Tünetmentesen az Egészséges Életért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Fény Háza Alternatív Egészségcentrum
Az alapítványról
Nyitvatartás
Dohányzás leszoktatás
VITILIGO
PIKKELYSÖMÖR
EKCÉMA, EGYÉB
Szolgáltatások/kezelések
UVB fényterápia
Élelmiszer érzékenység
Bérelhető UVB készülékek
Megvásárolható készülékek
Könyv/információs anyagok
Lelki/viselkedési problémák
Ajánlott készítmények

BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Alapítványunk kezelőszervként tanácsokkal és időszakos felügyelettel segíti azokat a betegeket, akik készülék vásárlás mellett döntenek. Javasoljuk kezelőorvos és tapasztalattal bíró gyógyfényterápiás kezelő centrum segítségének igénybevételét az otthoni terápiát illetően. Amennyiben erre nincs módja, alapítványunk UVB fénygyógyászati részlege kezelési tanácsokkal szolgál igény szerint.

Alapítványunk közreműködik a gyógyászati készülékek igény szerinti beszerzésében, melyhez kérjük az alább felsoroltak szerint járjon el.

- egyedi bőrproblémájának és bőrelváltozása nagyságának megfelelően válassza ki a készülék típusát.(ha tanácstalan, úgy segítünk a kiválasztásában)

- döntse el, hogy személyesen vagy postázás útján kívánja átvenni a készüléket.

- ha nem tudja személyesen átvenni a készüléket és utánvétes kiszállítást kér, abban az esetben számoljon a postai kiszállítás valamint a törékeny csomagbiztosítás felárával.

- Postai kiszállítás esetén jelentősen olcsóbbá teheti a szállítás költségét ha nincs utánvétes készpénz forgalom, azaz átutalással kerül rendezésre a készülék ára.

- Az írásban történő megrendeléskor küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben megküldjük a készülék kiszállításának időpontját, a gyártó pontos elérhetőségét, bankszámlaszámát (utaláskor a választott készülék típusát kérjük a megjegyzés rovatba beleírni)

- alapítványunk nem számol fel díjat a közvetítésért, azonban fontos és hasznos tanácsokkal látjuk el az otthoni terápiáját illetően.A forgalmazó nem ad tanácsot a kezelésekkel kapcsolatosan, ezekben a kérdésekben kezelőszervünk nyújt segítséget.

- kérjük a fenyhazagyor@gmail.com email címre írja meg a választott modell megnevezését, a postázási és számlázási nevét valamint címét, és a telefonszámát. A megadott adatokat szigorú szabályok szerint kezeljük. A forgalmazó ez alapján állítja ki a végszámlát önnek.(előre utalás esetén utalásos, személyes átvételkor készpénzes számlát)

Ha a megrendeléssel kapcsolatban kérdése lenne, úgy kérem vegye fel a kapcsolatot alapítványunkkal alább látható elérhetőségen.


Mobil: Filip Erika elnök 06 20 455-7072
E-mail: fenyhazagyor@gmail.com


FONTOS TUDNIVALÓK INTERNETES VÁSÁRLÁS ESETÉRE!

Amennyiben UVB fototerápiás készüléket készül vásárolni érdemes előtte meggyőződni, hogy a kiszemelt (olcsóbb) kategóriájú készülékhez a gyártó (forgalmazó) biztosítja e az alábbi szolgáltatásokat.

Az otthoni terápiás kezelésekhez ajánlott Soladerm készülékek sugárzási teljesítménye műszeres (fotométeres) méréssel, egyedileg meghatározásra kerül.

Az időszakos bemérésre a készülék tulajdonosai a későbbiekben is térítésmentesen jogosultak, a Tünetmentesen Alapítvány telephelyén (Győr), előzetes időpont egyeztetés alapján.

A készülékek javítása, alkatrész- és kellékanyag-ellátása rendszeresen biztosított.

A készülékekhez részletes alkalmazási és kezelési útmutató tartozik, melyekben az ismertetett kezelési protokoll kialakítása a készülék típusának és sugárzási teljesítményének függvényében történt (a fénycsövek átlagos élettartama 10 év).
A gyártó 1 év jótállást, folyamatos alkatrész ellátást valamint gyors és megbízható javító szolgálatot garantál szükség esetére.

Hangsúlyozzuk, hogy a szűk spektrumú UVB (NB UVB) terápia csak bőrgyógyász szakorvos javallatára és rendszeres ellenőrzése mellett végezhető!
Alapítványunk kezelői segítenek az Ön számára legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Forduljon hozzájuk bizalommal.
Készülékeink

SOLADERM VPE 1.2

Gyógyfényterápiás kézi készülék


A készülék 1 db Philips gyártmányú duplacsöves, 9 wattos 311 nm-en sugárzó UVB fénycsövet tartalmaz.
Beépített digitális időzítőórát tartalmaz, tartozéka a hajas fejbőr kezelésére alkalmas fésű-adapter.
A kisebb teljesítmény ellenére a kezelésére ugyanazok az előírások vonatkoznak, mint a nagyobb teljesítményű készülék esetében: pontosan betartott kezelési protokoll, minden esetben védőszemüveg, orvosi javallat és kontroll.

Ára: brutto 140 000Ft

szállítási költség: 3000Ft
Készülékeink

Új terápiás lehetőségek

...Végül a narrow-band (keskeny hullámsávú) UVB-fototerápia, a 295-313mm közötti tartományon belül 313 mm-es csúccsal a leghatékonyabbnak bizonyult. ...

Teljes cikk>>>
NB UVB készülék pikkelysömör, vitiligo, ekcéma, lichen és egyéb uvb fototerápiára reagáló bőrelváltozások célzott kezelésére.

A készülék import termék.

Mérete: 6 db 9wattos Philips NB UVB fénycsövet tartalmaz, a
kezelési felület 540 cm2 (kb. 20 x 27 cm)

Ára: bruttó 396 000Ft
Amennyiben kiszállítást kér:
szállítási költség: 3000Ft

A készülékeket egyedi megrendelésre előleg befizetésével tudjuk megrendelni.
Megrendelést hitelesítő előleg díj: a bruttó érték 50%-a, melyről előleg számlát állít ki a forgalmazó képviselet.

A készüléket a FOX POST helyi automatára szállíttatjuk.
NB UVB 311nm fényhullámhosszon működő fototerápiás kézi készülék
2db 36 Watt fénycsővel

bruttó ára: 238 700Ft

A készülékeket egyedi megrendelésre előleg befizetésével tudjuk megrendelni.
Megrendelést hitelesítő előleg díj: a bruttó érték 50%-a, melyről előleg számlát állít ki a forgalmazó képviselet.

A készüléket a FOX POST helyi automatára szállíttatjuk.


Honlapkészítés