FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Esély arra, hogy álmaihoz igazítsa az életét

Miért éri meg csatlakoznia a Flavin7 hálózati rendszeréhez?

Egészség és anyagi stabilitás mlm-es értékesítésen keresztül Ha a webáruházunkban étrendkiegészítőt vásárol és az elnyeri tetszését, akkor Ön úgyis ajánlani fogja másoknak, nem? Tegye ezt tudatosan! Ezzel ismerősei egészségét támogatva, Ön az értékesítési engedményrendszer alapján úgy kalkulálhat, hogy a saját fogyasztásának árát "kitermeli", vagyis ingyen juthat hozzá a termékekhez.

Ne gondoljon tolakodásra, egyszerűen csak hagyja, hogy vásároljanak Öntől. Akiben az mlm - multi level marketing - szó rossz szájízt kelt, és kellemetlen emlékei szkeptikussá tették, gondoljon arra, hogy ez a hálózati marketing rendszer teszi lehetővé, hogy az értékesítési lánc rövidre zárásával a "rezsiköltség" alacsony maradjon, és Ön előnyös, raktári áron jusson a termékekhez. Az mlm csak egy üzleti forma, amit a termékminőség, a hatékony jutalékrendszer és a tisztességes emberi hozzáállás tölt meg tartalommal.

A multilevel rendszerű network marketing értékesítés világszerte tért hódit, az internet pedig az online marketing eszközeivel hatalmas mértékben kiibővítette ennek a kereskedelmi formának a lehetőségeit. A becslések szerint az internetes forgalom évente meg fog duplázódni az elkövetkező öt évben, ezzel együtt az interneten való vásárlás gyors terjedése várható.

Másrészt a természetes étrendkiegészítők piaca a wellness ágazat részeként erőteljes fellendülésben van világszerte.

Egyre többen keresik a számítógépen otthonról végezhető, online vállalkozás jellegű megoldásokat. A Flavin7 ingyen biztosít webáruházat minden regisztrált vevőjének, ami nagyon kényelmes és jó alap az induláshoz.

Használja ki ezeket a trendeket! Ha Önt eddig is érdekelték a szelíd gyógymódok, ebben a munkában sok örömet és izgalmat fog találni. Az itt végzett munkájával az anyagi stabilitáson kívül folyamatosan bővítheti egészségismereteit, és olyan emberekkel találkozhat, akik természetes hatóanyagok segítségével javítottak életminőségükön és kitörtek az "ezzel együtt kell élni" ítélete alól.A sikeres üzlethez minden adott

Az egri "Flavin 7"-es cég termékeinek folyamatosan bővülő választéka. A cég innovatív termékpolitikával igazodik a piac elvárásaihoz, így ha Ön kialakít egy vevőkört, azoknak a későbbiekben a természetes étrendkiegészítők, vitaminok és kozmetikumokat egyre szélesebb körét ajánlhatja majd.

Regisztrált törzsvásárlóként kap egy hatjegyű kódot, amivel azonnal, néhány kattintással létrehozhatja saját Flavin 7-es partnerlinkjét, ami a cég központi webáruházába visz, ahol a cég egész termékskáláját kínálhatja. Példaként tekintse meg a www.flavin7hydrogen.com/sejtkiraly webáruházunkat.

Jól kidolgozott marketing terv áttekinthető és előnyös törzsvásárlói árengedmény és bónuszalapú csoportépítői elszámolási rendszer.

Folyamatos szakmai támogatás, havi információs programok előadásokkal, vállalati infovonal,

Kényelmes, egyszerű rendelés az interneten, telefonon vagy faxon.

Gyors és megbízható kiszállítás Magyarországon, a GLS futárszolgálattal, négy napon belül (általában a következő munkanapon).15.000 forint felett ingyenes a házhozszállítás, alatta 1.524 Ft.

Cégek és magánszemélyek is regisztrálhatnak törzsvásárlóként.

2013. március 1-től új törzsvásárlói feltételek léptek életbe, melyekről itt tájékozódhat: Flavin marketing.További felvilágosítás az üzleti lehetőségről

További felvilágosítást e-mailben vagy Kecskeméti Edit +36 30 941 3228 mobilszámán kaphat.


Pénz, gazdagság, gondolkodásmód

A meggazdagodásról

Foglalkoztatja a meggazdagodás gondolata? Dr Tóth András pénzügyi tanácsadó honlapja hasznos ismereteket ad a laikus olvasónak. A bloghozzászólások pedig hű tükörképei a mai pénzgazdálkodási kultúránknak. A honlapon befektetési kalkulátort is talál.

Az ember vagy kifogást és bűnbakot keres, vagy pénzt - olvasható a Sallay Katalinnal készült interjúban - útmutató gondolatok a pénzügyi intelligenciáról Csapó Ida honlapján. Sallay Katalin maga is kapcsolódik az mlm világához: "Miután megértettem a jó MLM óriási előnyeit, amit támogatni, valamint a pilótajátékok óriási szélhámosságát, amit üldözni kell, magam is hálózatépítő, a Magyar Multi-Level Marketing Szövetség egyik alapítója és titkára, az első szakmai hírlevél: a MultiLevél főszerkesztője, majd kiadója lettem. A hírlevélnek köszönhetően kerültem kapcsolatba még 1993-ban az MLM könyvek kiadásában is úttörő Bagolyvár Könyvkiadóval, és szakmai együttműködésünk az óta is töretlen."

Magyar Róbert sikertörténete - "Itt, Magyarországon találkoztam egy fontos amerikai úriemberrel, aki azt mondta: Robi, két dolgot tarts szem előtt, ha gazdag akarsz lenni. Az egyik: a pénzednek egy részét mindig tedd félre, fektesd be! A másik, ami ennél sokkal fontosabb: tanuld meg a meggazdagodás gondolkodási modelljét (amit akkor azt hittem, hogy a gazdagság egyenlő pénz, de azóta tudom, hogy a gazdagság az emberi értékekből indul!). Ezt itt nem tanítják, Magyarországon nincsenek sikeroktatók, ahhoz hogy megismerd, ki kell menned az USA-ba, Kanadába vagy Ausztráliába." Forrás: forumkereso.huHa Ön bővíteni szeretné internet marketing ismereteit, akkor itt talál népszerű, sikeres termékeket angolul
Gazdagság és gondolkodásmód

Interjú Magyar Róberttel az Ezo tér magazinban

Mikor és milyen céllal jutottál ki Ausztráliába?

“Anyagilag független akartam lenni és ezt én nagyon komolyan vettem. 16 és fél évesen úgy volt, hogy kimegyek Kanadába lakni, de közben megismerkedtem egy Network marketing üzlettel. Ott hallottam azt, hogy igenis elérheted az álmod és egyáltalán azt, hogy mennyire fontosak az álmaid, így egy ideig itt ragadtam. Elég sikeres lettem, de aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy ez lesz az utam. Itt találkoztam egy igen gazdag amerikai emberrel és megkérdeztem tőle, hogy mi a titka a gazdagságnak.

Ő azt mondta, hogy menjek ki külföldre, mert itt Magyarországon ezt a gondolkodásmódot nem nagyon lehet megtanulni. Két dolgot mondott még - az egyik, hogy a pénzem egy részét tegyem féle és fektessem be, mert mindegy, hogy milyen picivel indulsz, a kamatos kamat elvével előbb-utóbb gazdag leszel. A másik a gondolkodásmód, de ezt itt nem fogom tudni megtanulni. Emlékszem, amit itt a kilencvenes évek elején lehetett látni, azok kinn Amerikában 10-20 évvel azelőtti dolgok voltak. Akkor még nem volt internet, nem volt ilyen közel a világ másik fele, mint most. Végül is Ausztráliába mentem ki, mert mindig olyan helyre vágytam, ahol örök nyár, pálmafa és tenger van, és ami anyagi haszonnal is kecsegtet. Azóta bele is szerettem Ausztráliába.” (…)

Kinn Ausztráliában mikor érezted azt, hogy már senki nem tud eltéríteni a céljaidtól?

“Abban az időszakban, amikor anyagi független lettem: tudtam, hogy megtettem, ezért tudtam, hogy működik. Ez annak a gondolkodásmódnak köszönhető, amit tanultam idáig. Például, ha most azt mondom, hogy menj tőzsdézni, azt mondod, hogy az nagyon rizikós és máris egy falat emeltél magad köré. Én azonban tudok neked mutatni néhány olyan módszert, amivel ki tudod zárni a rizikók zömét. De mivel túl sok ember jön hozzád és beszél hátulról, elveszi a hitedet. Viszont, ha párszor már megtetted, és majd minden nap megteszed, tudod, hogy működik, akkor majd senki nem tud eltéríteni. Ezt az anyagi függetlenséget úgy kezelik, mint egy csodát, mert az iskolában nem tanítanak pénzügyi intelligenciát. Vagy úgy gondolkodnak, hogy nem lehetsz gazdag, mert becsületes munkával csak szegény lehetsz, vagy hirtelen akarnak gazdagok lenni. De arra kevesen gondolnak, hogy ez is ugyanolyan szakma, mint bármi más, ezt is meg lehet tanulni. Bele kell fektetni a megfelelő időt, és lassan válsz sikeressé, gazdaggá. Amikor én Magyarországra jöttem, még nem sok ilyen iskola volt. Én befektetési kultúrát is hoztam az embereknek. Ma itt is sokkal többen tőzsdéznek, mint régen, hiszen csak nekem közel 4000 tanítványom van.” (…)

Mit jelent számodra a pénz, az anyagi függetlenség?

“Elsősorban szabadságot. Enélkül nem tudsz igazán szabad lenni, mert a társadalmi dolgok korlátoznak. Ha nekem most egy fityingem sem lenne, én akkor is szabad lennék, mert megoldanám a helyzetet.Ezt sem hiszi el egy átlagember. Azt a tévhitet is, hogy a pénz az rossz, és vannak fontosabb dolgok is nála, pont azok szokták mondani, akik reggeltől estig hajtják a pénzt, ami a családjuk létfenntartásához szükséges, ezért nincs idejük fontosabb dolgokra. Például, hogy önmagukkal foglalkozzanak, a személyiségük fejlődésével, vagy épp a családjukkal. Úgy akartam az előbb erre válaszolni, hogy majdnem semmit sem jelent a pénz. Ma már nem a pénz a központi téma, még akkor sem, ha furcsa módon épp erről beszélek, mivel mostmár megtehetem. Ezt kellene mindenkinek elérni. A pénz csak egy eszköz arra, hogy elérd azokat a sokkal fontosabb dolgokat, amikre szükséged van. Sokat beszélgetek emberekkel és a legérdekesebb kifogás arra, hogy miért nem akarnak milliomosok lenni, az a válasz, hogy azért, mert akkor unalmas lenne az élet. Csak egy nagyon buta ember mondhat ilyet, mert én például annyi mindent szeretnék még megtenni, hagy ha öt életem lenne, akkor sem lenne elég!”

Részlet az Ezo tér magazin 2008 májusi számából.A marketinget is a kínaiak találták fel? - régi kínai tanmese

Song tartományban lakott egy mosodás, aki csodálatos hatású gyógyírt kevert ki, amellyel a kicserepesedett kezét rendbehozta. Így a család nemzedékeken át ruhamosásból élt. Egy ember tudomást szerzett a kenőcsről, s száz aranyat kínált a receptjéért.

- Több nemzedék óta mosásból tartjuk el magunkat - mondta egyikük, amikor a család megvitatta a javaslatot -, de sohasem kerestünk egy-két aranynál többet. Most száz aranyat kapnánk, ha eladnánk a receptet. Jobban járunk, ha eladjuk.

Nem sokkal ezután Yue tartomány nagy sereggel támadt Wu tartományra. Az ember, aki a receptet megvásárolta, elment és felajánlotta a receptet Wu hercegének, aki az ajándék fejében kinevezte tábornokká. Az új tábornok csapatai hatalmas támadást indítottak a tengeren Yue hadai ellen, és teljesen megsemmisítették az ellenséget. A herceg az új tábornokot nemesi rangra emelte, hűbérbirtokot adományozott neki.

Ugyanaz a kenőcs, amely addig csak a mosodások kezét gyógyította, másnak földbirtokot szerzett.

Minden attól függ, milyen célra használjuk fel a dolgokat. (Zhuang Zi)

Forrás: http://mek.oszk.hu/00200/00225/00225.htmMotivációs idézetek

Két dolog létezik, ami megakadályozhatja az embert álmai megvalósításában: az egyik, ha eleve nem hisz bennük, a másik, ha egy váratlan sorsfordulat könnyebben elérhetõvé teszi õket. Ilyenkor megijed az ismeretlentõl, az úttól, aminek nem látja a végét, az elõreláthatatlan kihívásoktól és attól, hogy örökre meg kell válnia a megszokott kis dolgaitól. Az emberek változásra vágynak, de közben azt is akarják, hogy minden maradjon a régi. (Paulo Coelho)

Birtokolni az időt - ez a gazdagság igazi mércéje. (Ismeretlen)

A cél nem más, mint egy álom határidővel. (Napoleon Hill)

Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és attól kezdve egy napot sem kell dolgoznod az életedben. (Konfuciusz)

Sokan azért nem érik el céljaikat, mert már annyira belesüppedtek a megszokás kényelmébe, hogy nem mernek szembenézni egy új munka kihívásaival. (Harvey Mackay)

Az egymillió dollárnál magasabb bevételű cégek vezetői között többen vannak azok, akik "a semmiből" építették fel a cégüket, mint azok, akik vásárolták vagy örökölték. (2005-ös USA statisztika)

Akár hiszel benne, hogy képes vagy rá, akár nem - igazad van! (Henry Ford)

Sokkal, sokkal többet elérhetsz, ha felhagysz azzal, hogy a világ szabályai szerint élj, és végre elkezdesz a sajátjaid szerint élni. (Silvester Stallone)

Nem az a kérdés, hogy hogyan ültess új, innovatív gondolatokat a fejedbe, hanem hogy a régieket hogyan tüntesd el onnan. (Dee Hook, a Visa alapítója)

Ha azt vesszük figyelembe, hogy a jelenlegi életed az eddigi döntéseid, cselekvéseid és gondolkozásod következménye, akkor egyértelmű, hogy ha a jövőben mást szeretnél, akkor a jelenben másképp kell cselekedj, gondolkozz, dönts.

Meg vagyok róla győződve, hogy a jövőbeni üzleti siker ezzel a kérdéssel kezdődik: - Mit is kezdjek az életemmel? Igen. Így van. Abból pusztán nem lesz siker, hogy egy 'sikerágazathoz' csatlakozol vagy valamilyen életvezetési 'mantrát' beépítesz az életedbe. Ahhoz hogy boldogulj, azt a kérdést kell a középpontba állítanod, hogy ki is vagy valójában - majd ezt olyan munkával összekötni, amit őszintén szeretsz. Az eredmény: olyan termékeny és kreatív energiák felszabadulása, amiről álmodni sem mertél volna. - Po Bronson

Ahogy az élethez viszonyulsz, úgy viszonyul hozzád az élet. - Earl Nightingale

Aki nem tud pénz nélkül pénzt csinálni, az pénzzel sem fog tudni pénzt csinálni.- Wolf Gábor

A föld leggazdagabb emberei hálózatokat építenek.- Robert Kiyosaki

A multi-level marketinget kritizálók gyakran megfeledkeznek arról a tényről, hogy ez az üzleti forma csak az értékesítési rendszerében különbözik a hagyományos vállalkozásoktól. - Nógrádi BenceKokó a szegénységről, a vágyairól, a bajnokká válásról
A pénzügyi intelligenciáról

Sallay Katalin, a Cash Flow játék hazai adaptálója és fordítója Idézet a www.gazdagnok.hu honlapon szereplő, Sallay Katalinnal készített interjúból. Sallay Katalin mérnök-közgazdász, volt főiskolai tanár és ő Robert Kiyosaki Cash Flow játékának magyar fordítója és adaptálója, a pénzügyi intelligenciát fejlesztő oktató játék játékvezetőinek hazai képzője. Részlet a vele készített interjúból a www.gazdagnok.hu honlapról:

"...Ha gyökeret vernek a fejedben olyan fogalmak, mint befektetés, eszközök, passzív jövedelem, ha érdeklődés ébred benned a vállalkozás, az MLM, az ingatlanok vagy a tőzsde iránt, akkor jön a Te feladatod: feltárni a hazai viszonyokat, a piaci réseket, a vonatkozó jogszabályokat. Ehhez igénybe veheted szakember segítségét, de a munkát helyetted senki más nem végezheti el. Fontos, hogy felismerd az anyagi védettség, az anyagi biztonság és az anyagi függetlenség állapotait (ebben sokat segít Bodo Schäfer: Út az anyagi függetlenséghez című könyve, szintén a Bagolyvártól), és juss el legalább az első fázisig, ami tartalék képzését jelenti legalább hat havi megélhetésedhez. Ezt a pénzt biztonságos helyen tárold, és igyekezz megtalálni a legkedvezőbb kamatot. Ezen a téren mostanában elég nagy a választék. Ha ennél több pénzed van, azt igyekezz mielőbb befektetni, mivel a megtakarított pénz egyre romlik, a jól megválasztott eszköz pedig pénzt fial...."Robert Kyosaki videók a Youtube-on


Gondolkodjunk másképp!

Egy munkahelyi felvételin a jelöltek morális képességeire próbáltak következtetni egy kis teszt segítségével. A kérdés így szólt: "Mész az úton az autóddal, amiben rajtad kívül csak egyetlen utas fér el. Hirtelen meglátsz egy buszmegállót, ahol hárman állnak:
1. Egy öreg néni, aki láthatóan a halálán van, orvosi segítségre lenne szüksége.
2. Egy nagyon régi kedves barátod, aki egy ízben megmentette az életed.
3. Álmaid nője (férfije), akibe első látásra szerelmes lettél.
A kérdés: melyiküket vinnéd el, ha tudjuk, hogy csak egyet választhatsz közülük? Ha a nénit, akkor esetleg sikerül megmentened az életét. Ha a régi barátod, akkor visszafizetheted neki a régi tartozásodat. Ha álmaid partnerét, akkor esetleg egész hátralevő életedet boldogságban töltheted."

A teszt eredményes volt, felvették az egyik jelöltet, holott nem szabályos választ adott. A válasza így szólt: "Megállnék, odaadnám a régi ismerősömnek a kocsikulcsot, hogy vigye el az öregasszonyt a kórházba, én pedig álmaim nőjével megvárnám a buszt."
(Forrás: www.kecskefeszek.hu)The Compass - Az iránytűA nagysikerű "A titok" c. film folytatása a megvalósításra motivál. A benned rejlő belső iránytű utat mutat az álmaid felé, kapcsolatba hoz azzal a belső hanggal, ami azt sugallja, hogy több tudsz lenni, többet tudsz tenni, és többet tudsz adni a világnak. Ne várj a tökéletes pillanatra, hanem kezdd el most. Ahogy T. Harv Eker mondja a filmben: A helyes irányban tett egyetlen lépés felér száz évnyi fontolgatással!Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!


Keresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK