VIDEÓ TANFOLYAMOKON a számítógép használat tudás!
Tanulj, ismételj, alapozz kezdőtől, ECDL-en át, haladóig mindent!

Vidd haza a TUDÁST VIDEÓTANFOLYAMOKON! SZINagy Ferenc 30-228-3074 szinkronsuli@t-online.hu
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hogyan tudod elérni és használni az INGYEN TANFOLYAMOKAT és a TUDÁSTÁRAT?

Videó indul
A BELÉPÉS MÓDJÁRÓL (1 perc) >>KATT!


A VIDEÓ folytatódik az ingyenes anyagok használatával (3 perc) >>KATT!


Itt a lényeg tehát, ha feliratkoztál, e-mailban azonnal megkapod azonosítódat és jelszavadat, és a menük alatt a Belépés ablakot kell kitöltened és a Belépésre kattintani!

Az azonosító, jelszó beírása és a Belépés gomb megnyomása után még nem új oldal, hanem új menü(k) jelen(ik/nek) meg a menük alján piros színnel.. Ez után beléphetsz az új menü(k)be, minden ott lesz, amit ígértem.


VÉLEMÉNYEK OKTATÓVIDEÓINKRÓL

Kinek, mire jó ez?

Kezdőknek, haladóknak tanfolyam elölről?
Nagyon jól haladok a tanulással...(B.J.)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

....Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom..... (Sz Jenő)

Ismétlésre, tudásfrissítésre, probléma megoldásra?
...jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.B.)

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...(A.M.)

Mi itt a fontos?

Minőség?
".....a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette." V Zoltán (Ő programozó szakember, mégis megvette magának az egészet !)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni tudok hozzá. Érthető és áttekinthető a tanulni való. (F. Ildikó)

Mennyiség?
"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia, teszem hozzá én.

Stlus?
"A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek...." (Cs.M.)
".....jó szájba rágós, hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!" (F.E.)
..."Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus...." (Sz.A.)
...."Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell"..... (H.I)

Tananyag?
Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. (B.József)

Minden vélemény!
(Ha megnézted, ne a bezárással, hanem a böngésződ bal felső sarkában levő "Vissza" gombjával térj vissza!)

Még néhány, szívemnek kedves vélemény:


Mikor megláttam a DVD tartalomjegyzékét, gondolkodás nélkül megrendeltem. Nagyon jó és rengeteg az újdonság, amit tanfolyamon nem tanultunk. Jó érzés, hogy megvan a teljes tananyag, bármikor belenézhetek. (M.Brigitta, aki ECDL vizsgát is tett nálunk)

Nagyon jól meglehet tanulni az anyagot a DVD-ről. Csak gratulálni
tudok hozzá. Érthető,és
áttekinthető a tanulni való. Köszönettel: F Ildikó.


Kedves Ferenc!
Tegnap előtt megkaptam a DVD-t, köszönöm. Megnéztem, hogy milyen. Élmény, fantasztikus.
......szerintem sokkal fárasztóbb könyvből tanulni és közben a gépen próbálgatni a dolgokat..... a Te DVD-dről most már értem azokat a dolgokat, amiket eddig nem. Úgyhogy örülök, hogy megvettem a DVD-t. A honlapodat fogom ajánlani a kollégáimnak, hadd böngésszenek és vásároljanak ők is.
Üdvözlettel: Sz. Anita


...jó munka, csak így tovább....
F Endre

...a videói nagyon szinvonalasak és látszik, hogy szakember készítette.
V Zoltán


Éjszakai bárban dolgozom, nincs időm tanfolyamra járni, videóról tanultam és levizsgáztam, nagyon jó, mindenkinek ajánlom. (T. Attila)

Egy szálloda igazgató helyettese vagyok, nincs nekem időm tanfolyamra járni, de ez a filmről tanulás nekem való. Titokban csinálom, "nagyon okos" kollégám csak lesi, ha előállok egy-egy új megoldással. Igazi menedzsreknek való módszer ez! (N Péter)

Nagyon hasznos számomra a videó,mert a két gyermekem (16 és 5 évesek) mellett nemigen tudok a háztartásból huzamosabb ideig távol maradni, ezt pedig itthon mikor időm engedi kényelmesen használhatom, úgyhogy velük vagyok. Nagyon tetszik a videó,nem bántam meg a vásárlást,mert ilyen irányu tudásom hiányos, jó szájba rágós,hogy aki soha nem látott gépet az is megérti!
Mindent szeretnék megtanulni a videóról, bármilyen témát szívesen veszek ezzel kapcsolatban
F Erika


Munkát kerestem, EXCEL tudás kellett. Próbanapra hívtak, előző este megnéztem a fontos feladatokat videóról, másnap mindent tudtam. (T Judit, aki ECDL vizsgát is tett)

Még én is meg tudtam videóról tanulni. Ilyen nyugodt, alapos tanítás kell. Gratulálok. (H Istvánné)

Én már nyugdíjas vagyok, nem bírom a tanfolyamon a versenyt a fiatalokkal. Ez a filmezés nekem való, kicsi részeket veszek, sokszor megnézem, a végén csak megtanulom. (Sz Jenő)

Én művelődésszervező vagyok és a főiskolán tanultam számítástechnikát, de nagyon sokat felejtettem. Az oktatóvideó beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Bármit szívesen tanulnék a számítástechnikán belül,mert egyre jobban érdekel. Természetesen érdekel az oktatóvideók új kibővített verziója is. K Krisztina


A tanfolyamon megvettem csak a Word CD-t, hazavittem, megnézte a férjem is és azt mondta, vegyem meg az egészet, ő erről akar tanulni. Ez lesz a karácsonyi ajándéka és slussz!" (Ú Istvánné hallgatónk)

Bár van DVD olvasónk, de mindkét gyereknek van számítógépe, így 5 db CD-n viszem el, hadd nyúzzák a gyerekek a CD-ket, hátha nem játszanak annyit a gépen és hasznosat tanulnak." (Sz-né, aki nálunk már megszerezte az ECDL bizonyítványt)

Én két példányt vettem, egyet magamnak ismételni, újat tanulni, egyet ajándékba, a keresztfiamnak, iskolában ugyan tanulnak, de szerintem nem elég gyakorlatiasan. Itt a feladatok, nem csak jók, de hasznosak is. Remélem használni fogja. ( B S-né aki 2 tanfolyamot végzett nálunk)

Külföldön szeretnék dolgozni, gyorsan meg akarom csinálni az ECDL-t, de nem szeretem a tanfolyamokat, túl kötöttek. Az oktatófilm nagyon jó módszer. Nem is tudom minek tanfolyamra járni, ha ilyen is van. (N Judit)


A filmek nagyon barátságos és szórakoztató stílusban készültek, jelenleg kiadványszerkesztést tanulok, jól tudom használni őket ismétlésre. Cs. Margit

Nagyon örülök a CD-knek, rendkívül hasznosak és praktikusak...fogom ajánlani ismerőseimnek. Nagyon tetszik sok megoldás. Igaz, mindent sokféleképpen lehet csinálni, de a leckében bemutatva sokkal egyszerűbbek, gyorsabbak. Fogom majd alkalmazni, ill. ma már alkalmaztam is belőle! Nem ragozom, de nagyon tetszik! Asztalosné


A weblapját nagy szeretettel olvasom....
Kiváncsian várom a további oktató munkáit, melyek számomra igen sokat nyújtanak. Tisztelettel: dr. L.GY.


Nagyon jól haladok a tanulással... Kitűnő a tananyaga, azt hiszem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, ajánlom mindenkinek. B. József

Az eddig megrendelt DVD rendkívül hasznos volt és most is az. Néha előveszem ha kell valami, mert nem megy mindig minden egy csapásra. A.Tamás

"Sokszor hirdetnek az emberek szimpatikus dolgokat (munkát, árukat stb.) és már volt rossz tapasztalatom, amikor elküldtem a kért összeget és nem kaptam érte semmit. Te ezt bőven megoldottad." (A.Géza) És ott a pénz visszafizetési garancia is, teszem hozzá én.


Kis ízelítő oktatóvideóink TANTERVEIBŐL
- 2007.10.22.

EXCEL:
pénzügyi kimutatás, árbevétellel, költségekkel, nyereséggel, ÁFÁval Családi költségvetés, raktári nyilvántartás, leltár, kimenő számla nyilvántartás, export elemzés, árjegyzék, bérstatisztika, panziónyilvántartás, iskolai osztályzás, normázás, üzemanyagelszámolás, útnyilvántartás, családi pézforgalom és költség elemző rendszer, pénztárkönyv, stb


pagerankjljl
- 2020.11.29.

. . . . . . .

New Page 1 New Page 4

Ilyeneket tanulhatsz nálunk, de nem akárhogy, komplett
VIDEÓ
TANFOLYAMOKRÓL!

 

Üdvözöllek,
Nagy Ferenc vagyok

a Szinkron Kkt. ügyvezetője és tanára, az oktatóvideók előadója.
Máris elárulom egy "gyengémet", 11. éve gyűjtöm a spontán véleményeket.

Néhány kedvcsinálónak:

Ez az egész így egyszerűen szuper. Az Ön kellemes megnyugtató hangja, a, humoros es érthető stílus, egyszerű logikus magyarázatokkal egy élvezetté teszi a tanulást. Ami eddig félelmet vagy frusztrációt okozott, hogy a tudásom tele volt fehér foltokkal, most egy ' alig várom hogy újra tanuljak' - változott. K. Anna

Kincsesbánya:

"Általad egy csodálatos „Kincses bányához jutottam, érthető, finom humorral fűzerezett előadásaid külön örömet jelentenek számomra! Üdvözlettel: C. Zoltán

a gyakorlatban:

Nos, én ezeket szinte naponta használom. Véleményem az, hogy nagyon jó, mert gyakorlatias. N János

Biztatás kezdőknek:

."....szinte le se lehet tenni. Nagy élmény , hogy könnyedén lehet tanulni még ilyen kezdő diáknak is mint én vagyok. Örülök a szerencsémnek...." írja András

A .................. nevében írok, nagyon jók az oktató videók, az egyik kollégánk, mikor idejött dolgozni még azt sem tudta, hogy kell bekapcsolni egy számítógépet. Most már teljesen használja, levizsgázott az Ön videóinak segítségével és mindnyájunk meglepetésére új adatbázis kezelést hozott létre az ügyfelek nyilvántartására. . Tisztelettel: H. Károlyné

Biztatás haladóknak:

"Nagyszerű anyagot szerkesztett.....ez a rendszerbe szerkesztett anyag sok mindenben segít, helyre tesz... nagyon jó ismételni és mindig találok újat is... " írja Lilly a haladó.

"Az Office-t több közel 20 éve használom (Word, Excel, Access), mégis rengeteg új dolgot tanultam meg belőlük. Tisztelem a tudását. Dr. L.Z."

Már megvan ECDL vizsgám. Nagyon hasznos, a meglévő ismereteket mélyíti, ill. felszínre hozza, amit elfelejtett az ember és mennyi újdonság van! F-né Zs Erzsébet

És az iskola?

...a gyermekeim is rendszeresen használják, mert egy-egy vizsgára kiváló felkészítő anyag. Ami nem ment, vagy kimaradt az iskolában, ezzel gyorsan pótolható. Üdvözlettel: K-né F Edit

"Jó hír, a tananyagoknak hála, átmentem a vizsgán, a többi haverom, akik ebből tanultak, azok is átmentek, olyanok is, akik eddig 1x sem! Minden munkádat köszönöm!
Kincs vagy tanár bácsi."
F. Gábor!

ECDL siker elölről:

"Az oldalak közt olvasgatva döntöttem el, hogy ECDL vizsgát teszek, és S I K E R Ü L T ! Szeretném megköszönni a tartalmas oktató videókat, melyekből felkészültem. Nagyon alaposan, mégis könnyen, szórakoztatóan lehet belőlük tanulni. T-né Erzsébet

További gyöngyszemek-

Nagyon megnövelte önbizalmamat és bátorságomat az informatika tanulásában, alkalmazásában. J. FERENC

Nyugalmat és biztatást sugallnak a tanításaid. Neked az életcélod a segíteni akarás!!!!
A. Ilona

.Tényleg remekül érthető, és bár évek óta használom a számítógépet, mégis érdekesnek tartottam már az első leckéket is. Üdvözlettel: M Eszter

Kedves Ferenc! Hát nem akarok közhely lenni, de csodálatos amit csinál. Olyan szinten jó ez az oktató videó, hogy egyszerűen nem lehet abba hagyni a tanulást. Mindig is szerettem az ilyet, de ez még annál is fantasztikusabb. Minden szépet jót kívánok Önnek és szeretteinek, hálás vagyok ,hogy Önre találtam!!! B. Gyöngyi


Még több vélemény!

MEGÚJUL A SZINKRONSULI!

 

A HONLAPOT JELENLEG
SZERKESZTJÜK, CSERÉLJÜK!
RÖVIDESEN JELENTKEZÜNK!

Addig is Szívből Boldog 2023-at!

Jelenleg sok minden nem fog működni, megrendelést nem tudunk fogadni, de ha sürgős valami, írj e-mail vagy telefonálj!

De ha új vagy,
MŰKÖDIK A FELIRATKOZÁS:

Ha feliratkozol 2023 elején azonnal értesülsz a
MEGÚJULT SZINKRONSULIRÓL!
Üdv.: nagyferi

30 2283074
szinkronsuli@t-online.hu

Szóval:


A cél, hogy tudásvágyad is jóllakjon és
időd, pénzed is megmaradjon,
és az elkerülhetetlen

gyakorlati számítástechnika

tanulás, tudásbővítés,
tudás
frissítés, fejlődés, probléma megoldás

KÖNNYŰ, SZABAD és ÖRÖMTELI LEGYEN
!

a megoldás:
OKTATÓVIDEÓ,
a szuper magántanár,
de nem akárhogyan, elsősorban

komplett VIDEÓTANFOLYAMOKON,

amelyek mindegyike
a gyakorlatban azonnal és rendszeresen hasznosítható "kincsesbánya
".
(Lásd a bal oldalt!)

!

Te is használod a számítógépet?
Részvétem és gratulálok! De hogyan? Vajon jól is?

És hogyan tudsz lépést tartani a fejlődéssel? Újat tanulni, ismételni, problémákat megoldani úgy, hogy ne kelljen kötött tanfolyamra, tanórákra járni méregdrága, használhatatlan tankönyveket bújni? És ha olcsón, azonnal, vagy tegnapra kell?

Ha kezdő vagy valamilyen témában vagy mindenben és gyorsan kell a tudás. de szabadon és olcsón?
Komplett VIDEÓTANFOLYAMOKAT végezhetsz
el, csak éppen nagyon olcsón és óriási előnyökkel, szabad időbeosztással!

Ha haladó vagy, az adott támában, mert már tanultad/tanulod saját erőből, tanfolyamon vagy iskolában, akkor
a VIDEÓTANFOLYAMOKON
pótold hiányos alapjaidat, frissítsd fel tudásodat, tüntesd el fehér foltjaidat, és élvezd az új megoldások felfedezésének örömét!

Mielőtt a részletes termék választékot lentebb ismertetnénk, máris eláruljuk, ha pénzben nem is annyira, de

OKTATÓVIDEÓKBAN gazdagok vagyunk,

így, ha feliratkozol.

SOKAT MÁRIS INGYEN ADUNK!

Próbáld ki, iratkozz fel és máris belenézhetsz, sőt azonnal tanulhatsz is a netről, vagy le is töltheted!

Ha feliratkozol, azonnal nevet és jelszót kapsz e-mailben, és máris

Beléphetsz a Tudástárunkba, ahol nagyon sok más ingyenes, hasznos oktatóvideó megnézhető, letölthető

Olvasd el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat Kattt
(A menüben is ott lesz mindig!)

Ha feliratkozol és a Küldés gombra kattintasz, akkor el is fogadtad azt
!.
De tudod, adataid védelme biztosított és

bármikor leiratkozhatsz!

Gondos adatkezelés, elkötelezettség semmi! Ez egy új lehetőség, próbáld ki:

Név:

Email:

Vidd haza a tudást!
Légy gyorsan, szabad, olcsó tanulással sokoldalú, magabiztos, környezeted is meglepő számítógép használó!

A videótanfolyamokon gyorsan haladhatsz, hiszen itt tudásesszenciát kapsz, amit tudsz, abban gyorsan megerősít, amit nem, azt áttanulhatod részletesen, tele újdonsággal.

Itt alapvetően új, iskolákban, tanfolyamokon gyakran elhanyagolt szempontú tanítást kapsz, nem csak érdekesen, hanem mindent gyakorlati feladatokon keresztül tanítunk! Szuper lesz!
New Page 2 Mit tanulhatsz nálunk New Page 4 New Page 1 OKTATÓVIDEÓINK New Page 1 New Page 1 New Page 10 New Page 1 New Page 1 New Page 1 New Page 9

BOCS, JELENLEG SZERKESZTJÜK
LÁSD ELÖL!

Mit tanulhatsz nálunk?

Megbeszéltük a világban 2 dolog alapvetően fontos: angol nyelv és a számítógép használat (mi ebben mélyítjük el tudásodat)

Itt a lényeg, hogy minden videótanfolyamunk
alaptól haladó szintig tartó oktató videós "rendes" komplett TANFOLYAM, és azok csomagjai.

(csomagban fajlagosan sokkal olcsóbb)

Óriási bónusz és lehetőség, hogy most nincs több felhasználós,céges licenc.

Magyarul egyetlen csomag árából teljes céged minden dolgozója, teljes családod, barátaid (nem tudjuk ellenőrizni) tanulhatnak, "kiképződhetnek".

Minden 1 db pendrive-on rendelhető
vagy minden.tantárgy külön DVD-ről is tanulható, átadható vagy

Most itt lehet majd a
"Szinkronsuli!"
"2023-aS videótanfolyam
VÁLASZTÉKA
 

A múlt és az akciók tapasztalatai alapján
belőttünk egy reálisnak tűnő árstruktúrát.

ezt most a rendkívüli tanulási helyzet miatt
az eredeti árakat tovább csökkentettük

A múlt és az akciók tapasztalatai alapján
belőttünk egy reálisnak tűnő árstruktúrát.

Ime lesz a választék:
 

BOCS, JELENLEG SZERKESZTJÜK
LÁSD ELÖL!

Bemutatom őket másfél perces videón, minden világos lesz: Katt!

Forgalmazási formák és a végső árak:

A kiválasztott tanfolyamot, vagy csomagot kaphatod:

  1. vagy csak 1 db 32 GB-os pendrive-on,

  2. vagy csak DVD-(ke)n,

  3. vagy a fenti mindkettőn kaphatod,

EÉs hogy világos legyen :

Ha nagyon új vagy a videós tanulásban,
nem ismered, vagy nem
nagyon ismered, akkor

nézd meg, hogy megy ez az oktatóvideós tanulás,
egy kis nagyon egyszerű Excel feladaton:

Katt!

Ugye egyszerű és nagyszerű?!

Csak beülsz otthon kényelmes karosszékedbe, hasalsz a díványon vagy a strandon vagy bárhol és...

vagy megnyitod a pendrive-odon,
vagy beteszed az aktuális DVD-t, és az automatikusan elindul, a kiválasztott tanfolyam menüje

Ha előtted a menü, máris egy tanfolyamon érezheted magad, csak itt szabad vagy!

A menü "beszédes", kapsz tanácsokat, leírásokat is, de szabadon indíthatod a filmeket, megnyithatod, lementheted, letöltheted a kapcsolódó dokumentumokat.

A filmeken a tanár mindent nyugodtan, részletesen megmutat és közben elmagyaráz.

Leállíthatod, "visszatekerheted" (hagyományos tanfolyamon ezt azért mégsem teheted), akárhányszor megnézheted a filmeket, filmrészleteket, sőt a filmmel együtt is csinálhatod,

amíg meg nem érted, meg nem tanulod, önállóan meg nem tudod csinálni.

Ha haladó vagy, vagy ismételsz, először elég csak élvezni a tudott dolgok megerősítését, esetleg kiegészítését, újdonságok beépítését, a problémás helyeknek pedig meg/feljegyzed az időpontját pld. a filmeken és később megpróbálod. Stb.

Mindenki megtalálja az egyéni, saját tanulási módját, stílusát, de ehhez további segítségeket is kapsz majd.

Szuper lesz, nézd meg, a spontán véleményeket is!

További részletekért, táblázatos megjelenítésért, videós ismertetőkért is irány az
Videótanfolyamaink és csomagjaik oldal,
Katt

Vagy máris nézd meg itt, és ha jónak látod, rendelj !
VIDEÓTANFOLYAMOK megrendelésE oldal>Katt!
Nézd csak meg!