FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


A természet szelíd erejével

Megoldási javaslatok az öngyógyítóerő fokozására

Egészséges táplálkozás A legördülő menüből válassza az Önt érdeklő témát, hatásterületet vagy válogasson egyből a webáruházban.

Személyes problémáját érintő tájékoztatást kér? Itt kérdezhet.Fogyasszak-e étrendkiegészítőket?

Sokféle friss gyümölcs

Ön változatosan étkezik, kerüli az iparilag feldolgozott élelmiszereket, sok gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű gabona, olajos mag szerepel az étrendjében, tiszta vizet iszik, környezetében nincsenek toxikus anyagok, rendszeresen sportol, eleget tartózkodik tiszta, szabad levegőn, eleget alszik ?

Ha igen, akkor Önnek valószínűleg nincs szüksége étrendkiegészítőkre és vitaminokra.

De ha stresszes életet él, cigarettázik, alkoholt fogyaszt (napi egy-két pohárnál többet), nem alszik eleget, szennyezett levegőt szív be, keveset mozog, túlsúlyos vagy sokat tartózkodik a tv-ből és a számítógépekből kiáramló elektroszmogban, akkor sejtjei bizonyára idő előtt feladják a harcot és gyengül a szervezet regenerációja.

Ehhez jön még az antibiotikumok által megzavart bélflóra, a növényekben levő vitaminok és ásványi anyagok általános csökkenése, az éves szinten kilószámra megevett, megivott és belélegzett szennyezőanyagok...

A mai életmód káros következményei miatt az étrendkiegészítők és vitaminok szerepe egyre nő korunk táplálkozásában világszerte. Egyes adatok szerint ma már csak napi több kiló gyümölcs és zöldség elfogyasztásával tudnánk biztosítani a szervezetünk számára szükséges antioxidánsokat.

Már Hippokratész is megmondta, a szervezet egészsége szempontjából a legfontosabb a belső gyógyító erő megőrzése, életben tartása. Világszerte egyre népszerűbbek az e folyamatokat segítő komplex hatású természetes terápiák: a homeopátia, az akupunktúra, az energiagyógyítás, a táplálkozásterápia és a keleti és nyugati gyógynövények.

Egészségünk megőrzésével nemcsak magunknak, hanem szeretteinknek is felelősséggel tartozunk. Ön és a családja megérdemli, hogy a természet tiszta – mellékhatásmentes - erejével lassíthassa le a sejtek öregedését, és ezáltal megőrizze fiatalos lendületét szelíden ható és garantált minőségű termékekkel.

Tájékozódjon honlapunkon és látogassa meg webáruházunkat!

A testünk nem elkülönült részekből épül fel, hanem egy holisztikus tervrajz szerint működik: végtelen sokféle módon összekapcsolódó elemek szövedéke. Ezért nagyon fontos, hogy a változatos, károsanyagmentes étrenden kívül fordítson figyelmet a kiegyensúlyozott, egészséges életmódra és a lelki harmónia megteremtésére is!

Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. De az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani, fogyasztásuk nem helyettesiti a szakszerű orvosi ellátást. A honlapon található információk csak tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!


Kecskeméti Edit
www.ossejt-terapia.shp.hu

Termékreferens - Flavin 7-es bioflavonoid tartalmú természetes étrendkiegészítők, vitaminok és Olimpiq StemXCell őssejt fokozók webáruháza.

Kaposvár, Somogy megye
Mobil: +36-30-941-3228

sejtkiraly.huEgészség idézetek

Amin érdemes elgondolkodni

Gondolatok az egészségről „Azzá válsz, amit megeszel.” (Hippokratesz)

"A gyógyulni akarás a gyógyulás része." (Seneca)

"Ha valaki ma nem fektet pénzt és időt az egészségébe, annak egyszer nagyon sok időt és pénzt kell betegségébe invesztálnia." (Sebastian Kneipp)

"Az orvos kezel, a természet gyógyít." (Hippokrátesz)

„A túlzott szépítkezés: rútság, az erőltetett kedvesség: önzés, a hetvenkedés: félénk gyermek álruhája, az élet habzsolása: halálfélelem, s a világon a legnehezebb: az egyszerűség.” (Tao)

„Az élet meghosszabbításának egész titka, hogy meg ne rövidítsük” (Móra Ferenc)

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

"A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison)

"Az egészséges lét nem természetes, hanem emberi teljesítmény." (Schipperges)

"Életerőnket nem őrizhetjük meg tiszta levegő, tiszta víz, egészséges táplálék és tiszta gondolatok nélkül." (Gandhi)

"Az egészséges életmód nagyon fontos, de nem életcél, hanem csupán eszköz ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani azt, amire születtünk." (Dr. Ládi Szabolcs)

"Az emberiség sosem választja a helyes kezelést, amíg ki nem merítette a létező összes helytelen alternatívát" (Herbert Spenser)

"A betegség a szervezetünk és a környezetünk közötti diszharmónia kifejeződése." (Szentgyörgyi Albert)

"A testi egészséget csak az egészséges környezettel összhangban, önmagunkkal és másokkal harmóniában, pozitív és szeretetteljes érzelmekkel, egyetemes és emberi értékekre nyitott szemlélettel együtt tudom elképzelni..." (Kövesi Szabolcs)

"A betegségek esetében az orvostudomány a fizikai test kezelését igyekszik biztosítani. Ez azonban, minden jel szerint nem elegendő, hiszen a gyógyszeripar robbanásszerű fejlődése sem vezetett kevesebb beteghez, vagy egészségesebb társadalomhoz. A betegségek okai: a téves gondolataink és érzelmeink. Ezek viszont nem tartoznak az orvos hatáskörébe, és nem is várhatjuk el az orvostól, hogy ezekben változást hozzon létre. Háborgó érzelmeink, nyugtalan gondolataink lecsillapítása a saját feladatunk...." (Balogh Béla)


Hasznos linkek, információk

Egészség és betegség

A betegség biofizikiai megközelítése - hanganyag

Origo - betegségleírások

Napi kalóriaszükséglet kalkulátor


Partner oldalak

Partner oldalakWYW kereső
About Thumbshots thumbnailsKeresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK