A Barbori Bt. köszönti kedves Látogatóit!

pedagógiai és mentálhigiénés tanácsadás
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

------Kiemelt ajánlatunk:------"A könyvben a pedagógusi és a mentálhigiénés szaktanácsadói tapasztalataimat osztom meg az olvasókkal. Gondolataimat sok idézettel, verssel, viccel, tanulságos történettel, humorral és elgondolkodtató saját élményekkel fűszereztem meg."
(Antal Judit)

A könyvbemutató videóhoz klikk ide!

A könyv postai úton 3.000,- Ft-os kedvezményes áron megrendelhető a barbori@kabelnet.hu e-mail címen.
(Teljes ár: 3.600,- Ft)

Szállítási díj az érvényes postai díjszabás szerint. Klikk ide!
Varga Irén - Gönczi Károly - Pintér István: Önismereti játékok gyűjteménye
Pedellus Kiadó

Ár:1700,-Ft

Ízelítő a tartalomból:
- Az önismereti csoportmunka jellemzői
- Ismerkedési, kapcsolatteremtési játékok
- Bizalomjátékok
- Interakciós játékok
- Lázító és koncentrációs játékok
- Interakciós játékok
- Kreativitást fejlesztő gyakorlatok
- Önismereti játékok
- Személyiségi kérdőív
- Személyes kockázatok kérdőív
- Teljesítmény, társulás, hatalom
- Pályaorientációt segítő gyakorlatokGönczi Károly - Ács Róbert: Önismereti játékok gyűjteménye 2.
Pedellus Kiadó

Ár:1700,-Ft

"Az Önismereti játékok gyűjteménye című könyv 1992-ben jelent meg először, majd 1999-ben a Pedellus Tankönyvkiadó gondozásában jelent meg újra. Ön most ennek a könyvnek a folytatását tartja a kezében. Az előző könyvben külön taglaltuk az önismereti munkajellemzőit, a játékokat tematikus rendszerbe foglaltuk, és minden fejezet elé írtunk egy kis bevezetőt. Ebben a könyvben nem ezt a csoportosítást követtem. Itt azokat a játékokat találja meg a kedves felhasználó, amelyeket 1999 óta gyűjtöttem és használtam. Minden játék után a "javaslatok a játék alkalmazásához" részben leírtam, hogy az adott játéknak mi a fejlesztési iránya vagy irányai. Találnak a könyvben egy olyan fejezetet, melyben az osztályfőnöki órák megtartásához, azon belül is 12 témakörhöz több mint 200 feladatot javaslok.
Ismét fellelhető a könyvben egy olyan fejezet, ahol tesztek, kérdőívek sorakoznak. Ezek a tesztek nagyban segíthetik az osztályfőnök munkáját.
Minden felhasználónak kívánok sok örömet a játékok használata közben." (A szerző)Demeter Lázár Katalin: Játszótárs (Drámajátékok és kreativitás a fejlesztőpedagógiában 5-10 éveseknek)
Geobock Kiadó

Ár:2700,-Ft

Játsszátok a gyerekekkel kedves játékaikat, s akkor együttműködnek veletek - javasolja a felnőtteknek Don Bosco, a legendás szalézi szerzetes nevelő, aki korán felismerte, hogy a kisgyermekek életformája a játék. Mit játsszunk az 5-10 éves gyermekekkel, ami örömükre szolgál, s egyben sokoldalúan fejleszti őket? Ebben nyújt segítséget a szerző közel húsz éves pedagógusi munkásságának játék-kincseivel. A mintegy 300 rendszerezett fejlesztő játékból álló gyűjteményt lényegre törő elméleti összefoglalók és eredeti gyermekrajz illusztrációk teszik hitelessé. Jó szívvel ajánlom Katalin könyvét azoknak a szülőknek, akik szívesen játszanak együtt gyerekeikkel, s születésnapi zsúrokra, közös kirándulásokra és táborozásokra érdekfeszítő, izgalmas játékokat keresnek. Ajánlom továbbá mindazoknak az öt-tíz évesekkel foglalkozó szakembereknek, akik mindennapi nevelő-oktató, fejlesztő munkájukat élvezetesebbé, hatékonyabbá, eredményesebbé szeretnék tenni. Ebben a kötetben megtalálják, amit keresnek. Kívánok ehhez csillogó gyermekszemeket és gyöngyöző kacagást! Döbrentey Ildikó meseíróFriedl-Nußbaum: Gyermekjátékok az első évekre
Deák és Társa Kiadó

Ár:2450,-Ft

Az első életévek meghatározóak a gyermekek fejlődésében. Valamennyi érzékszervüket használják környezetük megismeréséhez.
Ebben a könyvben több mint 100 játék és foglalkoztató ötlet kínál lehetőségeket a vidám játékhoz és egyben a tanuláshoz.
A kiadvány segít a szülőknek és a pedagógusoknak abban, hogy megfelelő játékokat, feladatokat alkalmazzanak a gyermekek mozgásfejlődésének elősegítéséhez, beszédkészségének javításához, tovább érzékelésének finomításához és fantáziájának kiteljesüléséhez.Bartl, Almuth és Manfred - Michalski, Tilman: Játékok gyermekzsúrokra - Bulizz játszva!
Deák És Társa Kiadó

Ár:2450,-Ft

Olyan játékgyűjteményt ajánlunk Önnek, amelyben több mint 100 játékötletet talál csoportos gyerekjátékokhoz. Ezek kiválóan alkalmasak hosszabb gyermekpartikra is, mert általuk garantált a jó hangulat.
Továbbá hasznos tippekkel és ötletekkel is segíti Önt abban, hogy emlékezetes partit rendezzen gyermeke számára.
A játékok között sokfélét talál
– lakásban és szabadban játszhatókat
– könnyen kivitelezhetőeket
– különösebb költség nélkül megvalósíthatókat
– bármelyik évszakban játszhatókat.
Olyanokat is, melyek
– izgalmasak, és önfeledt kikapcsolódást nyújtanak a gyerekeknek
– kisebb gyerekek számára is alkalmasak
– vesztesek nélkül játszhatóak
– ismerkedéshez, elköszönéshez hangulatfokozónak használhatóak.
Mindemellett ízletes recepteket is tartalmaz a szervezés megkönnyítéséhez.

Pedagógiai és mentálhigiénés tanácsadás - Akkreditált képzések pedagógusoknak