Fény Háza Alternatív Egészségműhely

Tünetmentesen Az Egészséges Életért
Egészségműhely
Nyitvatartás
Dohányzás leszoktatás
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
EKCÉMA, EGYÉB
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Könyv/információs anyagok
Lelki/viselkedési problémák
Ajánlott készítmények

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Dohányzás leszoktatás 3 lépésben:

ÚJDONSÁG: VÉROXIGÉN MÉRÉS Pulzoximéterrel

1.lépés

A páciens a biorezonancia fiziológiájának segítségével ,- a függőségi vágyát megcélzó kezelésben részesül. Ez a kezelés nem misztifikum, nem is HIT kérdése, mivel egy valós fizikai törvényszerűség lép reakcióba, ahogy a páciens energia tere befogadóvá válik a rezgéshullámokra. A kezelés ülve történik,(nem fáj és nem is kellemetlen, enyhén bizsergő érzéssel jár) a talpat egy orvosi fémből készült lapra helyezve, mindkét tenyerében egy-egy elektródát markolva indítjuk be a kiválasztott programot.

fontos,-

a kezelés napja reggelén langyos vízzel indítsa a napot, majd a tejet és tejterméket kerülje a nap folyamán
több tiszta vizet kell fogyasztania, mint egy átlagos napon
kávét iható, kevés kávékrémporral, vagy növényi tejszínnel
kezelés előtt 20 perccel elszívható az utolsó szál cigaretta
ne legyen a kezelés utáni időszakra már maradék dohány Önnél (ezt elkérjük ha mégis maradna)
nem kell hoznia az elszívott cigaretta csikkjét, mert a készülékben kódolva van a dohányfajták rezgéstartalma (dohánymozaik)
a feszültség/izgulás túlfeszültséget okoz az idegrendszerben, így míg le nem nyugszik, nem tudjuk elindítani a programot. ( növényi/homeopátiás feszültség oldó alkalmazása a kezelés előtt ajánlott ilyen esetben)
stresszes ingerültségre hajlamos pácienseinknek UTÓKEZELÉS/UTÓGONDOZÁS célzattal dohányzás felszámolását támogató növényi/rezgésinformációs készítményt ajánlunk
asztmás,-légúti nehézségekkel bajlódó pácienseinknek TÜDŐ-LÉGÚTI tisztulást támogató biorezonanciás dohányzásleszoktató programot indítunk el,- ÍGY AZT KÉRJÜK ELŐRE JELEZNI!
A biorezonanciás kezelés 35 percig tart, két program fut le egymás után, szünet nélkül.

első 15 perces dohánymozaik program:

A program első 15 perce a felelős a nikotin vágyának kioltásában, a rezonancia törvényszerűségén keresztül. A hullámtan törvénye kimondja, hogy két frekvencia azonos ponton történő találkozása,-kioltja a jelet. Ez esetünkben annyit jelent, hogy a készülékben kódolt dohányimpulzusok az idegpályák mentén eljutnak arra a területre, ahol a test kódolja az elszívott dohányfajták jeleit. Ez az AGY egy bizonyos tartományán belül rögzül, a rágyújtást követően. Minél többször gyújtunk rá, annál erősebb lesz a JEL arra vonatkozólag, hogy a dohányzás,-"LÉTFONTOSSÁGÚ" a test működtetéséhez. Ez már az AGY védekező reakciója azért, hogy kellő VÉDŐ MECHANIZMUSOKKAL tudjon fellépni a dohányzás ártalmaival szemben. (pl: reggel az éhgyomri cigi+kávé=felturbózott anyagcsere, gyors hashajtással jár,fáradtság ellen egy jól letüdőzött rágyújtás=adrenalin löket a vérben, és azonnali szaporább szívverés+felébredés=felprörgés, stresszes feszültség oldásra rágyújtás = adrenalin ellensúlyozása dopaminnal/szerotoninnal="tompítás/ellazítás.

Ínségesen kevés az a "plusz" amit kapunk cserébe a dohányzás élvezetéért, azonban hosszú távon nehezen visszafordítható károsodásokat okoz. A károkozást a test méregterheltségének csökkentésével kell kezdeni. Az AGY felismeri, hogy nem juttatjuk be a nikotin mérgét a több száz káros vegyülettel együtt, így beindítja a TERMÉSZETES tisztulási folyamatokat.

A tisztítást optimalizáló és beindító kezelés utolsó fázisa a program végső 18 perce

A száj és garat, légcső, valamint légutakat alkotó nyálkahártyák tisztítása fontos lépés, így nem elégedhetünk meg a biorezonanciás kezelés nyújtotta rásegítéssel. Azok akik reggelente hurutos köhögéssel küzdenek, azoknál a nyálkahártyák gyulladással reagáltak a dohányfüstre, így több nyálkát termeltek a nikotin szárító hatásának ellensúlyozására.Számukra gyógynövény hatóanyagú köptetőket, vitaminokat, teákat ajánlunk. Magas dózisú antioxidáns tartalommal bíró C vitamin szedése is javasolt, minimum 2-3 hónapon át. A vitamin csak akkor tudja kifejteni áldásos hatását, ha a vérben megugrik a vitamin szintje, ezért napi szedése vezet eredményre.

Azok a személyek akik a függőségüktől nehezen vagy többszöri próbálkozásra tudnak csupán megszabadulni, esetleg vissza-vissza esnek a fellépő feszültség/ingerültség hatására, azoknak IDEGRENDSZERT ERŐSÍTŐ/EGYENSÚLYOZÓ hatásfokkal bíró készítményt javaslunk. Esetükben az idegrendszer túlfeszültség alatt áll a vérben túltengő ADRENALIN/KORTIZOL végett, így ennek ellensúlyozására kevés a szervezet SZEROTONIN/DOPAMIN szintje. (ezt a tényt erősíti, amikor kívánjuk az édességet, csokit, szénhidrátot, mely az AGY JUTALMAZÓ rendszerét stimulálva pilllanatnyi placebós jó közérzettel jár, azonban hízáshoz vezet)

HOLISZTIKUS szemlélettel KOMPLEX módon segítjük immár 12 éve a dohányzásról való lemondást. Én magam ugyanezzel a módszerrel szabadultam meg kínzó függőségemtől, vissza esés nélkül. Magamon megtapasztalva az utógondozás fontosságát, HASZNOS/gyakorlatban alkalmazható ötlettek szolgálhatok a CIGI MENTES új korszakhoz.

Díja: 18 000Ft

Véroxigén mérés pulzoximéterrel, megbízhatóan mutatja a vér oxigéntelítettségi vagy oxigén hiányos állapotát, miközben a pulzust is megbízhatóan méri.Bejelentkezés telefonon: 06-20/455-7072


Honlapkészítés