A Barbori Bt. köszönti kedves Látogatóit!

pedagógiai és mentálhigiénés tanácsadás
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

------Kiemelt ajánlatunk:------"A könyvben a pedagógusi és a mentálhigiénés szaktanácsadói tapasztalataimat osztom meg az olvasókkal. Gondolataimat sok idézettel, verssel, viccel, tanulságos történettel, humorral és elgondolkodtató saját élményekkel fűszereztem meg."
(Antal Judit)

A könyvbemutató videóhoz klikk ide!

A könyv postai úton 3.000,- Ft-os kedvezményes áron megrendelhető a barbori@kabelnet.hu e-mail címen.
(Teljes ár: 3.600,- Ft)

Szállítási díj az érvényes postai díjszabás szerint. Klikk ide!
Látható hangok fejlesztő oktatási csomag
(4 könyv+4 CD)

Antal-Lundström Ilona

Ár: 6000,-Ft

Meg szeretné újítani munkájában az ének-zenei nevelést? Itt a kiváló lehetőség. Antal-Lundström Ilona zenetudós, egyetemi tanár, a Látható hangok című program szerzője és elindítója, 15 évig élt Svédországban. Ma már nem csak svéd, hanem magyar óvodákban és iskolákban is sikeresen alkalmazzák módszerét. A Látható hangok olyan személyiségfejlesztő pedagógiai program, mely abból indul ki, hogy mind a nyelvi, mind a zenei kommunikáció alapköve a hang. A program játékos, élményszerű esztétikai-zenei foglalkozások során fejleszti a gyermekek hangfelismerő és hangképző, illetve reprodukáló képességét, ugyanakkor megalapozza a hang-jel kapcsolat rögzülését. A tudatos és egymásra épülő nehézségű hallgatási-hangészlelési-feladatok fejlesztik a gyermekek nyelvi-akusztikai kulturáltságát, és a munkalapok segítségével elvezetik a gyermekeket a képi, a grafikus és az ikonikus formákon át a szimbolikus írásig. Emellett segítséget nyújt az óvodából az iskolába történő átmenet, és az írási-olvasási problémák megelőzésében is. A csomagban 4 kiadvány és 4 db CD található a komplex hanganyaggal.Antal-Lundström Ilona - Eskil Lundström: Karácsonyi harangok
General Press - Vismusik

Ár:2490,-Ft

A válogatás az európai karácsonyi hagyomány századokon át fennmaradt, ma is élő dalaiból mutat be néhányat magyar szövegváltozattal. A dalfüzetet CD kíséri, hogy a közös éneklést könnyebbé tegye, az ünnep hangulatának megteremtéséhez is kiválóan alkalmas. Tartalom:
- Egy kicsi gyermek - svéd karácsonyi dal
- Santa Lucia - olasz népi dallam
- Karácsonyi harandok - francia népi dallam
- Betlehemben történt - lengyel népi dallam
- Pásztorok karácsonya - flamand népi dallam
- Királyok indulója - francia népi dallam
- Betlehem - angol népi dallam
- Karácsonyi hajnal - német népi dallam
- Csillog a fa - svéd népi dallam
- Manók karácsonya - svéd karácsonyi dal
- Vége a karácsonynak - svéd népi dallam

Pedagógiai és mentálhigiénés tanácsadás - Akkreditált képzések pedagógusoknak