Nyaralás OLASZORSZÁGBAN összkomfortos MOBILHÁZBAN olasz tengerparti kempingben
mobilhazinfo@gmail.com


VILLA MAR 13 APARTMANOK, TORREMOLINOS(Malaga)


A Villa Mar 13 apartmanok,Dél-Spanyolországban,Costa del Sol-on Torremolinos városának legnépszerűbb városrészében, Carihuela-ban találhatók.

A villában
- 4 db stúdiólakás(szoba,fürdőszoba,konyha),
- 1 db apartman(nappali konyhasarokkal,egy hálószoba,fürdőszoba) és
- 1 db nagy apartman(nappali,3 hálószoba,2 fürdőszoba,konyha,40 m2-es félig fedett-félig nyitott terasz)
található.

A stúdiólakások 2 db egyszemélyes ággyal(+ kérére 1 db pótágy) vannak ellátva,a kis apartman 4 személynek nyújt kényelmes pihenést,a nagy apartman 3 hálószobája 7 személynek kínál alvási lehetőséget.
A 4 stúdiólakás és a kisebb apartman bejárata közvetlenül a kertből nyílik,közvetlen kertkapcsolatuk van.

Valamennyi apartman teljes konyhai felszereléssel(mikro,hűtő,étkezési és főzési kellékek),TV-vel,klímával,ingyen WIFI-lehetőséggel van ellátva.A kertben kerti székek,asztalok találhatók.

A tengerpart kb. 600 m-re van,pár perc sétával elérhető.

A helyi közlekedés kiváló:buszmegálló(helyi és távolsági) a villától kb. 50 m-re érhető el,az elővárosi vasút(RENFE) megállója,mely Malagát köti össze Fuengirolával,pedig kb. 1 km-re van.

Bevásárlási lehetőség: az apartmantól kb. 200 m-re Lidl, 400 m-re Mercadona üzlet,de számtalan kisebb közért,zöldséges bolt megtalálható

Szórakozási lehetőség: az apartmanoktól párszáz méterre éttermek,kávézók,stb.


A Napos Part (Costa del Sol)Spanyolország legnépszerűbb nyaralóhelye. Európa Kaliforniájának hívják, mivel egész évben süt a nap. Egész Európában itt a legkedvezőbb a klíma. Emellett kulturális örökségei is vonzzák a turistákat. Mégis a tengerpart, ami a legvonzóbb ebben a térségen, hiszen partja homokos, a víz kristálytiszta.

Torremolinos évek óta az egyik legkedveltebb üdülőhely a "Napos parton" (Costa del Sol). Nemzetközi vendégsereglet, vidám légkör, igazi nyári hangulat fogad bennünket. Élvezhetjük a csodálatos tengerpartot,a rengeteg virágot,pálmafákat,napsütést,tengert….. A legismertebb strand a Playa del Lido, ahol a "Chiringuitos"-ok várnak bennünket eredeti halételekkel. Kellemes szórakozást kínál az Aquapark is, amely kb. 3 km-re található a központtól. A legismertebb utca a "Calle San Miguel" színes üzleteivel és hangos bárjaival. Egészen más hangulatot idéz a régi halásznegyed, a "La Carihuela" kis éttermeivel

A város a malagai repülőtértől mindössze 8 km-re, Malaga központjától pedig 12 km-re fekszik.

Képek az 1.sz.stúdiólakásról

több kép az 1.sz.stúdiólakásról>>>>>>>


Képek a 2.sz.stúdiólakásról

több kép a 2.sz.stúdiólakásról>>>>>>


Képek a 3.sz.stúdiólakásról

több kép a 3.sz.stúdiólakásról>>>>>>


Képek a 4.sz.stúdiólakásról

több kép a 4.sz.stúdiólakásról>>>>>>


Képek a nagy apartmanról

több kép a nagy apartmanról>>>>>>


Képek az egyhálószobás apartmanról

több kép az egy hálószobás partmanról>>>>>


Közlekedés

Közlekedés Magyarországról nagyon egyszerű.A WIZZ AIR és a Ryanair is egész évben heti 2 alkalommal indít repülőgépet Budapest és Malaga között.A mentidő kb. 3,5 óra. A malagai repülőtér kijáratától indul Torremolinos város felé az elővárosi vonat(RENFE),A vonat 6.megállója EL PINILLO (kb.15 perc) és a vasúti megállótól kb. 1 km-re ( kb.15 perc) van a VILLA MAR 13.Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége,kérem szíveskedjen írni nekünk.Email-címét szíveskedjen pontosan megadni,hogy válaszolhassunk kérdéseire.Köszönjük

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Tofotel 2016.S.L. 29640 Torremolinos(Malaga),Calle Rio Salazar 2. Spanyolország