Tünetmentesen az Egészséges Életért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Fény Háza Alternatív Gyógyászat-Oktatás (Gyémánt Egészség Centrum)
Az alapítványról
Elérhetőség
Gyógyulás Ayurvédával
EKCÉMA, EGYÉB
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
Dohányzás leszoktatás
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Fizioterápia
Egyedi Masszázsterápiák
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Alapítványi közzététel
Kutatási eredmények
Ajánlott készítmények
Lelki/viselkedési problémák

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ&SEJTREGENERÁLÓ KEZELÉS LÁGYLÉZER TERÁPIÁVAL A SOLTENSER terápia forradalmasítja a mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás és sejtregeneráló hatást a TENS mikroáramú impulzusával.

A Lágy lézer terápia nemcsak a kínzó fájdalmat szünteti meg, hanem hosszú távú megoldással is szolgál a jobb közérzet eléréséhez.

Hatásmechanizmusa:

A lágylézer olyan fotokémiai hatást fejt ki, mint a növények fotoszintézise. Az egyik fő hatása a sejtek mitokondriumaiban történik, ami a sejtek energiaellátásáért felel. Gyógyulás és fájdalomcsillapítás nem mehet végbe enélkül az energia ellátás nélkül, mely létfontosságú ATP –vel (adenozin-5’ trifoszfát) látja el a szöveteket alkotó sejteket.

A pulzáló lézerfény AZONNALI hatása révén:
• javítja a szöveti vérkeringést
• gyulladást csökkentő hatással bír
• rövid időn belül jelentkező könnyebbség érzettel támogatja a regenerációt
• javítja a sejten belüli OXIGÉN szállítást, így az ATP termelés fokozódik
• a lézer fotonjai támogatják a sejtanyagcserét
• a beteg jobban érzi magát, felgyorsul a gyógyulás, csökken a fájdalom

TENS mikroáramú hatás:
A kezeléssel a fájdalomérzet gyors, erőteljes csökkenésével számolhat. A keletkezett impulzusok szelektíven stimulálják az idegrostok mentén érkező fájdalomingereket. A TENS ingerlés hatására az idegrostok egy telítettségi állapotba kerülnek, így nem tudják fogadni a perifériáról érkező fájdalom érzetet, így az agyba nem továbbítanak további fájdalom ingert. Az ingerlés hatására különböző aminosavak szabadulnak fel, pl endogén opiátok, melyek idegi gátló lévén kiváló fájdalomcsillapító tulajdonsággal bírnak..

Mozgásszervi panaszokra SOLTENSER terápia:

• csípőkopás, térdkopás, (protézis kilátásba helyezése esetén)
• teniszkönyök, könyökfájdalom
• derékfájdalom, ülőideg gyulladás
• porckorongsérv
• befagyott váll szindróma
• vállízület gyulladás
• ízületi fájdalmak
• reumatikus fájdalom csillapítása
• sportsérülésekből eredő fájdalom kezelése
• nyaki elégtelen vérkeringés, fejfájás, fülzúgás

Eredményesség/kezelési idő:

Kopásos eredetű fájdalmak esetében végleges megoldásként műtétet helyeznek kilátásba. Azonban a műtétet megelőző és azt követő időszakban nagyon intenzív fájdalommal számolnak a betegek. Műtét után sem ritka a deformitás, és gyulladás miatt kialakult fájdalom.

A nem szteroid fájdalomcsillapítók rendszeres használata komoly terhelést jelentenek a szervezetre nézve. Gyakori a fejfájás, kóros májfunkciós értékek, gyomorfájdalom, hányinger, szédülés.

Szteroid jellegű fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentők mellékhatásai erősek. Mivel hormont tartalmaznak, a hormonális rendszer felborulásával járó utóhatásokkal lehet számolni. Gyakori mellékhatása a gyomorfekély, szívritmuszavar, alvásproblémák, görcskészség fokozódás, vérnyomás emelkedése.

A SOLTENSER lágylézer terápia erős fájdalom esetén naponta többször is használható. Hatékonysága a rendszeres használattal növelhető. Napi 10-20 perc kezelési időtartammal a regenerációs hatása pár hetes kezelés után már igazolható.

A kezelés rendkívül egyszerű, nem igényel orvosi szaktudást, ezért naponta többször i alkalmazása javallott. Rendszeres használat mellet sem ismert mellékhatás, így gyermek esetében is igénybe vehető. Saját készülék vásárlása esetén az otthoni használatát megtanítjuk.

Terápia igénybevétele:Kezelő bérlet vásárlása esetén jelentős kedvezményhez juthat.
1 alkalmas kezelés 2500Ft/20 perc
5 alkalmas bérlet 10 000Ft (kedvezmény 2500Ft/vagy 1 ajándékkezelés)

• meggyőződhet a terápia hatékonyságáról
• megismeri a készülék alkalmazását
• pénzösszeget spórolhat meg a bérlet váltásával
• dönthet úgy, hogy ajándékkezelésre váltja a kedvezményét

BIO NATURAL MEDICAL fejlesztése által juthat hozzá a legmodernebb EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ termékekhez.

Hosszan-tartó kezelést igénylő betegség esetén pl. (krónikus fájdalom vagy autoimmun) teljes körű tájékoztatás és kipróbálási lehetőség után, saját készülék beszerzését tanácsoljuk.

Mit nyerhet, ha saját készüléket vásárol?

• levesszük a teljes ügyintézés terhét, így garantáltan minőségi és megbízható készülékhez juthat (készüléke megrendelésétől, illetve átvételétől, a használatára vonatkozó betanításig)
• segítséget nyújtunk az Ön egyedi lehetőségeihez szabni a fizetési konstrukciót
• többféle fizetési lehetőség közül is választhat
• készpénzes vásárlás esetén jelentős árengedmény illeti
• nyugdíjasként is élhet a részletfizetés előnyeivel
• pozitív elbírálás után rövid időn belül kézhez kapja a saját készülékét, így AZONNAL élvezheti a terápia nyújtotta előnyöket
• jelentős életminőség javulás áll be a fájdalomcsillapító gyógyszerek kiváltásával
• havonta több ezer forintot spórol meg a gyógyszeres kezelések mellőzésével
• jelentős ÉLETMINŐSÉG változás áll be rövid időn belül, így a család tagjai is megnyugodhatnak az Ön egészsége felől

Kezelő bérlet vásárlása esetén jelentős kedvezményhez juthat.

1 alkalmas kezelés 2500Ft Testtájanként (két vállízület, két csípő, két térd esetén az ára duplázódik)
5 alkalmas bérlet 10 000Ft (kedvezmény 2500Ft/vagy 1 ajándékkezelés)Kérje szaktanácsadónk segítségét, forduljon hozzánk bizalommal.
Fizioterápia

Fizioterápiás részlegünkben várólista és beutaló nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt szabadulhat meg kínzó fájdalmától, kellemetlenséget okozó tüneteitől. Biorezonanciás vizsgálatunkat ajánljuk minden olyan esetben, amikor a probléma valódi oka nem ismert.

Családias környezetben, rugalmas kezelési időpontokban, szükség esetén azonnal tudjuk fogadni vendégeinket.


Terápiáink ajánlottak az alábbi elváltozások esetén:
- teniszkönyök
- izomgörcs eredetű lumbágó
- izomzúzódások utókezelése
- térd-váll túlerőltetéses gyulladása
- csuklóízület túlerőltetéses gyulladása, ínhüvelygyulladás
- ülőideg gyulladás, derékfájdalmak
- nehézkes mozgás, ideg és izomfájdalmak
- szédülés, egyensúlyzavar
- kéz- és lábzsibbadás
- csonttörések és osteoporózis (csontritkulás)
- balesetek utáni utórehabilitáció
- ágyéki porckorong kiboltosodás
- neuralgiás idegfájdalmak
- kéz- ill. ujj artrózisos elváltozásai (ízületi degeneráció)
stb.

Az alábbi terápiák közül válogathat, melyek önmagunkban és kombináltan egyaránt alkalmazhatóak:

1. Pulzáló magnetoterápia: II/a kategóriás fizioterápiás eszköz
Anyagcsere fokozó, általános erősítő, felépítő, értágító és stimuláló, keringés javító tulajdonságokkal bír. . A mágnesesség közvetlenül az idegsejtek membránjaira hatva képes a fájdalom kialakulását gátolni ill. csökkenteni. Gyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek gyorsabb regenerációját eredményezi. Támogatja a spontán gyógyulást sportolás és sérülések után, ezenkívül jól kezelhetőek ezzel az eljárással a különböző krónikus betegségek, energiahiányos állapotok, légzőszervi megbetegedések. Az egésztest kezelő matrac az egész testet és annak idegrendszerét kezelés alá helyezi, míg a kézi intenzív applikátor (kerámia rúd) a problémás testtájékokra helyezve, célzottan fejti ki hatását. A kezelés időtartama alatt a problémás testtájékok enyhén felmelegszenek az azonnali vérkeringés fokozódás végett. Az eljárás kb. 20-30 percet vesz igénybe.
Árak:
1 kezelés: 1500 Ft
5 alkalmas bérlet: 5000 Ft


2. Dupla mágneses magnetoelektro-akupunktúrás eljárás
A hagyományos kínai orvoslás, akupunktúra, fizioterápia, mikromasszázs és izomstimuláció hatásait ötvözi. A kezelőfej a problémás testfelületre helyezve elektromos impulzusokat és izom összehúzódásokat generál, mely azonnal fellazítja az ín-izom görcsöket. Az idegi impulzusok azonnali fájdalomcsillapítással támogatják a gyulladt szövetek gyógyulását. A gyulladásos gócpontokon az energia blokkolódik (feltorlódott energiák), evégett alakulnak ki az izomgörcsök, sérvek, kiöblösödések, idegfájdalmak. Mindez egy kellemes, bizsergető, időnként izom összehúzódás érzését keltő és apró dobolás-szerű érzéssel definiálható. Az eljárás 30 percet vesz igénybe.
Árak:
1 kezelés: 2500 Ft
5 alkalmas bérlet: 10.000 Ft


3. Ultrahangos gyógypakolás
Az ultrahangos eljárással a gyulladt, fájó területekre helyezzük a fő hangsúlyt oly módon, hogy a problémának megfelelően összeállított pakolást bejuttatjuk a bőrfelszín alá, a szövetek mélyebb rétegeibe. Az ultrahang másodpercenként egymillió rezgéshullámmal szinte bepréseli a sejtekbe a hatóanyagokat, mely a sejtek anyagcseréjét, a salakanyagok elvezetését, a sejtek oxigénfelvételét, ezáltal a gyulladás mérséklését szolgálja. Izomlazító hatása jelentős. Kellemes melegségérzettel, mikromasszázs érzéssel párosul. Ez az eljárás kb. 10-15 percet vesz igénybe.
Árak:
1 kezelés: 2500 Ft
5 alkalmas bérlet: 10.000 Ft


4. Polarizált gyógy-fényterápia (igény esetén dunszt pakolással)
A polarizált fény a bőrön áthatolva 10-15 cm mélységben fejti ki hatását. A polarizált fény gyógyító tulajdonságait használjuk ki egybekötve a fájó testtájékok dunszt-pakolásával. A két eljárás együttvéve képes a szövetek mélyebb regenerációjára, mivel a fény segítségével a dunszt pakolásban lévő hatóanyagok nagyon mélyen képesek kifejteni a hatásukat (10-15 cm).
A tőzeg agyag pakolás fényterápiával kombinálva gyulladás-csökkentő, méregtelenítő, erőteljes nyirokrendszer tisztító hatást ér el a szervezetben. Kiváltképp abban az esetben alkalmazható, ha térd, váll, derék és könyök ízületi problémáról van szó. Kb. 15-20 percet vesz igénybe egy kezelés.
Árak:
1 perc 100 Ft
10 perces kezelés 1000Ft5. Kombinált kezelés

Amikor több tényező is áll a probléma hátterében, régóta fennáll a kínzó tünet, és eddig semmilyen alkalmazott eljárás nem hozott eredményt, vagy változást az állapot javulásában. Ezekben az esetekben ötvözzük a fent ismertetett terápiákat, a fokozatosság és regulációs merevség (gyógyulásnak való ellenállás) figyelembe vételével.

Árak:
Ebben az esetben csak bérlet váltásnak van értelme.
5 alkalmas bérlet: 20 000 Ft


Bejelentkezés:


06-20 / 455-7072
Filip Erika - konzultációHonlapkészítés