OKTATÓVIDEÓKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent komplett VIDEÓTANFOLYAMOKON!
2 ingyen minitanfolyam, sok letöltés!
Vidd haza a TUDÁST komplett VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINKRON KKT Nagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu


1. A Szinkron Kkt. Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatója (összefoglalás)

Ez az adatkezelési tájékoztató összefoglalója azért készült, hogy pontosan tudd, milyen személyes adatodat miért, hogyan és meddig kezeljük és hogyan valósul meg a GDPR kompatibilis adatvédelem
Először itt most vázlatosan leírjuk a lényeget, a részleteket lejjebb találod.

Miért egyszerű nálunk a helyzet?

Csak nagyon kevés, a legszükségesebb adataidat kérjük be és tároljuk. „Sütiket” nem használunk, nem „kémleljük” szokásaidat, tevékenységedet.

Milyen személyes adataidat kérjük Tőled?
Ha úgy döntesz megadod. (Természetesen bármikor azonnal törölheted az adattárunkból, ha így döntesz.)

1. Feliratkozáskor(regisztrációkor), csak 2 adat szükséges:
  • a. Csak egy tetszőleges nevet/becenevet kérünk, amin megszólíthatunk.
  • b. Egy pontos e-mail címet, hogy fel vehessük Veled a kapcsolatot.
2. Ha úgy döntesz VÁSÁROLSZ tőlünk:
Az e-mail címeden kívül
  • b. Telefonszámot (Nem kötelező, csak egyeztetésre használjuk, SMS reklámot nem alkalmazunk.)
  • c. Egy számlázási címet (vevő adatok)
  • d. Ha DVD-n vásárolsz, akkor egy postacímet, ahova a DVD-ket küldhetjük (Ha nem egyezik a b. pont szerintivel)
  • e. Bankkártyáról való közvetlen fizetés nincs, így semmilyen banki adatodat nem kérjük.
  • Semmilyen más személyes adatod nem kérjünk.
Mit csinálunk az általad megadott személyes adatokkal?
  • A segítségükkel hírleveleket kapsz, igyekszünk még kényelmesebbé tenni az oktatási rendszerünket számodra, tájékoztatunk újdonságáginkról, híreinkről, akcióinkról, az árváltozásokról, ingyenes anyagokkal segítünk és feladvány-nyeremény játékunkon a tanulás mellett, meg is nyerheted az oktatóanyagainkat
  • Ha vásárolsz tőlünk, a számlázási adataidat használjuk a fizetés lebonyolításához és a számla kiállításához.

Kinek adunk át adatokat?

  • A regisztrációs  adataidat. a „Listamester”(Bithuszárok Bt) cégnél tároljuk, aki szintén GDPR kompatibilis adatkezelést és védelmet biztosít.
  • A vásárlási adatokat mi, a Szinkron Kkt szerverén tároljuk és a vonatkozó részt időszakonként a könyvelőnknek (Virágos Éva ev.) adjuk át.

Vigyázunk az adataidra?

Igen. Naprakész informatikai megoldásaink biztosítják, hogy adataid biztonságban legyenek nálunk, és a partnereink, akiknek adatokat adunk át, szintén GDPR kompatibilis adatvédelemmel rendelkeznek.

2. Részletes tájékoztató az adatkezelésünkről

Ki az adatkezelő és kik az adatfeldolgozók?

Az adatkezelő

Az adataidat a www. szinkronsuli.hu weboldal üzemeltetője a Szinkron KKT kezeli.

  • Adatkezelő neve: Szinkron Kkt.
    Székhely: Debrecen
    Postacím: 4026 Debrecen Bethlen u 36-38.
    Telefonszám: +36302283074 vagy 52/411-104
    Weboldal:
    www.szinkronsuli.hu

Az adatfeldolgozók, aki adataidhoz hozzáférnek:

Az adatfeldolgozók egy része segít nekünk, hogy ne mindent mi magunknak kelljen megcsinálnunk. A nekik átadott adatokra kötelesek nagyon vigyázni, és ezt mi ellenőrizzük is.

  • Nagy Ferenc Szinkron Kkt. ügyvezető és Nagyné Molnár Zsuzsa cégtársam és munkatársam
  • Gáspár György ev.,
    az shp.hu honlap sablon tulajdonosa és üzemeltetője
  • „Listamester”(Bithuszárok Bt)

  • Virágos Éva ev. okl. könyvvizsgáló, könyvelő

Miért kezeljük az adataidat?

Külön-külön (adatkezelési célonként) leírjuk Neked, hogy miért kezeljük az adataidat, és mit csinálunk velük.

Regisztráció és nyilvántartás az oktatási rendszerben

Ahhoz, hogy nyilván tudjunk tartani téged az oktatási rendszerünkben, a regisztrációkor elkérünk pár személyes adatot.

Milyen adatokat kezelünk ehhez és miért?

  • A nevedet, hogy a neveden tudjunk szólítani és eleget tegyünk a hírlevél feliratkozás törvényi követelményeinek.
  • Az e-mail címedet, mely egyben a felhasználóneved is, hogy azzal azonosítani tudjunk téged az oktatási rendszerben és használattal kapcsolatos rendszerértesítéseket küldjünk Neked.

Vásárlás adatainak tárolása

Ha vásárolsz tőlünk valamit, a megrendeléshez és számlázáshoz kapcsolódó adataidat tároljuk, hogy a tőlünk vásárolt szolgáltatást biztosítani tudjuk számodra.


Milyen adatokat kezelünk ehhez és miért?

  • Számlázási nevedet és címedet, amire a számlát kiállítjuk a befizetés után,
  • Telefonszámodat a vásárlásodhoz kapcsolódó adategyeztetéshez (pl. fizetési határidőkről, ha nem kapnád meg az e-mailünket).

A fenti adatkezelés jogalapja a köztünk létrejövő szerződés teljesítése, mert online oktatási csomagjaink megrendelésével szerződés jön létre köztünk. Az adatokat a jogszabályokban meghatározott elévülési időig, 5 évig tároljuk.

Tanulást segítő információs anyagok, hírlevelek küldése és kapcsolattartás

Amennyiben ehhez hozzájárultál, kapcsolattartási adataidat (e-mail cím) felhasználjuk arra is, hogy tanulást segítő információs anyagokat, és elektronikus direkt marketing üzeneteket küldjünk neked annak érdekében, hogy a megfelelő tanulási formát és csomagot tudd választani.

Milyen adatokat kezelünk ehhez és miért?

  • Nevedet, hogy meg tudjunk szólítani a Neked szóló üzenetekben,
  • E-mail címedet, amire az e-mail üzeneteket küldjük,

Az adatkezelés jogalapja a Te hozzájárulásod az ilyen információk küldéséhez. A fenti adataidat csak abban az esetben és addig használjuk fel erre a célra, amíg ez a hozzájárulásod él és azt nem vontad vissza. A hozzájárulás visszavonható vagy újból megadható az Adataim menüpontban. Az SMS-eket nem küldünk, csak hírleveleket.

Biztonsági mentések

Mint minden komoly internetes cég, mi is készítünk rendszeres biztonsági mentéseket, melyek segítenek nekünk abban, hogy egy meghibásodás esetén folytatni tudjuk a szolgáltatást. Ilyen biztonsági mentést a Te nálunk tárolt adataidról is készítünk.

Milyen adatokat kezelünk ehhez és miért?

Minden, ebben a tájékoztatóban felsorolt személyes adatodról készül biztonsági mentés, az adatkezelés jogalapja a mi létfontosságú érdekünk. A személyes adatokról készült biztonsági mentésekben az adataidat 30 napig tároljuk, azokat csak és kizárólag arra használjuk fel, hogy meghibásodás esetén a szolgáltatásainkat továbbra is biztosítani tudjuk számodra. A biztonsági mentésekhez adatfeldolgozót nem veszünk igénybe.

Illetéktelen használat elleni védelem

Mivel egyes online tananyagaink csak előfizetési díjért vehetők igénybe, gondoskodnunk kell arról, hogy azokat jogosulatlanul ne használhassák. Az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) részletezett jogosultsági rendszer biztonságos üzemeltetéséhez ezért az alábbiakat tesszük:

Az adatkezelés jogalapja a köztünk létrejött szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szerinti teljesítése, a fenti adatokat is a szerződés fennállásáig kezeljük. Ehhez adatfeldolgozót nem veszünk igénybe.


Adatbiztonság

Nálunk az adatvédelem egy olyan dolog, amire nap mint nap figyelünk is. Ezért folyamatosan gondoskodunk arról, hogy minden nálunk tárolt személyes adat - amiknek a közzétételéhez nem járultál hozzá - csak biztonságos, hozzáférés jogosultsági szintekhez kötött.

Jogok, amik megilletnek Téged az adatkezelésünkkel kapcsolatban

A tájékoztatás kéréséhez való jog

A fenti elérhetőségeken keresztül, írásban tájékoztatást kérhetsz tőlünk arról, hogy milyen személyes adataidat, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeljük, valamint, hogy kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataidhoz biztosítottunk hozzáférést, vagy kinek továbbítottuk a személyes adataidat. Kérelmedet legfeljebb 25 napon belül, az általad megadott elérhetőségre küldött levélben, elektronikus kérelem esetén az elektronikus levélben teljesítjük.

A helyesbítéshez való jog

Az Adataim menüpontban módosíthatod bármely személyes adatodat (például bármikor megváltoztathatod az e-mail címedet). Ha a módosítani kívánt adat így nem változtatható meg, akkor a fenti elérhetőségeinken szívesen segítünk.

A törléshez való jog

Felhasználói fiókodat az Adataim menüpontban tudod törölni. Bizonyos adatok ilyenkor nem törlődnek, ha a jogszabály cégünket a személyes adatok további tárolására kötelezi. Ilyen eset például az, hogy a számlázáshoz kapcsolódó adatokat a jogszabályban megadott határidőig kötelesek vagyunk kezelni.

A zároláshoz való jog

A fenti elérhetőségeken keresztül, írásban kérheted, hogy a személyes adataidat zároljuk. A zárolás addig tart, amíg az általad megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. Az adataid zárolását kérheted például abban az esetben, ha úgy gondolod, hogy valamely kérelmedet cégünk jogellenesen kezelte, azonban az általad kezdeményezett hatósági eljárás miatt szükséges az, hogy a kérelmet cégünk ne törölje. Ekkor a hatóság megkereséséig cégünk tovább tárolja a kérelmedet. A zárolásra vonatkozó kérelmeket cégünk legfeljebb 25 napon belül teljesíti és erről a megadott elérhetőségedre küldött levélben, elektronikus kérelem esetén az elektronikus levélcímen értesít.

A tiltakozáshoz való jog

A fenti elérhetőségeken keresztül, írásban tiltakozhatsz az adatkezelés ellen, ha úgy ítéled meg, hogy adataidat akaratod ellenére kezeljük. Tiltakozhatsz az adatkezelés ellen akkor is, ha szerinted az kizárólag cégünkre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy cégünk jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve a jogszabályi felhatalmazáson alapuló adatkezeléseket. Így például nem tiltakozhatsz az ellen, ha a számlázás során kezeljünk a jogszabályban meghatározott adataidat. Amennyiben tiltakozol az adatkezelési tevékenységünkkel szemben, mi azt a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, amelyet Veled írásban közlünk. Ha döntésünkkel nem értesz egyet, annak kézbesítésétől, illetve, ha nem hoztunk volna döntést a megadott határidőn belül, annak lejártától számított 30 napon belül jogosult vagy bírósághoz fordulni a döntés megváltoztatása céljából.

Adathordozhatósághoz való jog

E-mailban bármikor kérheted a rólad tárolr e-mail címedet és nevedet.
Ha már vásároltál tőlünk, a vásárlási adataidat és 8 munkanapon belül megküldjök.



Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben felénk helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmet terjesztettél elő vagy tiltakoztál az adatkezelés ellen, azonban mi kérelmedet nem teljesítettük, jogosult vagy bírósághoz vagy hatósághoz fordulni. A bírósági eljárásban jogosult vagy a lakóhelyed szerinti törvényszék eljárását kezdeményezni, amely szerv soron kívül dönt. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) eljárását abban az esetben is kezdeményezheted, ha adatvédelmi jogsértést tapasztalsz. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a NAIH javasolja az érintetteknek, hogy probléma felmerülése esetén először az adatkezelőhöz forduljanak a békés megoldás megtalálása érdekében.

Jelen esetben ezért arra kérünk, ha bármilyen problémád, igényed merül fel, azt először felénk terjeszd elő, bár ezt természetesen nem várhatjuk el kötelező jelleggel. A NAIH elérhetőségeit ide kattintva találhatod meg.

Tanúsítom, hogy az itt közzétett adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató GDPR kompatibilis és megfelel  az ebben leírtaknak.

Debrecen, 2018 május 24.

Nagy Ferenc
Szinkron KKt. ügyvezető sk.





Belépés
Azonosító:

Jelszó:


Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerank