FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK

Flavin7-es természetes étrendkiegészítők, vitaminok, őssejtfokozó


Az Olimpiq termékcsalád legújabb tagja

Olimpiq Jubileum 200%

Olimpiq SXC Jubileum 200% Az Olimipiq termékcsalád tízéves jubileumára egy továbbfejlesztett terméket hozott ki a gyártó, igen kedvező, jubileumi áron.

Az Olimpiq SXC Jubileum 200% étrendkiegészítő kapszula késleltetett felszívódású DR (delayed release) kapszulában van, ami a vékonybélben engedi ki a hatóanyagot, ezáltal javul a felszívódás. Az A jelű kapszulába a Flavin7 komplex helyett erősebb hatású Flavin77 komplex került, és egy új összetevő: az astragalus. A B jelű kapszulában pedig magasabb lett aNADH tartalom.

Olimpiq SXC Jubileum kapszula


75%-os őssejtfokozók - SL diabetesz változat

Olimpiq StemXCell 175%  őssejt fokozó kapszulaTovábbfejlesztett, nagyobb hatékonyságú őssejtfokozók

A készítmény alkalmazása javasolt, az életkorral, az oxidatív stresszel, valamint a káros környezeti tényezők hatásával összefüggő, a szervezet csökkenő regenerácós kapacitása esetén, a keringő vérben kimutathatóan csökkenő őssejtszám, őssejtszint tartós és folyamatos növelésére, a leépült, legyengült szervezet védekező és regenerációs képességének javítására, teljesítményének növelésére.

Az Olimpiq StemXCell őssejtokozó étrendkiegészítő hatékonyságát fokozatosan javította a gyártó cég, az eredeti 150%-ról 175%-ra, majd 200%-osra. A gyártó tudományos vizságlatokkal támasztja alá az eredményeket, igazolván, hogy az összetevők, a termék speciális összeállítása alkalmas arra, hogy a szervezet felnőtt őssejtszintjét - a vérben és a szervekben az őssejt koncentrációját növelje átlagosan 100%-ról 175%-ra, illetve 200%-ra.

Az Olimpiq StemXCell változata az Olimpiq StemXCell SL őssejtfokozó étrendkiegészítő speciálisan a cukorbetegek számára! Az Olimpiq SL (SL=Sugar Level) hatóanyagai azok a természetes anyagok, melyek fontossága a cukorbetegek életminőségének javításában, kiegyensúlyozott vércukorszintjük biztosításában megkérdőjelezhetetlen szereppel bírnak. Ezen kívül a diabétesz mindkét típusánál bekövetkező szövődmények kivédésére, a szervezet regenerációs képességének javításával, a szövődmények leküzdésére is képessé válhatunk.

Megvásárolható a webáruházban:

- Olimpiq StemXCell őssejtfokozó 175%,
- a megnövelt hatású változata: az Olimpiq 200% és
- az Olimpiq StemXCell 175% SL cukorbetegek számára előnyös összetevőkkel.
- Az Olimpiq SXC 200% termék "B" jelzésű dobozának tartalma (őssejtfokozó) külön is megvásárolható, 100 kapszulás és 250 kapszulás kiszerelésben: Olimpiq SXC-B 200%Természetes őssejtszaporítás

Az OLIMPIQ StemXCell egy speciális készítmény amely a felnőtt őssejtek számát szaporítja a szervezetben.

Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.

Ha rá tudjuk venni a szervezetünket, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a naponta több 10 ezer milliárd új sejtünk regenerálja a szervek és a szervezet hibáit.
Mi az őssejt?

Az őssejt olyan sejt, amely bármilyen más funkciójú sejtté képes átalakulni. Más néven "mindenre képes" sejteknek is nevezzük őket. A fogantatás után - a 14. napig -, az embrió csak őssejtekből, vagyis, ilyen "mindenre képes" sejtekből áll. A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, és kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont- és bőrsejtek. Marad azonban kis számban pár át nem alakult "mindenre képes" sejt.

Kétféle őssejtet ismerünk: felnőtt és embrionális. A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből elkülöníteni.

Minden szervünkben találhatóak őssejtek, de a legnagyobb számban a csontvelőben, ahonnan a véráramba kerülve alapvető funkciót töltenek be a szerveink regenerációjában.Hogyan regenerál az őssejt?

Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek. Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A több őssejt jobban segíti a felépülést. A test saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.

Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavitani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, ha lehet a legkevesebb károsodást elszenvedve, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni.

Az őssejt kilép a csontvelőből és bekerül a véráramba. Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül, és a szerv sejtjeivé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.Az őssejtszint a legjobb jelző

Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér. Az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. A kor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken és emiatt egy idősebb ember regenerációs képessége jóval alatta marad egy fiatalénak. Ez a lecsökkent regenerációs képesség javítható az őssejtszám emelésével.

Az őssejt szint a legjobb jelzője a keringés egészségének. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a diabétesz, stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk, és ez érvényes mindenre a szervezetben. Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

Szabó László az őssejtszint-mérésről a TV2 Két testőr műsorában:
Olimpiq StemXCell

Olimpiq StemXCell 175%  őssejt  kapszula Az Olimpiq StemXCell étrendkiegészitő kapszula az első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek rendkívüli tulajdonságai vannak. Elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését, az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását, illetve erősíti az immunrendszer különféle funkcióit. Az őssejt szaporító javított változata egy-két órán belül legalább 75%-kal, vagyis 100%-ról 175%-ra megemeli az őssejtszámot. (A korábbi csomagoláson a növelés mértéke, a 75% volt feltüntetve, a jelenlegi csomagoláson pedig az eredményt jelentő 175%.)

Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamati fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképesége javulhat.

Az őssejt felhasználásával: Nem csak szerveket, hanem egyéb szöveteket sőt csontot is képesek megújítani. A porckorongot alkotó gélszerű anyag is előállítható. Hasnyálmirigyet tíz éve tudnak növeszteni. Javítható a látás. Sikeres máj, szívizom kezelések lehetségesek. Kezelhető a cukorbetegség.

Az Olimpiq StemXCellhez többszáz bevizsgált anyag közül, a föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket.

Mivel az őssejteket is - mint minden sejtünket is - a szabadgyökök támadják, ezért a doboz tartalmaz egy Olimpiq Cell nevű készítményt is, amely antioxidánsokat, flavonoidokat tartalmaz, ezzel védve meg az őssejteket.

Felhasználási javaslat: 1+1 kapszula/nap, súlyosabb esetekben 2+2 kapszula/nap. A két alkotórész javasolt fogyasztási sorrendje: először az őssejt védőt (OLIMPIQ CELL), majd 30-60 percet követően az őssejt fokozót (OLIMPIQ STEM) vegye be!
A Tudástár menüpontban sok érdekes hírt talál az őssejtkutatás eredményeiről.


Gyakori kérdések

Miért étrendkiegészítő, miért nem gyógyszer?

A cég nem akarja ezeket a természetes hatóanyagokat a természetes környezetükből kivonni, azért hogy 5-8 évvel később használhassák az emberek izolált, elkülönített molekulák keverékeként, gyógyszerként.

Milyen engedéllyel rendelkezik az Olimpiq StemXCell?

Az EU előírásoknak megfelelően megszűnt az engedélyezési eljárás és helyette a gyártó felelősségét figyelembevéve bejegyzési kötelezettség van, ami a termék adatlapjának az OÉTI-hez történő benyújtását jelenti. OÉTI bejegyzési (notifikációs) számok: 2162/2007 és 2163/2007.

Az étrend-kiegészítőkkel milyen vizsgálatokat kötelesek végezni?

Az általános élelmiszer-biztonság mellett a javasolt napi bevitelű hatóanyagok (vitaminok, nyomelemek) mennyiségét kell meghatározni, ellenőrizni.

Az étrend-kiegészítőt kell-e más vizsgálatnak alávetni?

A bejegyzést, a forgalombahozatalt regisztráló intézet, az OÉTI (Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet) sem állatkísérletet, sem humán megfigyelést nem ír elő.

Mióta végez a gyártó étrend-kiegészítőkre vonatkozó vizsgálatokat?

A cég több mint tíz éve daganatellenes hatású étrendkiegészítőket gyárt. Ebben az irányban ők végezték a legtöbb vizsgálatot Magyarországon.

A termék biztonságosságát milyen vizsgálatok bizonyítják?

A termék biztonsága szermaradvány (peszticid), nehézfémtartalom és krónikus toxicitás vizsgálatokkal is bizonyítható.

Mi a haszna az étrendkiegészítővel végzett vizsgálatoknak?

Olyan, addig ismeretlen tulajdonságokat mutathatunk ki, ami miatt a táplálkozásra és az étrendkiegészítésre figyelemmel levők azt céltudatosan hasznosítani tudják.

A végzett vizsgálatok függetlenségét mi biztosítja?

Minden vizsgálatot csak finanszírozás mellett lehet végezni. Az eredmények hitelességét a nyilvánosságra hozott körülmények szerinti megismételhetőség garantálja. Bárki azonos eredményre juthat, ha ellenőrizni akarja.

A vizsgálati eredményeket hol lehet megtekinteni?

Szakfolyóiratokban és nemzetközi konferenciákon.

Az étrendkiegészítő forgalmazása embereken végzett gyógyszerkísérletnek számít-e, ha őssejtszaporító hatása van?

A gyógyszerkísérlet során egy addig ismeretlen hatást és annak mellékhatásait vizsgálják. Az étrendkiegészítő sokszor az ember által néhány ezer éve használt anyagnak egy új szempont szerinti vizsgálatát is jelentheti. Ez esetben az őssejtszaporító hatást, amely a már ismert eredeti tulajdonságok mellett új funkciókat tárhat fel.

Mivel igazolja a gyártó, hogy az Olimpiq StemXCell étrendkiegészítő növeli az őssejtszámot 75%-kal?

A kapszula hatóanyagait az állatkísérletek során bejuttatták a vizsgált állatok szervezetébe. Ezt követően egy kontrollcsoporthoz viszonyítva az éllatok vérében keringő őssejtek számát vizsgálták meg. A vizsgálatot flow-citometriás módszerrel és a CD34+ antitestekkel végezték. Az eredmény szerint a hatóanyagot fogyasztó csoportban a vérben növekedett az őssejtszám legalább 75%-kal.

Mivel bizonyítható az őssejtszaporító daganatellenes hatása?

Az őssejtszintméréssel párhuzamosan a vérben megnövekedett őssejtszámok meghatározása mellett vizsgálatok kezdődtek a daganatért felelős gének megfigyelésére (az onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrizhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganatellenes hatásúak.

Élettanilag mit jelent a szervezetünkben a vérben 75%-kal több őssejt?

A tudomány szerint a csontvelői raktárakban keringő őssejtmennyiségeknek 6 – 10-szerese található. Ha húsz éves korban húszmillió keringett a vérben, és ha negyven évesen már csak tízmillió kering, akkor ennek az 75 %-os többlete az hét és fél millió. Ez a szervezet megszokott élettani határain belül van, amelyhez az évtizedeken keresztül hozzászokott.

Miért jó, hogy a szervezetben emelkedik az őssejtszám?

Gyermekkorban normál esetben az őssejtszám magas, viszont szerveztünk őssejtkibocsátó képessége az öregedés alatt csökken, amit külső tényezők befolyásolhatnak (baleset, betegség). Emiatt romlik szervezetünk öngyógyító képessége. Minél nagyobb a vérben keringő őssejtszám, annál több juthat el a szervekhez, így jobb és gyorsabb azok regenerációja.

Az emberi szervezet regenerációjában miért az őssejtek a legfontosabbak?

Szervezetünkben másodpercenként egymillió új sejt képződik, ezért az őssejtekre szervezetünkben állandóan szükség van.

Miért kerültek napjainkban az őssejtek az érdeklődés középpontjábai?

Az elmúlt öt évben számtalan olyan műtétet végeztek, amely során az addig reménytelennek tűnő gyógyulást értek el. Ezért az őssejt kutatási terülteket nyitott meg, és az ember egészség utáni vágya egyik legfontosabb eszközévé vált.

Minden természetes anyag őssejtszám-növelő?

Azért nem, mert vannak olyan anyagok, amelyek támogatják az őssejtszaporítást, vannak, amelyek nincsenek erre hatással, és vannak, amelyek gátolják, illetve csökkentik.

Miért kétkomponensű az Olimpiq StemXCell; az őssejtvédőt miért kell szedni?

Az antioxidáns hatású Cell Flavin – ami ugyancsak a készítmény szerves része – a szervezetben már meglévő és a nap mint nap a vérben is újra megjelenő szabadgyökök megkötését és semlegesítését szolgálja.

Ismerünk-e más őssejtszaporító hatású készítményt?

Igen, ismerünk. Az egyik gyógyszer, amelyet csontvelő transzplantációnál használnak és 20000%-kal növeli az őssejttermelődést, amelyet műtéthez használnak. A másik AFA-alga tartalmú kanadai készítmény.

Az Olimpiq StemXCell magyar fejlesztés-e?

Egy anyag, az AFA-alga kivételével, minden más összetevő a cég saját kutatása és fejlesztése.

A gyártó cég honnan szerzi be a kék-zöld algát (Aphanizomenon flos-acquae, AFA)?

Az egyesült államokbeli Klamath tóból (Oregon állam), amely egy nemzeti parkban fekszik vulkanikus környezetben. Kb. hétezer éve egy vulkánkitörés eredményeképpen a tó környezetét és medrét ásványi anyagokkal és nyomelemekkel teli vulkáni hamu borította el, amely kifejezetten kedvez a kék-zöld algák szaporodásának.

Ellenőrzi-e a gyártó cég a kékmoszat toxikus hatását?

Az alapanyag biztonsági analízissel érkezik, melyet gyártási sarzsonként Magyarországon is megvizsgálnak. (Egy sarzs: egy adott gyártásból származó, minden jellemzőjében azonos termék.)

Előállítás során keletkeznek-e a környezetre ártalmas anyagok?

A cég minőségileg ellenőrzött természetes alapanyagokból állítja össze a terméket. A gyártás során semmilyen környezetre ártalmas melléktermék nem keletkezik.

Fogyasztása jár-e kockázattal?

A szervezet számára jótékony hatású növények kivonatát és hatóanyagait tartalmazza. Az őssejtszaporításon kívül még érrendszerjavító és szabadgyök-megkötő, daganatellenes antioxidáns hatás is tapasztalható.

Szükséges-e orvosi felügyelet a termék fogyasztása mellett?

Ezen étrendkiegészítő fogyasztása miatt nem, azonban az Ön által szándékozott időszakos általános orvosi vizsgálatok alkalmával kezelőorvosát tájékoztathatja erről.

A termék fogyasztása helyettesíthet-e gyógyszereket vagy orvosi kezelést?

Ez az étrendkiegészítő nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni, és/vagy gyógyítani betegségeket.

Vegyes étrenddel kiváltható-e a kapszula hatása?

Tudományos vizsgálatok alapján közel ezer természetes anyagból kilenc került kiválasztásra. Ezek egymásra gyakorolt hatásuknak és meghatározott arányuknak köszönhetően fejtik ki hatásukat.

A termék szedése során felléphetnek-e allergiás tünetek?

Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye). Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

Terhes nőknek vagy szoptató kismamáknak ajánlott-e a fogyasztása?

A készítmény hatását állatkísérletekben vizsgáltuk és ezt a területet nem kutattuk, azonban az összetevők alapján semmi sem gátolja, hogy fogyasszák.

Miért fontos, hogy feltárjuk a magyar lakosság átlag-őssejtszám alakulását?

Az őssejtszint a szervezetünk egészségét tekintve az egyik legfontosabb információ. Fontosabb, mint a vérnyomás, mint a koleszterinszint vagy akár a cukorszint.Olimpiq StemXCell 75% megnövelt hatású őssejt fokozó


TOVÁBB A WEBÁRUHÁZHOZ, AHOL
MEGRENDELHETI AZ OLIMPIQ STEMXCELL ŐSSEJTFOKOZÓT>>


Riport egy szklerózis multiplex beteggelIdézetek a gyártó Tapasztalatfüzeteiből

Az Olimpiq StemXCell őssejtfokozóval elért javulások

Elekes János látszólag úgy jött a világra, mint bárki más. Sem szülei, sem az orvosok nem sejtették, hogy egész életében szellemileg és fizikailag is társaitól elmaradottan kell élnie. A születéskor bekövetkezett oxigénhiány ténye csak jóval később, a konkrét elmaradásokat jelző tünetek észlelését követően derült ki az édesanya számára. ... az őssejtkapszula az első, ami látványos javulást eredményezett. ... Az első, javulásra utaló jeleket körülbelül két hónap elteltével észleltem. Kezdte sokkal ügyesebben koordinálni a mozdulatait... egyre jobban és hosszabb ideig tudja koncentrálni a figyelmét.

Irén, 56 éves: - Pár nap elteltével már kezdtem jobban érezni magam, aztán fokozatosan javult nemcsak a derekam, de a térdem is. Ez nagyon sokat jelentett nekem a mindennapokban. Elhagytam a fájdalomcsillapítót és energikusabb, strapabíróbb lettem. A szemem rohamos romlása pedig megállt. Ha nem hagyom abba a kapszula szedését, bizonyára tovább javulok, de sajnos anyagi okok miatt nem tudtam befejezni a három hónapos kúrát, így valamelyest visszatértek a problémáim. A nyáron újra elkezdem, mert nagyon jó volt jól érezni magam és megszabadulni a fájdalmaktól.

Fitos Katalin: 78 éves vagyok, és nem mindegy, hogyan fogok megöregedni. ...Nekem fontos a teljes értékű idős kor. Amikor azt mondtam, egészségesen akarok meghalni, sokan nevettek, pedig komolyan gondolom, ezért is kezdtem el használni a terméket az (őssejtfokozót)... Mivel zöld- és szürkehályog volt a szememen, amiket már régebben operáltak, 3,5 dioptriás szemüveget kellett hordanom. Ezzel kapcsolatos az első terméktapasztalatom is. Egyszercsak észrevettem, hogy egyre kevésbé látok jól a szemüvegemmel és elmentem az orvoshoz, aki megállapította, hogy másfél dioptriát javult a szemem. (Ez két hónapos kapszulaszedés után történt.) Azóta viszont teljesen letettem a szemüvegemet és folyamatosan tesztelem a szemem, még az apró betűket is el tudom olvasni. Hasonlóan jó tapasztalataim vannak a visszereimmel kapcsolatban is, amik úgy meggyógyultak, mint a látásom, tökéletesen.Már több mint 20 éve kínzott, főleg a nyári hónapokban. Rémesen nézett ki a lábam, állandóan borogatni, fáslizni kellett. ...Körülbelül fél év után elhagytam a fáslit, csakúgy, mint ahogy az arcomról egy szemölcsöt is... Egyszerűen leszáradt, de szinte észrevétlenül...

Anna néni, 82 éves: Nagyon erős porckopásom volt, de nemcsak a térdeimben, hanem a vállamban is. Már alig bírtam lábra állni és tartani magam, nemhogy menni. Rettenetes fájdalmaim voltak. A reumatológus azt mondta, gondoskodjunk otthoni ápolásról, mert tolókocsiba fogok kerülni...eleinte csak apró jelek voltak, például az, hogy egyáltalán fel tudtam állni és volt egyensúlyom. Aztán a bútorokba kapaszkodva elkezdtem araszolgatni előre. A második hónapban már kapaszkodás nélkül belebújtam a papucsomba. Később megálltam egyik lábamon, majd a másikon. Végül már a cipőmet is be tudtam kötni... napi háromszor kéne fájdalomcsillapítót szednem, de csak esti egyre van szükségem. A frontok közül is csak az erőseket érzem meg.

Ilikét gerincsérv miatt majdnem húsz éve leszázalékolták, a mozgását érintő korlátozottságok jelentősen megnehezítették a mindennapjait. ...Mos lesz egy éve, hoy elkezdtem (az őssejtfokozót szedni)... ez a termék nagyon rendbehozott engem, és nemcsak a gerincproblémámat, hanem a cukromat is.... Szebb lett a bőröm, a mozgásom is fürgébb, pedig már 71 éves vagyok.

Állati tanítás, emberi gyógyulás - Egy jó gazdi mindent megtesz kutyája gyógyulásáért, így volt ezzel Judit is. Látva, hogy kedvence az orvosi jóslat ellenére meggyógyult, saját maga is elkezdte szedni az állat gyógyulását elősegítő táplálékkiegészítőt. Tovább az interjúhoz>>


Hivatkozások

A Pécsi Egyetem kutatási eredményeinek publikációja: Enhancement of organ regeneration in animal models by a stem cell-stimulating plant mixture - állatkísérletekben az Olimpiq StemXCell javította a sejtek regenerálódását májkárosodás, diabetes és szívprobléma esetén.Tovább a webáruház nyitóoldalára >>Az étrendkiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!Ha kérdése van, itt azonnal felteheti. Írja be az email címét, hogy válaszolni tudjunk.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotKeresés a honlapon


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és havonta tájékoztatjuk újdonsá-
gainkról, akcióinkról és hasznos ötleteket adunk az egészséges életmódhoz.
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím


A TERMÉKEKET A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT VISZI HÁZHOZ; DÍJA: 15.000 FT VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ALATT 1524 FT, FELETTE INGYENES. KAPOSVÁRON SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES.EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA DOTERRA ILLÓOLAJOKKAL

ÚJ TERMÉK: KURKUMA KAPSZULA

ANYATEJES TÁPLÁLÁS

ECHO TV INTERJÚ A TÁPLÁLÉKOK SZEREPÉRŐL

INFLUENZA

A FLAVIN 7 ITAL ÉS A FLAVONOID TERMÉKCSALÁD

Q10 KOENZIM - TÖBB ENERGIA, JOBB IMMUNVÉDELEM

Olimpiq kapszula CUKORBETEGEKNEK

ÚJDONSÁGAINK ÉS KERESETT TERMÉKEINK>>

FRUITCAFÉ, A GYÜMÖLCSPRESSZÓ

AZ ÍGÉRETES GRÁNÁTALMA


A LÚGOSÍTÓ LUCERNA>>

FLAVIN77 - A LEGMAGASABB FLAVONOID TARTALOM>>

AZ IZGALMAS KENDER

AFRODIZIÁKUMOK,
SZEXUÁLIS VÁGYKELTŐK


A ROBORÁLÓ BÚZACSÍRA

ÁLLATI TANÍTÁS, EMBERI GYÓGYULÁS ŐSSEJTFOKOZÓVAL

HOMOKTÖVIS - A TIBETI MEDICINA KINCSE

VEGETARIÁNUSOKNAK

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - ETKA ANYÓ

CURRENT MOON


Locations of visitors to this page

Google
Személyes blogom a blog.hu-n:
Láss csodát!


Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap


SHP HONLAPVARÁZSLÓ

Loading...


A honlap tartalmának bármilyen felhasználása előzetes engedélyhez kötött.
Copyright 2008-2010
Minden jog fenntartva
FŐOLDAL ŐSSEJT FOKOZÓ TUDÁSTÁR ÜZLET ENGLISH JÁTÉK FLAVIN TERMÉKEK