felkínált UTÓGONDOZÁST gyógynövény terápia kíséri, mely nem kötelező, azonban erősen ajánlott.

- a készítmény/eljárás támogqathatja a légutakban lerakódott nyákokat oldódását, ezáltal könnyítve a légzést,
- csökkentheti a hörgők túlzott váladék termelődését, ezáltal a hurutos köhögést
- harmonizálhatja az idegrendszert, ezáltel jelentősen csökkentve a belső feszültség, ingerültség
- ellátja a szervezetet a regenerációhoz szükséges VITAMINKOKKAL, ANTIOXIDÁNSOKKAL, sejtvédelemmel szolgál.

Ára: 4500Ft/doboz


Jelentősen megkönnyíti a dohányzás leszoktató kezelést követő 30 napot, melyben a szervezet behozza a lemaradást.


ÚJDONSÁG!

OXIGÉNSZATURÁCIÓ MÉRÉS


Pulzoximéter (vér oxigéntelítettségének vizsgálata) használatával másodpercek alatt megtudható az artériás vérben található oxigénszállító fehérjének (hemoglobinnak) hány százalékához köthető oxigén.

Az egészséges mérték 96% feletti tartományban olvasható,
míg a dohányosok illetve krónikus tüdő és szívbetegek esetében ez az érték 90 %- körüli,
míg a súlyos oxigénellátottsági zavarról akkor beszélünk, ha a 90 %-alá esik az érték. EZ AZONBAN KLINIKAI tünetekkel együtt értelmezhető. (fulladás, rosszullét, nehézlégzéssel párosuló pánik vagy mellkasi szorító érzés.

A vér oxigénszintjének mérésével egyidőben a pulzust is méri.
Nyugalmi állapotban 60-90 közötti tartományban optimális.

Bejelentkezés:

Filip Erika Bella
06-20/455-7072
Szolgáltatások/kezelések

Kisfrekvenciás MAGNETO TERÁPIA

Endoprotézis lazulás

Az ízületi protézis leggyakoribb komplikációja, amikor a beültetett protézis kilazul. Ehhez a lazuláshoz, sajnos gyulladások társulhatnak. Egyik lehetséges oka a mechanikus túlterhelés, egy rossz mozdulat, kicsavart testhelyzet, egy hirtelen beavatkozás, továbbá az eddigiekben ismeretlen tényezők. Az endoprotézisek kb. 60%-ánál amelyek idővel kilazultak, a magneto-terápia használatával a panaszokat enyhíteni lehetett a járásnál, segédeszköz használata nélkül a beteg visszanyeri a biztonságérzetét.

Csonttörések esetén

A pulzáló elektromágneses mező alkalmazásának legkorábbi sikereit a nehezen gyógyuló csonttörések kezelésében érték el. Ilyen esetekben a csontheg (kallusz) képződése elhúzódó vagy hosszab távon sem történik meg meszesedése és álizület képződik. A nagyszámú beteg kezelése során elért csaknem
80%-os gyógyulási arány vezetett ennek az alternatív terápiás
módszernek első hivatalos elismeréséhez. A sérült csontállományra gyakorolt hatásnak több összetevője van. A mágneses mező az érképződés serkentése révén segít az elhalt szövetrészek eltávolításában. Aktivizálja az oszteoblaszt (csontépítő) sejteket, míg az oszteoklaszt (lebontó) sejtekre
gátló hatást fejt ki, továbbá fokozza a kalcium-ionok beépülését, ezáltal gyorsabb kallusz-képződést tesz lehetővé.

A csontállomány piezoelektromos aktivitást mutat (a deformáció követeztében villamos töltések jelennek meg, amelyek előjelet is válthatnak a deformáció irányának függvényében)
Amikor a csontot akár húzó vagy nyomó esetleg hajlító nyomatékkal terhelik, a piezoelektromos hatás következtében elektromos áram keletkezik, mely egyfajta mágneses erőteret hoz létre.

A csontok gyógyításában mindezidáig az egyik legsikeresebb terápiás alkalmazás. A rendszeres erőtér terápia a csontállomány sűrűségét és szilárdságát jelentősen megnöveli.

A módszer lényege

Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy az alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses erőtér terápiák (PEM) elősegítik a fizikailag sérült, vagy funkciójában korlátozott szövetek regenerációját úgy, hogy a környező ép szövetekben jelentősebb élettani változás nem jelentkezett. Minden egyes beteg szövet és sejt egy bizonyos Hz tartományra, gyorsabb regenerációval válaszol.

Nikolas TESLA – (-megj.-a mágnesesség mértékegysége) zseniális tudós és feltaláló már régen kijelentette, hogy a vírusok egy bizonyos frekvenciatartományú rezgéstől szétesnek és elpusztulnak. Ha pedig ez a valóság, (- már-már utópisztikusan hangozhat) joggal hallgatták el ennek a fantasztikus eszköznek a jótékony hatását az betegségmegelőzésben. Hiszen tudjuk, hogy számtalan gyógyíthatatlan betegségnek okozói a vírusok. A mágnesesség közvetlenül az idegsejtek membránjaira hatva képesek a fájdalom kialakulását gátolni.
Leglátványosabb eredményeket a különböző támasztószöveti (csont és porcszövet) sérülések és rendellenességek gyógyítása terén sikerült elérni ezzel a terápiával.
Az Amerikai Egyesült Államokban 6000 orvos (ortopédiai és sebész szakorvos) eredményei alapján az egészségügyi hatóság az áramkörrel stimulált magneto-terápiás eszközöket hivatalosan regisztrálta, mint a csontsérülések, és ízületi bántalmak kezelésének hatékony eljárását. (A tévedések elkerülése végett megemlítenénk, hogy a mágneses karkötők, mágnes csíkos lepedők és ágynemű garnitúrák nem bírnak az említett gyógyhatásokkal ilyen mértékben)

A pulzáló mágneses terápia közvetlen hatással van a vérkeringésre azáltal, hogy kitágítja a kapillárisokat, ami jelentősen fokozza a perifériás vérkeringést. Ennek következményes hatása, hogy a szervek és szövetek vérellátottsága javul (vizsgálatok szerint akár 30%-al) így nő az OXIGÉN és TÁPANYAG ellátottságuk valamint felgyorsul a salakanyagok kiürülése.
A magneto-terápia megakadályozza a vérlemezek összetapadását, így a trombózis és embólia prevenciója szempontjából nélkülözhetetlen, akiknél már erre való hajlam beigazolódott.
A ma népbetegségnek számító artrózisos ízületi elváltozások esetében, de az elfajuló porckorong problémáknál is nagyon hatékony kiegészítő akár az otthoni betegellátásban, és az agyvérzés utáni utó-rehabilitációban.

Díja:
1 kezelés (30 perc) 4000 Ft

Bejelentkezés:

Filip Erika
06-20/455-7072


Szolgáltatások/kezelések

Magnevit Elektro Akupunktúra terápia

Az eljárás a megnetoterápia, az elektroterápia és a hagyományos akupunktúra elvén működik
.
A Magnevit készülék a prevencióban és állapotjavításban ismeretes.

Bénulásból eredő izomsorvadás, idegi károsodás esetén az ideg-izom impulzusok újra indításában segítséget nyújthat.
Kétféle kezelőfejjel lehet a testen kezelni. A pontkezelővel az akupunktúrás pontokon és testhajlatokban tudunk célzottan dolgozni, míg a nagy dupla mágneses kezelőfej, a test nagyobb területein képes egyidejű hatást kifejteni. Pl.: isiáz, lumbágó, csípő és combfájdalom, egész hátizom, és vállizom fájdalmak esetén. A talpon akupresszúrás reflexológiát lehet alkalmazni, mivel az egész talpat végig dolgozza. A hatása egyenesen fantasztikus!

Az egyik leghatékonyabb eljárás az ideg és izomfájdalmak, porckorongsérvek alternatív kezelésére és fájdalomcsillapítására.
A fizioterápiás kezelőfej segítségével a fájdalmas gócpontokra hatva elektromos impulzusokat és izom összehúzódásokat generálhatunk, melynek köszönhetően a gyenge hátizmokat tudjuk erősíteni, illetve az ín-izom letapadásokat fellazítani.Az idegi impulzusok, az akupunktúrás pontokon áramolva beindítják a regenerálódáshoz és gyulladáscsökkentéshez szükséges gyógyító mechanizmusokat.

Egyes helyeken, azaz a gyulladásos gócpontokon az energia blokkolódik (feltorlódott energiák) ezáltal kialakulnak az izomgörcsök, sérvek, és a rendellenes tartásból adódó fájdalmak. A 30 perces kezelésnek köszönhetően ezek a "blokkok"kioldódnak, és újra beindul a véráramlás, a keringés az ellazult szövetekben.

A kezelés nem jár fájdalommal, mert a beteg visszajelzése és fájdalomtűrő képessége alapján beállítható a készülék kibocsájtott impulzusa.

Alkalmanként 4500Ft
Bérlet: 5 alkalmas 20 000/b> ( + 1 db ajándék kezelés)

Bejelentkezés:

Filip Erika Bella
06-20/455-7072

Szolgáltatások/kezelések

Biofrekvencia terápia

A gyógyászati tapasztalatok egyértelműen igazolják, hogy a műszeres befolyásolással jelentősen csökkenthetőek a szervezetben található baktériumos, gombás,vírusos panaszok, valamint a daganatok kifejlődését is elősegítő paraziták, mételyek, melyekkel nqgyobb eséllyel vehetjük fel a harcot..

Támogatja az immunrendszert, hogy az hatékonyabban tudja megsemmisíteni a kártékony kórokozókat.
A frekvencia kezelés olyan mint egy célzott fegyver, mely képes oda lőni, ahol arra szükség van. 1600 program nyújt segítséget a panaszokat okozó méreganyagok, mikroorganizmusok, allergének, ártalmatlanná tételéhez.

A tapasztalatok szerint igen sokféle parazita – Borrelia, Helicobacter pylori, candida, penészgombák, szemölcsvírusok zavaró hatásai stb. – gyorsan és mellékhatásoktól mentesen csökkenthetőek, .

Igen gyors segítséget kapunk a hajritkulás, kopaszodás és a különféle fejbőrpanaszok komplex kezelésében. Pikkelysömör, ekcéma, és bármely bőrpanasz korrigálható, de krónikus migrént, fáradtságot, reumát, magas vérnyomást, gyomor-bélrendszeri betegségeket, máj- és epebetegségeket, allergiákat, depressziót, asztmát mint kialakult diszharmóniát sikerült jótékonyan befolyásolni, illetve a tüneteiket enyhíteni a módszerrel.


A biofrekvencia kezelés hatásmechanizmusa:

Minden sejtmembránban speciális fehérjék, ún. membránproteinek vannak, amelyek úgy működnek, mint a külvilágra irányított antennák, és szabályozzák, hogy a sejt milyen anyagokat vegyen fel, ill. milyeneket bocsásson ki magából.
A kutatók évek óta tudják, hogy a sejtek energetikai viselkedése meghatározott frekvenciájú rezgésekkel tartósan befolyásolható. Sejtjeink lehetnek energetikailag, információsan normális vagy abnormális állapotban.
Az abnormálisan működő sejtek (pl. a ráksejtek) a szervezettől akár 60-szor annyi energiát vonnak el, mint az egészséges sejtek, ráadásul ők maguk nem járulnak hozzá a test átlagos energiaszintjének növeléséhez.
Az abnormálisan működő sejt erősen depolarizált, ami azt jelenti, hogy a sejtplazmában nem található meg az egészséges sejtekre jellemző negatív elektromos töltés. A frekvenciaterápiának ez a támadáspontja: segít a depolarizáltság helyreállításában. Ha célzott frekvenciákkal kezelünk bizonyos kórokozókat, az alkalmazott rezgéshullámok úgy módosítják a kórokozó sejtjeinek elektrokémiai egyensúlyát, aminek következtében a parazita elpusztul.
Érdemes tudni, hogy vérünkben az eozinofil granulociták (egy fehérvérsejttípus) száma nem csak allergiák és asztma esetén nő meg, hanem bélférgesség esetén is.

Többszöri tapasztalat, hogy a szervezet parazita és méreganyagok, penészgombák tehermentesítése után
az allergiás panaszok, migrén jellegű fájdalmak jelentősen csökkenhetnek.


A kezelés nem ajánlott:
Pacemakerrel rendelkezőknek, terhesség, epilepszia esetén,.
NEM ORVOSI ELJÁRÁS, így az orvosi beavatkozást NEM HELYETTESÍTI!

Díja:

1órán belüli kezelés: 5000Ft


Bejelentkezés:

Filip Erika Bella
06-20/455-7072

A SOLTENSER terápia forradalmasítja a mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás és sejtregeneráló hatást a TENS mikroáramú impulzusával.

A Lágy lézer terápia nemcsak a kínzó fájdalmat szünteti meg, hanem hosszú távú megoldással is szolgál a jobb közérzet eléréséhez.

Hatásmechanizmusa:

A lágylézer olyan fotokémiai hatást fejt ki, mint a növények fotoszintézise. Az egyik fő hatása a sejtek mitokondriumaiban történik, ami a sejtek energiaellátásáért felel. Gyógyulás és fájdalomcsillapítás nem mehet végbe enélkül az energia ellátás nélkül, mely létfontosságú ATP –vel (adenozin-5’ trifoszfát) látja el a szöveteket alkotó sejteket.

A pulzáló lézerfény AZONNALI hatása révén:
• javítja a szöveti vérkeringést
• gyulladást csökkentő hatással bír
• rövid időn belül jelentkező könnyebbség érzettel támogatja a regenerációt
• javítja a sejten belüli OXIGÉN szállítást, így az ATP termelés fokozódik
• a lézer fotonjai támogatják a sejtanyagcserét
• a beteg jobban érzi magát, felgyorsul a gyógyulás, csökken a fájdalom

TENS mikroáramú hatás:
A kezeléssel a fájdalomérzet gyors, erőteljes csökkenésével számolhat. A keletkezett impulzusok szelektíven stimulálják az idegrostok mentén érkező fájdalomingereket. A TENS ingerlés hatására az idegrostok egy telítettségi állapotba kerülnek, így nem tudják fogadni a perifériáról érkező fájdalom érzetet, így az agyba nem továbbítanak további fájdalom ingert. Az ingerlés hatására különböző aminosavak szabadulnak fel, pl endogén opiátok, melyek idegi gátló lévén kiváló fájdalomcsillapító tulajdonsággal bírnak..

Mozgásszervi panaszokra SOLTENSER terápia:

• csípőkopás, térdkopás, (protézis kilátásba helyezése esetén)
• teniszkönyök, könyökfájdalom
• derékfájdalom, ülőideg gyulladás
• porckorongsérv
• befagyott váll szindróma
• vállízület gyulladás
• ízületi fájdalmak
• reumatikus fájdalom csillapítása
• sportsérülésekből eredő fájdalom kezelése
• nyaki elégtelen vérkeringés, fejfájás, fülzúgás

Eredményesség/kezelési idő:

Kopásos eredetű fájdalmak esetében végleges megoldásként műtétet helyeznek kilátásba. Azonban a műtétet megelőző és azt követő időszakban nagyon intenzív fájdalommal számolnak a betegek. Műtét után sem ritka a deformitás, és gyulladás miatt kialakult fájdalom.

A nem szteroid fájdalomcsillapítók rendszeres használata komoly terhelést jelentenek a szervezetre nézve. Gyakori a fejfájás, kóros májfunkciós értékek, gyomorfájdalom, hányinger, szédülés.

Szteroid jellegű fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentők mellékhatásai erősek. Mivel hormont tartalmaznak, a hormonális rendszer felborulásával járó utóhatásokkal lehet számolni. Gyakori mellékhatása a gyomorfekély, szívritmuszavar, alvásproblémák, görcskészség fokozódás, vérnyomás emelkedése.

A SOLTENSER lágylézer terápia erős fájdalom esetén naponta többször is használható. Hatékonysága a rendszeres használattal növelhető. Napi 10-20 perc kezelési időtartammal a regenerációs hatása pár hetes kezelés után már igazolható.

A kezelés rendkívül egyszerű, nem igényel orvosi szaktudást, ezért naponta többször i alkalmazása javallott. Rendszeres használat mellet sem ismert mellékhatás.

Egy felülten kezelés 20 perc 3000Ft
Két oldali felületen: 5000Ft

Honlapkészítés