Tünetmentesen az Egészséges Életért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Fény Háza Alternatív Gyógyászat-Oktatás (Gyémánt Egészség Centrum)
Az alapítványról
Elérhetőség
Gyógyulás Ayurvédával
EKCÉMA, EGYÉB
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
Dohányzás leszoktatás
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Fizioterápia
Egyedi Masszázsterápiák
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Alapítványi közzététel
Kutatási eredmények
Ajánlott készítmények
Lelki/viselkedési problémák

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Egyedi Masszázsterápiák Shiatsu nyújtás:

Komplex masszázskombináción alapuló eljárás, mely az egész test ENERGETIKAI, VÉRKERINGÉS, valamint NYIROKKERINGÉSÉT veszi célba. A kezelés 60 percig könnyed ruházatban a földre terített masszázs matracon történik, először hason, majd háton fekve. A kimozgatást követően, nyomó-húzó mozdulatokkal a blokkokat oldjuk, az izmok nyújthatóságát biztosítjuk, hogy a porckrongok körüli izmok ne legyenek statikus feszesség alatt. A test akupresszúrás pontjaiban érzékelhető változások jelzik, hogy éppen energiahiány, energiatöbblet, gyulladás, vagy pangás, esetleg alulműködés, okozza a rendellenes működést az adott szervben, szövetben, vagy izomban. A terapeuta a tenyerével a szükséges nyomó, húzó, csavaró mozdulattal beindítja a MERIDIÁNOKBAN (energia rendszer) keringő áramlatot, hogy az impulzusok akadály nélkül továbbítódjanak az idegpályákhoz, izmokhoz, szervekhez. Erről a masszázsról elmondható, hogy az egészség helyreállítását célzottan, míg, az orvosi kezelések kiegészítő terápiájaként növeli a kezelés hatékonyságát.

Terápiás alkalmazása kezelés sorozatban a leghatékonyabb.
1 alkalom:3500Ft

Nyirok Drenázs :

Ez a kezelés a pangó nyirokkeringést veszi célba, melynek oka a mozgásszegény életmód, túl sok fehérjebevitel, anyagcserezavarok, vese problémák méregegyensúly felborulása.
Tünetei egyértelműek: ödémásodásra való hajlam, túlsúly, narancsbőr lerakódás testtájanként, zsírcsomók megjelenése, furunkulusok, tályogképződések, mellfeszülés, nyirokcsomók fájdalmas feszülése, lágyrészi nyirokcsomók megnagyobbodása, bursák ,-nyáktömlők telitettsége.
A pangó savas nyirokváladék szó szerint nem tud kicserélődni, így az visszamérgezi a testet, egyéb tüneteket, és immunrendszeri problémákat okozva. Lágy, simító mozdulatokkal először beindítjuk a nyirokáramlást, majd a befogadásra kész nyirokerekbe belevezetjük a besűrűsödött nyirokfolyadékot.
Igénytől függően választjuk meg, a masszázshoz szükséges olajat/krémet. Egyéni érzékenységet jelezni kell, a hatóanyag allergén reakciók kizárása végett.
Kezelést követően sok vizet, (alkohol, kávé, cukrozott üdítőital fogyasztása nem javasolt) kell fogyasztani. A méreganyagokkal dús nyirok a vesén, és a verejtékmirigyeken keresztül távozik, ezért minden izzadással járó terhelés (kocogás, erős séta, kondicionáló mozgás, szauna) kezelést követően ajánlott. Már az első kezelést követően erősen szúrós szagú savas, bőséges vizelet és testváladék ürül. Ez a beindult nyirokkeringés egyértelmű visszajelzője .

Terápiás időtartam: 60-70 perc/ kezelés. 1 alkalom: 4500Ft


THAI lábszármasszázs:
A lábszár és boka tehermentesítése kényelmesen ülő pozicióban lágy nyomó, simító mozdulatokkal történik. A terapeuta először felméri az alsó lábszár vérkeringési, és nyirokáramlási helyzetét, majd a probléma helyzetétől függően gyakorolja a Thai masszázst. Aromaterápiás olajos bedörzsöléssel, a láb fő nyirokútvonalainak stimulálásával javítjuk az alsó lábszár keringését. Eltűnik az ödéma, a keletkezett vérbőség hatására javul a szövetek mikro keringése, így a lábszár betegségek gyorsabban gyógyulnak, vagy elkerülhetőek. A női és férfi nemi szervek, az altest, és medence reflexzónái megtalálhatóak a boka környékén, amikor ezeken a területeken fájdalom, vagy érzékenység mutatkozik, adott szervekben gyulladás, vagy pangó energia feszül. Megszűntetése mielőbb célszerű, így a terápia hatékony segítséget nyújthat a meddőség, nőgyógyászati gondok, férfi nemi szervek vérkeringés fokozására, prosztata megnagyobbodás, vizelési zavarok alternatív kezelésében.

1 alkalom: 45 perc/2500Ft


RELAX talpfrissítés:

Ez a terápia a fáradt talp szervzónáin dolgozik. A feszültség alatt lévő szervek gyakorta védik magukat különféle csomókkal, bütyökkel, bőrkeményedéssel. A terapeuta már ezekből a jelekből tudja, melyik szerv igényel segítséget. A zónás pontok egyéni érzékenységét figyelembe véve ingereljük a szerveket, ezáltal rásegítve a természetes méregkivezetésre, és működésükre.
50 perces terápia 2800 Ft

Reflexológiás terápia:

A terapeuta az első konzultáción felméri a problémára leginkább hatékony eljárást, és egyéni igényekhez igazítva alkalmazza a fül/kéz/test/hát reflexzónás pontjain a kezelést. A reflexzónás pontok stimulációja testtájék függő, így a például a fülön található szervzónákra mágnes gyöngyöket rögzítünk, melyeknek hatékonyságát fokozni lehet, az időközönkénti masszírozással.

• fogyókúra megtámogatására, éhségérzet csökkentésre
• dohányzás, italozási függőség felszámolásának megtámogatására
• fájdalom csillapításra, gyulladáscsökkentésre
• máj, lép, epe működés fokozására
• ismételt vese, hólyaghurut, kismedencei gyulladás mérséklésére
• immunerősítésre

Test/Kéz/ MAGNEVIT akupresszúra:

Elektro-impulzus géppel, szükség esetén gumiköpöllyel, illetve kézzel történő reflexmasszázs a test finomenergetikai rendszerén keresztül aktiválja a szervek és idegpályáik közötti összeköttetést. E nélkül az összeköttetés nélkül nem beszélhetünk egészségről, és annak helyreállításáról. Van, hogy a test helyreállító, öngyógyító rendszere olyan súlyosan sérült, hogy nem képes a sejtszintű regenerációra, így rá kell segíteni egyéb TERMÉSZETES gyógymódokkal, eljárásokkal, készítményekkel. A konzultáción alternatív tanácsokkal látjuk el, a mielőbbi gyógyulását illetően.

Kombinált reflexológiás kezelés javasolt minden olyan esetben, amikor krónikus probléma áll a háttérben.

• meddőség, petevezeték elzáródás, hormonális eltérések
• férfi nemi hormonok eltolódása, ivarszervi gyulladások
• reuma, köszvény, porckorong elfajulás
• Nyirokkeringési zavarok, mirigyek gyulladása
• pajzsmirigy alul, illetve túlműködés
• Fejfájás, vérnyomás zavarok, nyaki vérkeringési elégtelenség
• visszatérő fertőzések, immunitásgyengülés
• emésztőrendszer működési, enzimhiány, felszívódási zavarok

Terápia 60 perces kezelésben/ 4500Ft
5 alkalom: 20 000Ft + 1 ajándék kézmasszázs

Bejelentkezés:
fenyhaza-gyogyaszat.blogspot.com


Terapeuta: 06-70 534-3762 Babályné Marika
Honlapkészítés