sátor készítés,javítás

nyaralás mobilházban az olasz tengerparton
MOBILHÁZ Olaszországban
1.) lakókocsi elősátor készítés
2.)Vorzeltfertigung,Zeltreparaturen
----képek / lakókocsi elősátrak
---- képek / terasz-szélfogó
3.) lakókocsi-póttető készítés
4.) sátor javítás
óriásplakát bérbeadás
Kapcsolat
Olaszország-nyaralás-tengerpart-kemping-MOBILHÁZ

Összkomfortos MOBILHÁZAK bérelhetők Olaszországban a Mare Pineta kempingben - Lido di Spina-ban(megközelitése Lido degli Estensi felől)

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Lido di Spina városában,a Mare Pineta kempingben letelepített MOBILHÁZAKAT.

Mobilház bérlés

A mobilházakat tetszőleges számú napra lehet bérelni a szabad időpontok függvényében, azaz nincsenek turnusok! 
Ezért azoknak a családoknak is ajánljuk,akik Olaszország délebbi részére utaznak és csak 1-2-3 napra szeretnének megpihenni továbbutazásuk közben vagy esetleg hosszabb,akár 2-3 hetet szeretnének pihenni.

Ha

ide kattint

a www.olasznyarmobilhazban.hu oldalra jut,
ahol részletes tájékoztatást olvashat a mobilházakról, a kempingről,a környékről és természetesen az árakról is.

Ha további kérdése van vagy foglalni szeretne időpontot, megteheti közvetlenül a www.olasznyarmobilhazban.hu honlapról vagy a mobilhazinfo@gmail.com email címre küldött levélben.

Ajánljuk mindenkinek,aki szereti a természet,a tengerpart közelségét,ezen üdülési forma kötetlenségét,szabadságát,de kényelmesen,megfelelő színvonalon szeretne pihenni.

Mobilházak:

A mobilház mérete 8 x 3 m és max.6 személy részére nyújt kényelmes pihenést.

- Nappali-konyha-étkező helyiségből,
- 2 hálószobából,
- egy tusoló-mosdóhelyiségből és
- egy WC-mosdó helyiségből állnak,
- továbbá egy kb. 9 m2-es fedett terasz található a mobilház előtt kerti bútorokkal felszerelve.


A nappali-konyha-étkező helyiségben sarok ülőgarnitúra található(amely szükség esetén kétszemélyes fekhellyé alakítható), továbbá 4 égős gázfőző,hűtőszekrény és minden szükséges konyhai és étkezési felszerelés megtalálható.

Az egyik hálószobában,kétszemélyes fekhely,beépített szekrények,a másik hálószobában két egyszemélyes fekhely , egy emeletes ágy(3-11 éves gyermekeknek alkalmas) és beépített szekrények találhatóak.

A mobilház klímával ellátott és valamennyi ablakon szunyogháló van.

A mobilház előtt egy 9 m2-es fedett terasz van,ahol székek,asztal és napozóágyak lettek elhelyezve.

A nyaralás idején Ön egy összkomfortos, saját házban pihenhet.
Nem kell  gyalogolni a vizesblokkhoz,nincs közös vizesblokk használat,nem kell sorban állnia  a zuhanyért,a mosogatásért,stb.,de a kempinghangulatot  élvezheti

Mare Pineta kemping

A kemping GPS adata: 
N 44°39’21’’050 – E 12°14’43’’.200 

A 16 hektáron elterülő kemping egy fenyőerdőben helyezkedik el,Lido di Spina város szélén,közvetlenül Lido degli Estensi városközpontja mellett.A kemping közvetlenül a tengerparton található.Széles,homokos strandja és fokozatosan,lassan mélyülő tengerpartja ideális a kisgyermekes családoknak.

De mindenkinek számtalan lehetőséget kínál a szabadidő kellemes eltöltéséhez.A napozáson és a fürdésen kívül is minden a felhőtlen kikapcsolódást szolgálja.

Kiváló sportolási lehetőségek vannak(kosárlabda,strandröplabda, foci, kerékpározás,stb.) A kemping tengerpart felőli kijáratát a tengertől egy kb. 70 méteres erdősáv és egy kb.180 m széles homokos tengerpart választja el.A homokos tengerpartja több mint 1 km hosszan nyúlik el..A mobilházak a kempingben kb. 400 m-re vannak a tengerparti kijárattól.

A kempingben számtalan üzlet,étterem található,de pár perc sétával elérhetjük Lido degli Estensi főutcáját,ahol hatalmas a nyüzsgés.Számtalan étterem, bár, fagylaltozó, pizzéria, játékok, ajándékbolt, ruhaüzlet, továbbá számtalan szórakozóhely kínálja magát a nyaralóknak.

A kempingben számtalan sportolási,szórakozási lehetőség van.Található itt 4 medencével ellátott uszoda is,melyet ingyenesen használhatnak a kempingezők. 

Megtalálható a kempingben minden,ami a gondtalan nyaraláshoz kell::étterem,pizzéria,fagylaltozó,közért,zöldséges, ajándékbolt,bár,fittnesterem, fodrász, kozmetika,kerékpárkölcsönző,játszótér,szauna,mosógépek, orvosi ellátás,stb.

Szeptember elejéig profi animátorok szórakoztatják a gyerekeket és felnőtteket egésznapos foglalkozás keretében illetve különböző előadásokat nézhetnek meg vagy lehetnek aktív részesei.

Lido degli Estensi

Lido degli Estensi Velencétől kb 100 km-re délre helyezkedik el,Ravenna előtt kb.25 km-re.
Az Adriai tengerparton az egyik legszebb tengerparti üdülőfalu. Amennyiben kellemes pihenést, teljes kikapcsolódást keres, itt megtalálja számítását. 

Kirándulási lehetőségek,látnivalók:

A kemping a Pó Delta Nemzeti Park területén fekszik.Kiváló kerékpáros és gyalogos túrákat lehet tenni a környéken.

De elérhető távolságban van Comacchio,Velence,Ferrara,Ravenna, Rimini, San Marino,de akár Bologna is.

Érdekesség Mirabilandia az óriási vidámpark vagy Italia in Miniatura,ahol Olaszország valamennyi nevezetessége látható kicsinyitett,de tökéletes formában.Ha

ide kattint

a www.olasznyarmobilhazban.hu oldalra jut,
ahol részletes tájékoztatást olvashat a mobilházakról, a kempingről,a környékről és természetesen az árakról is.

Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége,kérem szíveskedjen írni nekünk.Email-címét szíveskedjen pontosan megadni,hogy válaszolhassunk kérdéseire.Köszönettel

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot