Tünetmentesen az Egészséges Életért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Fény Háza Alternatív Egészségcentrum
Az alapítványról
Nyitvatartás
Dohányzás leszoktatás
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
EKCÉMA, EGYÉB
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Könyv/információs anyagok
Lelki/viselkedési problémák
Ajánlott készítmények

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Bérelhető készülékek

Készülékek

Az OTTHONI terápiás kezeléseket szigorúan ORVOSI együttműködés alapján kell lefolytatni.Ezért kérjük keressen fel közelében működő bőrgyógyász szakorvost, akinek utasításai alapján elvégezheti a kezeléseket.

Az alább látható képen ábrázolt SOLADERM VPE 2.1 modell valamint CORONA 240modell korlátozott darabszámban bérelhető.

Azon betegeinknek ajánljuk akik még nem győződtek meg az NB/UVB 311 nm-fényhullámhossz fototerápia hatékonyságáról, és a betegségük indokolja valamelyik modell beszerzését tartós használatra.
Győzödjön meg a hatékonyságáról a saját bőrproblémáját illetően, s ha úgy látja az Ön esetében is pozitív a változás, nyugodtan vásárolja meg saját készülékét.

Bérleti díjak

Napi bérleti díj: 1000Ft
Kedvezményes bérleti díj: 25000Ft/hó
(kaució összege 100 000 Ft)

A terápiás hatékonyság érdekében minimum 3 hónapos használatot javaslunk.
Kényelmesen használhatja a mielőbbi tünetmentes állapot elérése érdekében az otthonában.
SOLADERM VPE 2.1 modell, CORONA 240Bérelhető készülékek

Magánszemélyeknek, bőrgyógyászoknak

Corona II modell (időszakos orvosi ellenőrzés mellett) egész testen jelentkező PIKKELYSÖMÖR, BŐRFESTÉKHIÁNY,(vitiligo) EKCÉMA, AKNE, LICHEN bőrelváltozások kezelésére alkalmas.

Mérete: 140 cmX40 cm kezelő felület.
3 csöves NB UVB/311 nm-es
Teljesítmény: 140 Watt
Állítható magasságú tartó állvánnyal, másodperc/perc programozható kezelővel (indító panellal)


Magánszemélyeknek

Bérlése lehetséges kaució megfizetése ellenében, bérlési díja 30 000 Ft/hó.
(kaució összege 100 000 Ft)

Rendelőknek, terapeutáknak

Rendelők, terapeuták általi felhasználás esetén a szerződési feltételek változnak megegyezés szerint.

Bérelhető készülékek

Kezelés

VITILIGÓ, EKCÉMA, PSORIAZIS, LICHEN PLANUS, BŐR-KÖRÖM GOMBÁSODÁS esetén, a mielőbbi tünetmentesség érdekében javasoljuk a minimum 2-3 hónapon keresztüli rendszeres használatot.
Az eddigi tapasztalatok szerint a pikkelysömörben, vitiligóban, ekcémában szenvedő beteg bőrtüneteinek javulásához heti háromszori-négyszeri kezelésre van szükség. Ettől eltérő ritmus nem ad kielégítő eredményt. Amennyiben egy kezelést elmulaszt, akkor a következő kezelési időtartam nem növelhető. Ha egynél több kezelést mulaszt el, akkor indokolt esetben elölről kell kezdeni a kezelést. A kezelés elhúzódása, hosszabb-rövidebb időre történő megszakítása az eredményességet csökkentheti.

A kezelést követően – egyéni érzékenységtől függően – 4-8 órán belül bőrpirosodás keletkezhet a bőrén. Ezek a tünetek néha még max. 24 óráig fennállhatnak. A bőrpír a bőrgyógyász szakorvos által javasolt bőrápoló használatával enyhíthető.
A készüléket személyesen adjuk át a bérleti szerződés átvételekor, melyhez kérjük a személyigazolványt és a lakcímkártyát, valamint adókártya okmányainak fénymásolatát, valamint a kaució összegét, melyet az alapítvány letétbe helyez a készülék visszaszolgáltatásáig.
Pikkelysömör kezelésére alkalmas SOLADERM VPE 2.1 modell egész testen könnyedén alkalmazható, fokozatosan növelt minimum 1-6 perc időtartammal az alábbi esetekben:
Bérelhető készülékek

Milyen betegségek esetén alkalmazható?

Foltos (plakkos) pikkelysömör (a pikkelysömöresetek 75-80%-a):
Ezt a fajtát kiálló, megvastagodott vörös bőrterületek jellemzik, amelyeket ezüstfehér hámlós réteg borít. Leggyakrabban a térden, a könyökön, a fejbőrön, a fülek mögött, a keresztcsonton, a köldökön, a farpofák között és a nemi szervek tájékán jelenik meg.

Pöttyös (guttate) pikkelysömör (a pikkelysömöresetek 15-20%-a):
Csepp alakú, vékony, változó átmérőjű pikkelyekből álló kiütések jellemzik, amelyek nagy része a törzsön és néha az arcon található.

Pusztuláris pikkelysömör (a pikkelysömöresetek 2%-a): Általában idősebb betegeknél fordul elő. Új betegségként, vagy a plakkos pikkelysömör kiújulásaként jelenik meg. Jellemzője az elsősorban a kézfejen és a talpon megvörösödött bőr.

Eritrodermikus pikkelysömör (a pikkelysömöresetek 1-2%-a):
Ezt a típust gyulladt kiütések jellemzik, amelyek a testfelület nagy részének, vagy akár az egész testfelületnek a vörösödésével járnak együtt.

A fejbőr pikkelysömöre (a pikkelysömöresetek 50 %-a):
Ez plakk típusú pikkelysömör.

Inverz pikkelysömör:
Általában testhajlatokban, ráncokban (pl. a hónaljban, az ágyékban, súlyosan elhízott személyek bőrhajlataiban) fordul elő. A kiütések általában simák és vörösek, de nem hámlanak.

Vitiligó és Ekcéma valamint Lichen Planus,gombásodás:
SOLADERM VPE. 2.1 modell valamint CORONA II és a Corona 240 modell.Honlapkészítés